Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאבא שלי קודנית של הרכב בשלט עצמו של COBRA זה באמת הרבה יותר נוח!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
תפקיד הקודן הוא למנוע גניבה ספונטנית / ללא רשות של פרחחים / נערים.

לא גניבה בידי גנב מיומן שינתק את הקודן מהר יותר ממתקין מורשה.

באופן מוזר הקודן גורם בדיוק לדבר ההפוך.

תשאל את כל אלה שרואים בהכנסת הקוד דבר מעיק, ואז אם הם צריכים לצאת לרגע מהרכב (לזרוק זבל/לקחת דואר וכו) הם מתעצלים לכבות אותו.

כבר ראיתי רכב נגנב מפנצרייה כשהנהג השאיר את הרכב מונע, יצא רק לשאול איפה ממלאים אויר ועמד 10 מטר מהרכב. זה הספיק לגנב להכנס ולברוח עם הרכב.

פורסם
זה לא הקודן שגרם, אלא שילוב של הקודן יחד עם טיפשות מעורבת בעצלנות קיצונית!

ככה זה עם בני אדם.

זה ידוע שהם החוליה החלשה בכל שרשרת אבטחה.

יש כלל לא כתוב באבטחת מחשבים, ככל שתנסה להקשות על המשתמש למצא ססמה חזקה שקשה לנחש אותה, הוא יימצא דרכים להקל על עצמו ויחליש את האבטחה.

למשל אם הססמה יחסית קלה הוא יזכור אותה, אם יהיה קשה לזכור אותה הוא ירשום אותה על פתק וידביק על המסך.

שאני אספר לך על חברת היטק שפרצו למחשבים שלה על ידי זה ששלחו אימייל לכל עובדי החברה ובקשו את הססמה בשביל לבדוק קריסה של המחשב הראשי .... והיו כמה אידיוטים שמסרו את זה ...

ובקשר לכיבוי המנוע כשיוצאים מהרכב, זה היה נוהג שיגרתי אצל אשתי עד שהכרנו, ובכלל אני רואה את זה כל הזמן ליד הגן של הילדה, קשה להאמין אבל אנשים מורידים את הילד נכנסים איתו לגן והרכב מונע !

• תוכן חדש...