Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שהייתי רוצה להגדיל מידה לג'אנט+לשנות חתך אבל יש לזה גם חסרונות (מעבר לעניין הכספי)

זה רעיון מצוין!

לא, האמת שאין לזה חסרונות.

Honda civic EJ6

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריכת דלק תעלה אבל לא באופן משמעותי. אם הצמיגים יהיו גם רחבים יותר אז האחיזה תשתפר. נוחות נסיעה אולי תפגע מעט אבל גם זה לא הכי מורגש כל עוד זה לא חתך נמוך בצורה קיצונית. מה שיש לך עכשיו זה חתך 70, זה מטורף כמה שזה שמן :)

הרכב נראה יפה מאד, גם ידני וזה נדיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה לי חתך 65 מקורי בגולף לא יכולתי לסבול את זה, ו 70 זה ניראה חתך של ג'יפ, אבל אהבתי מאוד את סגנון הגאנט.

הצמיגים לא מגיעים ככה במידה המקורית נכון? כי זה ניראה הזוי על הונדה.

אהבתי את הלדים רק לא את הצבע הכחול, לבן היה יותר סולידי ומתאים לדעתי.

הייתי רוצה לעשות זאת גם אצלי רק שאין לי מושג איך, וגם מפחד לנסות אפילו עם מדריכים.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
היה לי חתך 65 מקורי בגולף לא יכולתי לסבול את זה, ו 70 זה ניראה חתך של ג'יפ

זה מצחיק כי בסיוויק מונמכת ומוקשחת על קוילאוברים עם חתך 50 וצמיגים ספורטיבים R1R אני מרגיש נפלא.

זה אינדיבידואלי, נוח בשבילי יכול להיות סיוט למישהו זקן וכו'.

הרבה יותר מהמחתך משפיע הצמיגים שתבחר, יש צמיגים קשים ויש רכים, כמו שיש רועשים ויש שקטים.

Honda civic EJ6

פורסם
זה מצחיק כי בסיוויק מונמכת ומוקשחת על קוילאוברים עם חתך 50 וצמיגים ספורטיבים R1R אני מרגיש נפלא.

זה אינדיבידואלי, נוח בשבילי יכול להיות סיוט למישהו זקן וכו'.

הרבה יותר מהמחתך משפיע הצמיגים שתבחר, יש צמיגים קשים ויש רכים, כמו שיש רועשים ויש שקטים.

היה נוח לנהוג התכוונתי שלא יכולתי לסבול את המראה של החתך הזה, יש לי עכשיו 16 בהונדה ואני חושב לשים גאנטים 17 עם חתך יותר נמוך מימה שיש לי עכשיו על 16 שהוא גם דיי נמוך רק לא זוכר תמספר המדויק.

פורסם

כל הכבוד על העבודה האיכותית, כל אחד ומה שהוא אוהב, חתך, גודל... כל אחד מספר סיפור אישי על האוטו שלו ,יש לי... קוליברים... גאנטים 17... חתך 45... קצת כבוד עצמי כל אחד והתוספות שלו. לשים ג'אנט 17 עם חתך 45 ולהרגיש כל בור, לא כולם אוהבים... ולאוטו ספיציפי הזה ג'אנט 17 יעשה רק חסרון, 110 כוח סוס למרות שזה ידנית איפה הוא כבר יעשה מרוצים... ובאמת קשה למצוא אוטו כזה דגם ידני. תשמור עליה ובהצלחה :-)

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

לדעתי אין לך מה להחליף את הג'אנט הספציפי הזה , הוא יושב מעולה על האוטו

ובכלל , האוטו שלך נראה מעולה ושמור

פורסם

תחליף מתי שצתצרך להחליף צמיגים, למרות שהצמיגים שלך ניראים דיי חדשים, ובדרך כלל עד שמחליפים צמיגים זה בערך כל 4 שנים.

כניראה עד אז כבר תחליף רכב.

פורסם

האמת היא שאני ממש לא מתכוון להחליף רכב. להפך, אני לאט לאט משדרג אותו ומביא אותו כמה שיותר למצב ממנו יצא מהסוכנות ואף יותר מזה :)

אשמח לדעת איך אני יכול לבדוק מה מידת הג'אנט הגדולה ביותר שאפשר לשים לדגם הזה. ומה הפרוצדורה לאישור העניין.

פורסם
האמת היא שאני ממש לא מתכוון להחליף רכב. להפך, אני לאט לאט משדרג אותו ומביא אותו כמה שיותר למצב ממנו יצא מהסוכנות ואף יותר מזה :)

אשמח לדעת איך אני יכול לבדוק מה מידת הג'אנט הגדולה ביותר שאפשר לשים לדגם הזה. ומה הפרוצדורה לאישור העניין.

אני חושב שברגע שהמידה חוקית אין צורך בשום אישור.

חפש בספר רכב מה המידה המקסימלית החוקית לגאנטים ברכב הזה

בדרך כלל בהונדה ניתן להגדיל מידה או שניים מעל הגודל הרגיל שהרכב מגיע איתו.

פורסם

תתחדש.

תוצאה יפה, העיקר שאתה נהנה מהרכב.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני חושב שברגע שהמידה חוקית אין צורך בשום אישור.

חפש בספר רכב מה המידה המקסימלית החוקית לגאנטים ברכב הזה

בדרך כלל בהונדה ניתן להגדיל מידה או שניים מעל הגודל הרגיל שהרכב מגיע איתו.

אבל אין אפשרות להשאר עם אותו הג'אנט ולהחליף לצמיגים עם חתך נמוך יותר? או שאני טועה?

• תוכן חדש...