Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שברגע שהמידה חוקית אין צורך בשום אישור.

חפש בספר רכב מה המידה המקסימלית החוקית לגאנטים ברכב הזה

בדרך כלל בהונדה ניתן להגדיל מידה או שניים מעל הגודל הרגיל שהרכב מגיע איתו.

אישור צריך תמיד, אפילו כשאתה משנה את הרוחב של הצמיג ( ברישיון רכב יש גודל צמיגים שצריך להיות מעודכן).

יש ספר שנקרא אוטו דאטה אצל הבוחנים בטסטים, שם רשום הגודל המקסימלי לכל אוטו... אם אני לא טועה אצלך הגודל המקסימלי הוא 17 (אישית היתי הולך על 16), תשאל מהבוחנים גם מה התהליך שאחרי שאתה מתקין את הג'אנטים, היופי של האוטו תשתנה איך הביצועים ירדו בקצת...בוא נגיד עם אתה אוהב פתיחות אז בשנייה אחת האוטו יסע פחות (לכל המכוניות מרוץ יש ג'אנטים גדולים לא בגלל היופי אלה בשביל לשים דיסקי בלם גדולים יותר)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688

תעזר גם בזה.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אישור צריך תמיד, אפילו כשאתה משנה את הרוחב של הצמיג ( ברישיון רכב יש גודל צמיגים שצריך להיות מעודכן).

יש ספר שנקרא אוטו דאטה אצל הבוחנים בטסטים, שם רשום הגודל המקסימלי לכל אוטו... אם אני לא טועה אצלך הגודל המקסימלי הוא 17 (אישית היתי הולך על 16), תשאל מהבוחנים גם מה התהליך שאחרי שאתה מתקין את הג'אנטים, היופי של האוטו תשתנה איך הביצועים ירדו בקצת...בוא נגיד עם אתה אוהב פתיחות אז בשנייה אחת האוטו יסע פחות (לכל המכוניות מרוץ יש ג'אנטים גדולים לא בגלל היופי אלה בשביל לשים דיסקי בלם גדולים יותר)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688

תעזר גם בזה.

טוב לדעת שצריך לעדכן בכל מקרה את המידה במידה ויש שינוי, למרות שקראתי פעם שעל כל שינוי שיש לרכב צריך לעדכן המשרד הרישוי.

האוטו מאיץ בצורה מצויינת, כרגע במקור אני על 16, אם אני יגדיל ל 17 אני לא חושב שיהיה הבדל משמעותי, אבל יהיה הבדל קטן, האוטו יאיץ באותו מהירות, אולי אני ירגיש קצת יותר את הבורות, וטיפונת ירידה בצריכת דלק אבל גם לא בטוח, מה שבטוח זה יראה הרבה יותר טוב, מידה 17 עם חתך 45 חוקי, אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב, בגלל שהצמיגים במצב מצויין.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
טוב לדעת שצריך לעדכן בכל מקרה את המידה במידה ויש שינוי, למרות שקראתי פעם שעל כל שינוי שיש לרכב צריך לעדכן המשרד הרישוי.

האוטו מאיץ בצורה מצויינת, כרגע במקור אני על 16, אם אני יגדיל ל 17 אני לא חושב שיהיה הבדל משמעותי, אבל יהיה הבדל קטן, האוטו יאיץ באותו מהירות, אולי אני ירגיש קצת יותר את הבורות, וטיפונת ירידה בצריכת דלק אבל גם לא בטוח, מה שבטוח זה יראה הרבה יותר טוב, מידה 17 עם חתך 45 חוקי, אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב, בגלל שהצמיגים במצב מצויין.

באוטו שלך לא היה הבדל בין 16 ל17, וגם האוטו שלך חזק יחסית. חייבים לשנות לך את המידת צמיגים ברישיון רכב, אם לא, הצמיגים לא יהיו חוקיים.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם
באוטו שלך לא היה הבדל בין 16 ל17, וגם האוטו שלך חזק יחסית. חייבים לשנות לך את המידת צמיגים ברישיון רכב, אם לא, הצמיגים לא יהיו חוקיים.

כניראה שבאמת לא יהיה שום הבדל אני כבר מרגיש את הבורות וצריכת הדלק לא משהו.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...