Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני חייב לציין פעם ראשונה ראיתי שיפור אדיר בדואר ישראל. הזמנתי חבילה מלוס אנג'לס ותוך 9 ימים ( רגילים לא עסקים ) החבילה כבר חיכתה בדואר אצלי עם הפתק... אספתי בערך שבוע אחרי כי לא יכולתי אבל שאפו לדואר ישראל. אם זה חשוב לקחתי את החבילה בסניף קרית מוצקין. מוכן להעלות תמונה של השתלשלות האירועים. למען השקיפות החבילה סומנה במחיר של 45 דולר למרות שהיא מעל

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אולי אשתי אכן הגיעה מהעתיד ודפקה לי את החבילה

אך יותר סביר שהיא פשוט ניתנה לאדם אחר.

הקטע המוזר הוא שבכלל לא קיבלתי סמס על חבילה שמחכה לי.. למוקד 171 המתנתי כמעט שעה עד שהתייאשתי. מחר אקפוץ לסניף לבדוק את העניין

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם

אז עשיתי עוד נסיון עם מוקד 171 על הבוקר, הפעם ענו אחרי 10 דקות.

מסתבר שההודעות מקושרות לחבילות שנאספו במאי ואפריל [emoji15]

נתנה לי את מספרי המעקב כדי שאוכל לוודא שמדובר בחבילות ישנות שאספתי מזמן ואכן כך.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם

לפעמים באמת מגיעות הודעות כאלה אחרי שבועיים שלושה. אבל בכזה פער לא נתקלתי.

בכל אופן עושה רושם שהפקק מתחיל להשתחרר. יום חמישי קיבלתי 4 חבילות,

והיום קיבלתי עוד 3 הודעות לגבי חבילות נוספות לאיסוף. וכמו שציינתי כמה הודעות קודם,

מספרי המדף חזרו לאתר הדואר, מה שמקל מאוד על המעקב והאיסוף.

פורסם

קיבלתי דואר רשום לחבילה שאני חכה לה, ניגשתי לסניף והתברר שההודעה שייכת לפריט שאספתי לפני שבועיים.

מסקנה - תמיד לבדוק את מספר המעקב...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

די אין כבר כוח, הדואר בשכונה כבר נהרס, שוםחבילה כבר לא מגיע, בית *** הכל!, 50 יום ועדיין החבילה לא מצליחה ליזחול מנתב"ג לראשון לציון, פונה לדואר ופותח פנייה, מקבל תשובה מפגרת שאזדיין בסבלנות, מזדיין בסבלנות ופונה שוב והחוצפנים האלה עוד אומרי לי:

בוקר טוב, פניות באתר נענות בין 10-14 ימי עסקים אנא המתן לקבל על כך תשובות.

עכשיו אתם מבינים איך עובדים שם?? חודשים להסעת חבילה במרחק של 25 ק"מ עוד כמעט חודש הם רוצים בשביל לענות לפנייה!!!! מישהו ביכלל מטפל במיחדל הזה? נימאס כבר מהחירטוטים של מבר המדינה וכו' אם בכל מיקרה הביזיון נימשך והמדינה עסוקה רק ב"איראן איראן"!, הפוליטיקאים עסוקים בשלהם, האזרחים עדישים למצבם, ואין שום תיקווה באופק-עד מתי?

טוב, שחררתי קיטור, מרגיש קצת יותר טוב.

יום טוב לכולם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה כבר ממש בזיון. איך סוגרים סניף, משאירים את כל החבילות שם, לא דואגים להעביר חבילות ישנות ו/או חדשות

לשום מקום חלופי, ועוד מתפלאים שאנשים פונים אליהם בשאילתות לגבי דברי הדואר. כל פעם שחושבים שיש שיפור

אמיתי, מגלים שזה עוד משהו נקודתי, וההתנהלות הקלוקלת נשארה, כנראה לעוד הרבה זמן.

פורסם

למה אתם לא משתמשים באפליקציה כדי לרכז את כל החבילות שלכם במקום לבדוק אחת אחת באתר של הדואר?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פעם ראשונה שאני מתמודד עם מכס והמצב ממש לא ברור לי.

שתי חבילות שנשלחו ביחד, בשווי כולל של 230 ש"ח כולל משלוח נעצרו במכס ב 12 לחודש, ב 14 שלחתי קבלה עבור שתיהן והסטטוס של אחת מהן שונה ל"הפריט שוחרר ב 11" (איך?). אחרי כמה ימים גם הסטטוס של השני היה זהה.

היום, ה 27, רשום ששני הפריטים מעוכבים במכס ונשלחה הודעה שניה לשחרור. What?

פורסם

חברים, מה זה אומר ומה ההשלכות של פריט EMS?

הזמנתי חלקים לרכב במשקל 21 קילו ובעלות של כ 600 פאונד

במעקב דואר ישראל רשום שמדובר בפריט EMS

רציתי לדעת מה ההשלכות מבחינת מכס-האם זה אומר שזה יתפס?

בנוסף, יש אופציה לשלוח לדואר ישראל בקשה לא לשחרר את הפריט, וללכת לשחרר אותו בעצמי.

בהנחה שיש לי זמן פנוי ואני מעוניין לחסוך כסף,האם כדאי לבקש מהם לשחרר עצמאית?

תודה

Miata ND2

פורסם

100% יתפס.

ההשלכות הן תשלום עמילות, מע"מ, מכס ומס קנייה אם קיימים.

אתה יכול להגיש בקשה לשחרר בעצמך, עדיין יש איזו עמלת מסמכים שצריך לשלם להם.

מעבר לכך, אתה עלול להדרש לאישור משרד התחבורה לחלק מהחלקים, תלוי מה הזמנת.

פורסם

שיא אישי חדש:

חבילה שהוזמנה ביום שישי מאנגליה הגיעה היום - 4 ימי עבודה (!)

אמנם אקספרס, אבל לחבר שהזמין מאותו אתר בדיוק לפני בערך חצי שנה זה לקח כמעט חודש.

• תוכן חדש...