Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ביום שבת האחרון התעקם לי הג'אנט הקידמי שמאלי ברכב

בעקבות סטייה מנתיב ועלייה על אי תנועה בעקבות זאת היה צורך להחליף ג'אנט ברזל

נסעתי ליפו לקריסטו למי שמכיר ובמהלך חפושים מצאו ג'אנט שיתיאם רק היום שמתי לב שהג'אנט יש אופצייה

ל6 ברגים ובכל הגאנטים האחרים יש רק 4השאלה אם זה מעיד משהו על מידותיו של הג'אנט שמא שמו לי אולי אחד לא תקין?

פורסם

איך הצליחו להתקין 4 ברגים במערך של 6 קדחים? האם הקדחים שבג'אנט הם עגולים או מוארכים? האם השתמשו במתאם אקסצנטרי לאום?

בכל מקרה רצוי להשתמש בג'אנט שיש לו מערך חורים התואם את שאר הגלגלים (ואת הסטנדרט של הרכב).

חשוב גם שה-offset של הגלגל יהיה מתאים לרכב (אתה יכול למדוד את המרחק הניצב בין השפה החיצונית של הג'נט למרכז הג'אנט ולהשוות לג'אנטים האחרים).

פורסם

חברים יקרים הנה תמונה של הג'אנט ששמו לי ברכב :

m3ldncmyttb5.jpg

עכשיו אני רואה שזה ג'אנט של 8 חורים בכלל, בג'אנטים המקוריים ברכב יש רק 4.

כמו כן מדדתי אם מטר את קוטר הג'אנט והוא זהה לכולם.

מה אתם אומרים מסוכן? תיקני? או שהכל בסדר?

בנוסף לכך בפנצ'ריית "קריסטו" לא טרחו לעשות לו איזון ואין עליו משקולות האם בגלל זה יש רעידות קלות בהגה מעל 100 קמ"ש?

(הוא יושב מאחורה)

תודה לכם!

פורסם

הכל בסדר עם הג'אנט, החורים תקניים ולא משופצרים.

רעידות בהחלט יכולות להופיע בגלל עצלנות בביצוע איזון / איזון חאפרי / מכונה לא תקינה. לדאבוני יש לי נסיון עם שלושת התופעות הנ"ל, לא ממש מפתיע.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שזה ג'אנט "אונברסאלי" עם שני סטים של חרוים, (Double PCD) לדוגמא 4X100 ובנוסף 4X116.

דבר די נדיר.

• תוכן חדש...