Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם פעם הייתי גאה להיות מרשל ומתנדב לכל אימון אז היום אין לי חשק לחשוב על זה. אני רק מרחם על האנשים שבאמת אוהבים את הספורט והידיים שלהם כבולות. יש לנו קבוצות ראלי שחא מדברות אחת עם השניה בגלל מעדונים וכל אחד מהאגודות מעוניין בכסף ובגלל זה הבלאגן.

החיים הם כמו....

פורסם

גם אני זוכר שניסיתי לבדוק לגבי הפרויקט בחצרים וממש מאכזב לדעת שכבר כמה שנים טובות לא הזיזו אצבע,מעניין מתי באמת מישהו יצליח להזיז שם עניינים ובכלל בכל עניין הספורט המוטורי בארץ

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם
גם אני זוכר שניסיתי לבדוק לגבי הפרויקט בחצרים וממש מאכזב לדעת שכבר כמה שנים טובות לא הזיזו אצבע,מעניין מתי באמת מישהו יצליח להזיז שם עניינים ובכלל בכל עניין הספורט המוטורי בארץ

כשיעשו מכרז כמו שצריך. אני מאמין שהרבה יזמים לפחות יתעניינו בפרוייקט.

החיים הם כמו....

פורסם

להקיא מכל הדברים האלה. באמת.

המדהים הוא שזה ככ לא מעניין אף אחד, שאפילו כשנהגים ישראלים כמו אלון דאי מצליחים בחו"ל, אף אחד לא שומע על זה כאן בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לא מופתע בכלל :roll:

אנשים יקרים,

ספורט מוטורי דווקא יש !!

אתמול היה ארוע בקצרין, לפני כשבועיים היה ארוע, לפני כחודש וחצי היה ארוע, ועד סוף שנת 2013 צפויים להיות עוד כ 2 ארועים.

אכן ישנם בעיות !!!

אנשים שבהם מתחרים משקיעים כסף וזמן בחלום והוא כבר התגשם,

ספונסרים, קהל ו" להכניס את הרכבת על מסלול מהיר" הינו בתהליך,

החוק המוטורי קבע פרמטרים שרכב צריך לעמוד בהם ויש כ 30 רכבים עם רישוי אפור או "מטר לפני".

אנא ממכם ותתחילו לפרגן ולא להיות על הגדר ולהעביר ביקורת.

היו שותפים ותעזרו בלקדם את הדברים !!!

תודה

פורסם
אנשים יקרים,

ספורט מוטורי דווקא יש !!

אתמול היה ארוע בקצרין, לפני כשבועיים היה ארוע, לפני כחודש וחצי היה ארוע, ועד סוף שנת 2013 צפויים להיות עוד כ 2 ארועים.

אכן ישנם בעיות !!!

אנשים שבהם מתחרים משקיעים כסף וזמן בחלום והוא כבר התגשם,

ספונסרים, קהל ו" להכניס את הרכבת על מסלול מהיר" הינו בתהליך,

החוק המוטורי קבע פרמטרים שרכב צריך לעמוד בהם ויש כ 30 רכבים עם רישוי אפור או "מטר לפני".

אנא ממכם ותתחילו לפרגן ולא להיות על הגדר ולהעביר ביקורת.

היו שותפים ותעזרו בלקדם את הדברים !!!

תודה

על מנת להיות שותפים וגם לפרגן צריך לפרסם כל אירוע ברמה ארצית ולא בשושו בין חברי המועדון. אני לא צריך לספר לך מה קורה בין מנהלי המירוץ לבין חברים ממועדון אחר ואיך הם מדברים אחד על השני, גם פה בפורום.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...