Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קיימות אצלי הסוללות של GP ReCyko מזה מספר שנים,והן לא רעות בכלל. הלך לי המטען שלהם והוחלף במסגרת האחריות. לא מזמן שבק חיים המטען שהביאו לי,יש לציין כי המטען שהביאו לי במסגרת האחריות היה חדש. עכשיו אני רוצה לרכוש סוללות נטענות למצלמת דמוי רפלקס שלי קנון 20IS,ואני מתלבט. איזה סוללות לרכוש שיגיעו עם מטען, רצוי שיחזיקו הרבה מאוד זמן, עד סכום 170 ש"ח ואם יש אפשרות לטעינה ברכב זה בסדר לא דיל ברייקר.

תודה רבה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש לי את המטען הזה:

http://www.gpbatteries.com/INT/index.php?option=com_k2&view=item&id=338&Itemid=543

אם אני לא טועה עלה לי בזמנו כ-200 ש"ח.

למרות שמצויין עליו שעתיים טעינה, אם רוצים להטעין 4 סוללות ביחד זמן הטעינה עולה לסביבות 3 וחצי שעות (טעינת 2 סוללות AA או AAA עומדת קרוב מאוד לשעתיים).

זה בא עם מתאם למצית שמאפשר לך להטעין ברכב (למרות שלהטעין סוללות ברכב חונה בשמש זה לא ממש מומלץ).

קנה רק מטען בעל דלטה V.

פורסם

מה זה דלטה V?

האם הוא יותר טוב מה ReCyko? מאיפה מזמינים את זה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

דלתא V זהו אחד המנגנונים למניעת טעינת יתר של הסוללות, אני חושב שהוא מיושם כיום ברוב המטענים (חוץ ממטעני המדבקה הזולים שמיובאים מסין) אבל זה נתון שחשוב לבדוק אותו.

את שלי קניתי באופיס דיפו (פשטו את הרגל אז כבר לא תמצא אותו שם), אבל הוא די נפוץ בחנויות חשמל בארץ.

לא מכיר את EBAY.

ReCyko זה אחד מקווי המוצרים של GP.

• תוכן חדש...