Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

אז יום שישי ניקיתי בין היתר את הג'אנטים ביגואר XF שייכת לחבר שנת 2012 אם אינני טועה.

קודם כל כששמעתי את צליל המנוע עלה לי חיוך גדול ונראיתי בערך ככה:

yc4tjyzzmizl.jpg

זו תמונה מלפני:

nvvydminliwg.jpg

וזו תמונה אחרי:

mflmqindzt01.jpg

אז ככה השתמשתי בחומר לניקוי ג'אנטים של טרטל ווקס, כי זה מה שהיה.

המוצר עשה עבודה טובה הסיר את הלכלוך ללא מאמץ אבל אני חושב שיחסית למחיר שלו הוא יקר (70 ש"ח למיכל של בערך חצי ליטר). אם מוסיפים עוד קצת אפשר לרכוש אריזה מסחרית של Meguiar's Whell Brightener 3.78L מאוטוסטור או קאר-מאסטרס וזה הרבה יותר משתלם. סך הכל, המוצר עשה את העבודה.

אולי בקרוב יעלה פרוייקט דיטיילינג ליפיפייה הזו :).

שבוע טוב,

איתמר.

פורסם

זה נעלם בברקס הראשון.

המחיר של 70 ש"ח לחצי ליטר חומר ניקוי של טרטל, שחיטה נוראית.

ספר עוד קצת על הרכב, איזה מנוע? :)

"יאללה בירי".

פורסם

החלודה נורמאלית לחלוטין לאחר שטיפה. בלימה עדינה בנסיעה הראשונה וזה נעלם.

עריכה: sciPoPo הקדים אותי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה נעלם בברקס הראשון.

המחיר של 70 ש"ח לחצי ליטר חומר ניקוי של טרטל, שחיטה נוראית.

ספר עוד קצת על הרכב, איזה מנוע? :)

לפי גודל צלחות הבלימה אני מהמר על הגרסא הידידותית, 2 ליטר גודשת.

פורסם

גם בחורף אחרי גשם ניתן לראות את החלודה הזאת.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לא הייתי מתנגד גם לגרסת ה 2 ליטרים למרות שאינני יודע איזה מנוע יש ליפיפיה הזו :lol:.

אגב, הרכב עבר ניקיון יסודי במשך כמעט 3 שעות הכולל שאיבת אבק וניקיון פלסטיקים וחלקי עור, שטיפה חיצונית, פלסטלינה (היו המון יתושים עקשניים שלא רצו להיפרד מהרכב :wink:) ולאחר מכן ספריי ווקס מהיר של טרטל. יש קצת שריטות שאנשים "טובים"עשו לרכב ויש קצת סימני Swirls, כניראה השבוע או שבוע הבא היא תעבור טיפול מקיף כולל פוליש גס, עדין, גלייז, אוטם צבע ווקס :).

פורסם

תוצאה מצויינת ועצוב מאוד לראות שככה ג'אנט של יגואר נראה לפני , חבל שלא ניקית גם את הבית גלגל שנראה מלוכלך עדיין .

והחלודה על הבלמים זה ג'ינג'ים כאלה שנעלמים מהר מאוד אחרי נסיעה של כמה רגעים קצרים .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

ממה שרואים הרכב ממש מוזנח...

רואים רק את הגלגל, בתמונה של הלפני זה נראה כאילו לא ניקו אותו ב2012, וגם בפלסטיקה של הטמבון הקדמי רואים הרבה שיפשופים וקילופי צבע...

• תוכן חדש...