Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אם מנתקים לי את הקודן ברכב כי זה ממש מעיק כל פעם להכניס את הקוד ולהתניע...

חברת הביטוח יכולה לראות את זה?

פורסם

^

נראה שזה בדיוק מה שהוא רשם, לא הבנתי מה לא מובן.

לענייננו: להערכתי, חברת הביטוח דואגת לאשר את הקודן אצל מתקין מורשה מטעמה, בפעם הראשונה שאתה מבטח, או כל שנה.

גם אם הרכב נמצא בטעות, אין אפשרות לדעת אם מישהו מטעמך או מטעם הגנב ביטל את המערכת, הפעולה זהה בעקרון.

בכל זאת, הפעולה שאתה מעוניין לבצע היא הונאת ביטוח, ואם היא תתגלה באיזשהו אופן, אתה תהיה בבעיה גדולה יותר מאשר להכניס קוד בכל פעם שאתה מתניע את הרכב.

כעצת חינם אוסיף שהרכב שלי אינו מבוטח, והוא גם לא כל כך נפוץ בקרב גנבי רכב. אני ניתקתי אזעקה עם קוד באמצעות שלט, שמונעת התנעה (כי אני לא סומך על המערכות האלה) והיתה לי אפשרות לנתק את הקודן. בחרתי להשאיר אותו, הוא נראה אמין!

(זאת בקרה נוספת על התנעה!).

תסיק את המסקנות הנכונות.

שאלה נוספת: האם הקודן תקין?

האם יש כפתורים מגמגמים? (לא נלטים או שנקלטים כפול?)

במקרה הנ"ל ניתן להחליף את הספרות של הקוד, או להחליף לוח מקשים.

עוד הערה: לא חייבים לבטח את הרב ביטוח מקיף. זה אמנם סיכון תאורטי, אבל חיסכון מעשי מובטל של מעל אלף ש"ח בשנה. תלוי בך.

פורסם

כשהרכב נגנב חברת הביטוח מבקשת את 2 המפתחות עם השלטים שלהם ולפעמים מבצעת בדיקה לשלטים כדי לבדוק אם הפעולה האחרונה שבוצעה בשני השלטים הייתה נעילה.

----

פורסם
כשהרכב נגנב חברת הביטוח מבקשת את 2 המפתחות עם השלטים שלהם ולפעמים מבצעת בדיקה לשלטים כדי לבדוק אם הפעולה האחרונה שבוצעה בשני השלטים הייתה נעילה.

לפי מה שידוע לי השלט תמיד משדר ולא אכפת לו בכלל אם הפקודה הגיע לרכב או לא, אז אפשר ללחוץ על הנעילה אלף פעם לפני שמוסרים לביטוח.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

מאיפה הבאת את השטיות האלו??

חברת הביטוח יכולה לנסות לבדוק עד מחר את השלטים.. היא לא תמצא כלום, מה גם שאם נניח שהיא תמצא, זה לא קביל ועדיין הביטוח יהיה בתוקף, וזה מפס"דים קודמים.

פורסם
ממש מעיק? כל פעם?

כן, מעיק, בדיוק כמו שמעיק להכנס לקניון עם הרכב ולפתוח תא מטען או לפתוח את התיק.

הרבה יותר נעים פשוט להכנס לקניון בלי לעצור לבידוק בטחוני.

הרבה יותר נעים להכנס לרכב ופשוט להניע ואפילו ללא הוצאת המפתח מהכיס.

לא צריך להתחכם על כל דבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה חושב שזה מעיק? אבא שלי מכניס קודם קוד בשלט כדי לפתוח את הרכב ולאחר מכן עוד קוד בתוך הרכב כדי להניע אותו.

זה כבר מעיק...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קודנית זה מאוד מעיק, יותר מעיק שתראו שגנבי הרכב צוחקים עליהן ומנתקים אותן תוך פחות מ-30 שניות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה ברור לכולם שגנב רכב מדלג על הקודן יחסית במהירות.

למרות זאת, אם לא "בנו" על הרכב שלכם צפציפית אלא מחפשים דגם מסויים שיש בשפע,

סביר שהגנבים ימשיכו לרכב הבא שיהיה יותר מהר וקל לגנוב אותו.

אני לא יודע כמה פעמים ביום אתה מניע, אך בתור מי שברכבי העבודה יוצא לו להניע לפעמים גם 40-50

פעמים ביום ובכל יום עם קוד חדש (רכבים שונים) - אומר לך שבסוף מתרגלים ולא מייחסים לזה בכלל חשיבות.

בנוסף, במקומך לא הייתי מתעסק עם הביטוח. כל עוד הכל תקין אף אחד לא יאמר לך כלום

אבל כשחלילה תצטרך אותם, פתאום יתחילו הבעיות.

פורסם

בפעם הבאה שמחדשים ביטוח מחפשים חברה עם דרישות מיגון נמוכות יותר.

כל סוכן יודע לתמרן בין החברות כדי למצוא את הפתרון הנוח.

מהנסיון עם הסוכן שלי הוא תמיד ידע למצוא חברה עם דרישות מיגון שהתאימו לי. לפעמים היה מדובר על הפרש מחיר של 100-300 שח אז כל אחד יחליט לעצמו אם הוא מוכן להוסיף כמה עשרות שקלים לחודש בשביל להמנע מהתקנה מקומית של אביזר מיגון וכמובן הטרחה שבשימוש.

פורסם

בקיצור, אף אחד בחברת הביטוח לא בודק את הקודנים, הדבר היחיד שהם מבקשים בעת חידוש פוליסה זה לעשות בדיקת מיגון אצל אחד המתקינים איתם הם עובדים, פשוט לתת לבחור הנחמד 50 שקלים עבור החותמת ולבקש שיעזוב אתכם לנפשכם.

רכב חדש והביטוח דורש קודנית?

אותו סיפור, תלכו להתקין, תבקשו מהמתקין שרק יחבר מתח לקודנית כדי שהכפתורים יוארו אבל שהקודנית לא באמת תיהיה פעילה, זה הכל.

בכל מקרה, אם היו פורצים ומנסים לגנוב לי את הרכב הייתי מעדיף שהרכב יגנב ולא יחזור אלי ואם כבר פרצו והתחילו לעבוד עליו- עדיף שיגנב מאשר שהקודנית תסכל את הגניבה ותשאיר אותי עם רכב חצי שבור ודיונים ארוכים עם חברת הביטוח אם הם מכסים או לא מכסים נזקים בפנים הרכב (מהנסיון האישי של אבא שלי- לא כיסו נזקים פנמיים בדשבורד\תא כפפות\משענת יד וכו' בעת פריצה לרכב).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא ממליץ לך להתעסק עם הונאות ביטוח. החברות האלו מחזיקות צי של עורכי דין שרק מחפשים אנשים כמוך. תחליף את הקוד לצירוף פשוט יותר וקליט. ותלמד לחיות עם זה.

• תוכן חדש...