Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקולד לינדט 90% ומעלה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די מכור לשוקולד 85% של לינדט, אבל מחפש משהו קצת יותר מר ועוד פחות מתוק.

אני יודע שיש ללינדט שוקולד 90% ואפילו 99% (שזה אולי כבר קיצוני אפילו עבורי), אבל לא מצאתי בשום מקום בארץ.

מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר איפה מוכרים כאלה (אם בכלל)?

תודה!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

99% קקאו? אולי פשוט תאכל קקאו וזהו :shock: ?

קשה מאוד לייצר שוקולד עם אחוז גבוה של קקאו. 90% יש (ויצא לי לראות בגדרה), אבל אני בספק אם יש יותר מזה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

יש ויש.. רק קשה להשיג בארץ ולכן אני שואל.

קראתי קצת וראיתי שה-90% פחות מוצלח מה-85% ולמעשה אפילו מתוק יותר, אז ה-99% של לינדט הוא האופציה המועדפת עליי.

http://www.lindt.com/swf/eng/products/excellence/excellence-99/

עכשיו צריך מקום בארץ הקודש או להזמין מחו"ל וזהו?

פורסם

קח עצה מחובב שוקולד באחוזים גבוהים- אל תתקרב לשום דבר מעל 87%. זה גועל נפש.

יש לי פה טבלה של לינדט 100%, הנסיון לאכול קוביה בודדת הוא אחת החוויות הטראומטיות שעברתי בחיים, וזה לא בהגזמה.

הדבר הזה שורף לך את הפה והגרון כולו מרוב שזה מר, ולוקח חצי שעה למחוק את הטעם.

פורסם

יופי- עכשיו שהזרכת לי אני רץ לסופר ליקנות ביגללך !

אני מכור לשוקולד של 70%+, לא סובל את השוקולדים המתוקים עם החלב וכו'. שוקולד מריר אמיתי זה הדבר האמיתי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
קח עצה מחובב שוקולד באחוזים גבוהים- אל תתקרב לשום דבר מעל 87%. זה גועל נפש.

יש לי פה טבלה של לינדט 100%, הנסיון לאכול קוביה בודדת הוא אחת החוויות הטראומטיות שעברתי בחיים, וזה לא בהגזמה.

הדבר הזה שורף לך את הפה והגרון כולו מרוב שזה מר, ולוקח חצי שעה למחוק את הטעם.

אז מה עושים אם:

1. ה-85% של לינדט מעולה, אבל טיפה מתוק מדי.

2. ה-86% של קוט ד'אור גם מתוק וגם סתם לא טעים עם תחושה של טעם לוואי.

3. לפי ביקורות ברשת ה-90% של לינדט הוא אפילו מתוק יותר מה-85%.

אשמח לשמוע כל עצה מחובב אחוזים גבוהים כמוני...

פורסם

כל פעם שיש לכם קרובים שטסים לחו"ל, תכריחו אותם להביא סטוק. אני תמיד מחזיק בבית לפחות קילו-קילו וחצי (לא צוחק. 10-15 טבלאות) של שוקולד מחו"ל , בין אם לינדט, cote d'or, או שאר מותגים מקומיים יותר שלרוב אי אפשר למצוא בכלל בארץ.

המחירים בחו"ל פשוט מצחיקים, בסופר ממוצע בצרפת טבלת שוקולד תעלה יורו בודד.

פורסם

הפתרון פשוט. פולי קקאו.

הטובים שבהם עולים לא מעט, אבל הטעם יוצא דופן.

מעבר למובן מאליו של לאכול אותם ככה סתם, אפשר לטחון (כל מטחנת קפה / תבלינים, ולהוסיף לכל דבר שעולה בדעתך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש עוד המלצה: בחונים קונים ראשון יש חנות של כל השטויות למיטבח ואפייה ויש שם קופסאות של כל סוגי השוקולדים שמיועדים להמסה וכו' מאוד איכותיים, הם באים כמו עיגולים של מטבעות זהב וכו' , במשך חודש נישנשתי קילו שוקולב מריר בלגי :-) , המחיר היה כ70 ש"ח לקילו.

אני חושב שתימצאו את אותו הדבר ליד הבית בחנות דומה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גם אני קונה בד"כ מחנויות כמו ממלכת האופים או מיסטר קייק קופסאות עם מטבעות שוקולד איכותי המכילים בין 70-85 קקאו (למשל מתוצרת וולרונה המעולה) במחיר סביר מאד והטעם יוצא מן הכלל.

שם אני גם קונה אבקת קקאו טהורה (100% של וולרונה) ופשוט אין לה תחליף להכנת קקאו אמיתי או לאפיה.

למי שרוצה שוקולד קליל יותר, טעים מאד, עם אחוזי קקאו גבוהים ובמחיר שווה לכל נפש אני ממליץ על השוקולדים מתוצרת HEIDI שהיא אומנם חברה רומנית אך מייצרת ברישיון שוקולד שוויצרי מהשורה הראשונה במגוון טעמים ואחוזי קקאו. המחיר 2 חבילות ב-15 ש"ח ברשת רוסמן (והיות והשוקולד נושא כשרות, ניתן למצוא גם בחנויות אחרות).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

טוב לראות שיש בפורום אוהבי שוקולד מריר- השוקולד הכי טוב שיש.

העצה שלי היא לחפש חנויות "של רוסים", בסופרמרקטים וחנויות של הרוסים בד"כ מביאים לארץ דברים טובים שאין בחנויות הרגילות, שוקולדים מיוחדים, בירות מעניינות ועוד.

מדי פעם אני הולך לאחת באיזור שלי ומוצא מציאות, ממליץ לך לחפש חנות כזאת בקרבתך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם כבר חנויות שלי רוסים- ממליץ על שוקולד בשם גריליאז'

image362.jpg

עכשיו אני רואה שהם אפילו כשרים :-), אני גדלתי על השוקולדים האלו, הטעם בתקופת בריה"מ היה עוד יותר משובח.

הבעיה שבארץ הם עולים מעל 80 ש"ח לקילו :-(.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קטנה בכדי לעדכן:

רכשתי בגרמניה את ה-99% של לינדט. זה אמנם טיפ טיפה מר מדי בשבילי, אבל בהחלט הכיוון הנכון שאותו אני מחפש. אם זה היה רק עם טיפה יותר סוכר, הייתי מאוד מאושר.

חייב למצוא שוקולד 95% או משהו בסגנון.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עדכון נוסף, קניתי בטיב טעם (וראיתי שיש במקומות נוספים) שוקולד 100% של חברה שווייצרית שנקראת chocolat stella.

הוא פשוט מעולה, טוב בהרבה גם במרקם וגם בטעם מהלינדט, לא מרגיש לי שום חוסר בסוכר (למרות שאין בו בכלל) ובהחלט פתר לי את ה״בעיה״. מומלץ מאוד.dark_experience_100_cacao_500x500_large.jpg

• תוכן חדש...