Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת אם מישהו משתמש או השתמש במוצר הנ"ל ויכול להגיד אם זה שווה (כרגע זה נשמע להיט מבחינתי)

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/asinuesek-c1301376556/24937932

פורסם

רק שבכל סרטוני ההדגמה, המדגימים עושים שימוש במדחס חיצוני מקצועי. ( למרות שזה סרטון לימודי מן הסתם )

המכשיר מאוד בסיסי ופשוט, חלק מחברי הפורום רכשו והתאכזבו ממנו מאוד.

פורסם

המשפחה שלי קנתה כזה.

קודם כל - זאת בכלל לא הנחה, זה המחיר שלו

שנית - זה קקה של דבר ואתה מקבל בדיוק מה ששילמת עליו בגרופון: חצי עבודה על הקיר והחצי השני על הרצפה והידיים שלך.

פורסם

ממליץ לצבוע בשיטה הרגילה.

לפני כשנה מישהו שאני מכיר צבע חדר באמצעות מכשיר דומה.

ממה שאני זוכר זה סתם היה לא נוח ומייאש.. גם לקח לו יותר זמן לצבוע קיר עם המכשיר מאשר עם גלגלת

לא מומלץ בקיצור

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

קישקוש גמור. ייקח לך שנה לצבוע קיר אחד. זה מתאים לצביעה של חלק קטן, סורגים, מעקה וכאלה. לקירות צביעה עם רולר תהיה פי 100 יותר מהירה.

פורסם

תודה רבה לעונים,

אגב מצויין שם מכשיר נוסף, של 600W עם מדחס בנפרד (בעלות של 230 ש"ח)

האם מישהו התנסה בו ?

אני מבין שה- 110W אכן חלש ולא מועיל, אבל מה לגבי ה 600 ?

פורסם

למעט איירלס שום דבר מהצעצועים האלה לא מתאים לצביעת קירות (בטח לא קירות גדולים).

אגב צביעה בריסוס הרבה פחות בריאה בגלל הנתזים שנושמים.

פורסם

אין לי בעיה לעבוד עם מסכה, פשוט עם הרולר זה נורא מתסכל, וגם הנתזים בכל מקום, וצריך לשים יריעה וכו' ..

וכל מה שרציתי זה לעשות לצבוע קיר אחד בכחול למען בני שעתיד להיוולד.. לא מחפש עכשיו להפוך את החדר

חשבתי שבאמת יש פתרון נחמד כזה שבלי יותר מדי בלאגן יעבור על הקיר :)

פורסם

צביעה עם רולר מהירה ונקיה יחסית. אם מדובר רק על קיר אחד אפשר גם עם מברשת צבעים גדולה. כמובן שתצטרך להגן על הרצפה. לדעתי המכשיר הזה הוא פתרון חובבני מאד.

פורסם

אפשר לצבוע עם רולר ללא נתזים.

צריך צבע סמיך יחסית וגם לא למלא את הרולר יותר מידי בצבע.

ותעבוד לאט! ככל שאתה רץ על הקיר יותר מהר ככה אתה תהיה צבוע יותר מהר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אין לי בעיה לעבוד עם מסכה, פשוט עם הרולר זה נורא מתסכל, וגם הנתזים בכל מקום, וצריך לשים יריעה וכו' ..

וכל מה שרציתי זה לעשות לצבוע קיר אחד בכחול למען בני שעתיד להיוולד.. לא מחפש עכשיו להפוך את החדר

הנתזים מפריעים לך ואתה רוצה לעבוד עם מרסס צבע ?

ידוע לך שהמרסס יכול לצבוע גם במרחק של מטר שניים ממך ?

במרסס את חייב לכסות בניילון את הריצפה ואת כל הקירות שאתה לא רוצה לצבוע אחרת תקבל שם נקודות כחולות ....

אני מדבר מנסיון של צביעה (לא של קיר ) עם קומפרסור ואקדח צבע , כל מה שבהקף ולא כוסה נצבע בנקודות ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

פשוט וקל:

סופרקריל מדולל 10%, רולר + מגש, חתיכת קרטון ברוחב 80-100 ס"מ ומברשת לפינות.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...