Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בראבו 2009

Nadav_25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

קראתי את כל מה שכתוב על הפיאט בראבו 2009.

ראיתי אחת ביום שבת האחרון, ומסתבר שיש עוד דגם-

דינאמיק. כן, גם ל-2009.

מנוע טורבו, גאנטים מגנזיוםו שליטה מההגה יש.

אין חלונות כהים, מנופי הילוכים מההגה, מערכת בלוטות', בקרת אקלים, ידיות כרום ומקרר במשענת היד (שפשוט לא נפתחת).

מישהו מכיר את הדגם?

הרכב הוא יד שניה (ראשונה השכרה) ושניה פרטי.

83.000 ק"מ, שמור מאד, באמת.

המוכר מבקש 50.

רעיונות, השגות ועצות יתקבלו בברכה.

היתה אלפא 147 2002 ידנית (120כ"ס)

מצאתי בראבו 2009, והפכתי אותה לאבארת'

פורסם

כנראה מכוניות שהגיעו באופן מיוחד לחברות השכרה. נשמע כמו יצור כלאיים בין המגניפיקו לדיינמיק שהגיעו מ-2010. מה מועד העליה על הכביש? אתה בטוח שיש טורבו (לא רק מדבקת T-JET על הגריל, אלא ראית ממש מגדש מתחת למכסה המנוע - קדמית לבלוק וקצת לכיוון ימין)?

האם הרכב לפחות כולל את אבזור הבטיחות של 2010? שש כריות במקום ארבע ומערכת ESP?

הגלגלים בגודל 16 או 15?

רשמת שאין קירור של תא האחסון - אני מבין שגם אין יציאת מיזוג אחורית?

לגבי שאר האבזור החסר - מערכת ה-Blue&Me היא לא מציאה גדולה. גם קישוטי הכרום. החלונות הכהים מאוד שימושיים אם אתה עם ילדים ברכב, אבל זה משהו שניתן להוסיף בהמשך. השליטה בתיבה מההגה מוסיפה הרבה לחדוות הנהיגה, אם כי לציין שמיקום ידית ההילוכים מאפשר העברות בעזרתה בצורה נוחה ומהירה למדי.

המחיר לציין מפולפל למדי ביחס למה שראיתי שאני הייתי בשוק לחפש אחת כזאת לפני שנה.

פורסם
כנראה מכוניות שהגיעו באופן מיוחד לחברות השכרה. נשמע כמו יצור כלאיים בין המגניפיקו לדיינמיק שהגיעו מ-2010. מה מועד העליה על הכביש? אתה בטוח שיש טורבו (לא רק מדבקת T-JET על הגריל, אלא ראית ממש מגדש מתחת למכסה המנוע - קדמית לבלוק וקצת לכיוון ימין)?

האם הרכב לפחות כולל את אבזור הבטיחות של 2010? שש כריות במקום ארבע ומערכת ESP?

הגלגלים בגודל 16 או 15?

רשמת שאין קירור של תא האחסון - אני מבין שגם אין יציאת מיזוג אחורית?

לגבי שאר האבזור החסר - מערכת ה-Blue&Me היא לא מציאה גדולה. גם קישוטי הכרום. החלונות הכהים מאוד שימושיים אם אתה עם ילדים ברכב, אבל זה משהו שניתן להוסיף בהמשך. השליטה בתיבה מההגה מוסיפה הרבה לחדוות הנהיגה, אם כי לציין שמיקום ידית ההילוכים מאפשר העברות בעזרתה בצורה נוחה ומהירה למדי.

המחיר לציין מפולפל למדי ביחס למה שראיתי שאני הייתי בשוק לחפש אחת כזאת לפני שנה.

הרכב עלה לכביש בדצמבר 2009.

יש יציאת מזגן אחורית.

לגבי הטורבו, אני לא מספיק בקיא אז אני לא בטוח. היתה מדבקה, האוטו הגיב מהר מאד, אבל לך תדע.

ביקשתי מבעל הרכב לשלוח לי תמונה של רשיון הרכב, אז אוכל לדעת אם יש ESP וכמה כריות אוויר.

על המחיר אפשר אולי לדבר קצת, אבל הרכב שמור מאד.

פורסם

אם יש ESP ו-6 כריות אז הייתי מעדיף את הדגם הזה על פני המגניפיקו שחסר ציוד חשוב זה.

כל השאר די חרטא והשליטה מההגה היא תוספת חביבה מאוד, אבל לא חיונית לאור המיקום המצוין של ידית ההילוכים.

אתה מודע שמדובר בגיר חד-מצמדי (זה בעצם סלהספיד מדור מאוחר)? אמנם אשתי נוהגת רוב הזמן במצב A ואין לה תלונות, אבל אני חייב לציין שהעברות ההילוכים פחות חלקות מאשר בתיבות דו-מצמדיות שיצא לי לנהוג עליהן במצב זה (פורד ו-VAG).

פורסם
אם יש ESP ו-6 כריות אז הייתי מעדיף את הדגם הזה על פני המגניפיקו שחסר ציוד חשוב זה.

כל השאר די חרטא והשליטה מההגה היא תוספת חביבה מאוד, אבל לא חיונית לאור המיקום המצוין של ידית ההילוכים.

אתה מודע שמדובר בגיר חד-מצמדי (זה בעצם סלהספיד מדור מאוחר)? אמנם אשתי נוהגת רוב הזמן במצב A ואין לה תלונות, אבל אני חייב לציין שהעברות ההילוכים פחות חלקות מאשר בתיבות דו-מצמדיות שיצא לי לנהוג עליהן (פורד ו-VAG).

נהגתי כבר על שתי בראבות, אני מודע להילוכים.

אני אמור לקבל את צילום רשיון הרכב בקרוב, ואז אדע לגבי מספר כריות האוויר וה ESP

פורסם
ובת הזוג (אלא אם יש לה רכב נפרד משלה)?

יש לה גטס ידנית.

היא מבסוטה.

פורסם
אהלן.

קראתי את כל מה שכתוב על הפיאט בראבו 2009.

ראיתי אחת ביום שבת האחרון, ומסתבר שיש עוד דגם-

דינאמיק. כן, גם ל-2009.

מנוע טורבו, גאנטים מגנזיוםו שליטה מההגה יש.

אין חלונות כהים, מנופי הילוכים מההגה, מערכת בלוטות', בקרת אקלים, ידיות כרום ומקרר במשענת היד (שפשוט לא נפתחת).

מישהו מכיר את הדגם?

הרכב הוא יד שניה (ראשונה השכרה) ושניה פרטי.

83.000 ק"מ, שמור מאד, באמת.

המוכר מבקש 50.

רעיונות, השגות ועצות יתקבלו בברכה.

אשדודי הבחור במקרה?

פורסם
אשדודי הבחור במקרה?

כן.

מכיר אותו\ את הרכב המדובר?

פורסם

לעשות את זה פשוט - אם הבראבו לטעמך ועונה לצרכיך, אני מניח שתסכים שקשה למצוא מתחרה במחיר הזה. עוד אלף ש"ח או פחות, עניין של מו"מ אתה תרגיש טוב עם עצמך אם תוריד קצת אבל לדעתי המחיר הוא לא שובר העסקה. בסופו של דבר - אם יש ESP, לך על זה. אם אין - תשקול אלטרנטיבות : למרות שגם בלי ESP, לא פוסל אבסולוטית, עדיין מדובר ברכב בטיחותי שנותן הרבה תמורה לשקל, אם היה מדובר ברכב לעצמי וזה היה התקציב ייתכן שהייתי לוקח, אם רכב שגם בת זוג תנהג בו - כנראה הייתי מעדיף אחר עם ESP.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• אחראי פורום
פורסם

גם אני בהתחלה תכננתי על מודל 09 אבל לאור היעדר ESP (וגם Hill Holder) והעובדה שהרכב

בשימוש של אשתי, העדפתי להשקיע עוד ולרכוש מודל צעיר יותר שמאובזר בהנ"ל.

כבר יצאה לי עסקה משתלמת על הסנסיישן, אבל אם אתה חי בסדר ללא חלק מהתוספות, לך על דיינמיק צעירה יותר.

אגב, גם ערן (בעבר) וגם אני (עדיין) מחזיקים 147 והוספנו בראבו, כך שלא נראה לי שיש לך ברירה אחרת 8)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
גם אני בהתחלה תכננתי על מודל 09 אבל לאור היעדר ESP (וגם Hill Holder) והעובדה שהרכב

בשימוש של אשתי, העדפתי להשקיע עוד ולרכוש מודל צעיר יותר שמאובזר בהנ"ל.

כבר יצאה לי עסקה משתלמת על הסנסיישן, אבל אם אתה חי בסדר ללא חלק מהתוספות, לך על דיינמיק צעירה יותר.

אגב, גם ערן (בעבר) וגם אני (עדיין) מחזיקים 147 והוספנו בראבו, כך שלא נראה לי שיש לך ברירה אחרת 8)

תודה.

מדובר על דגם אקטיב.

יד שניה, ראשונה השכרה (AVIS) לטענת המוכר עם אחריות.

מה המחיר הריאלי לרכב לדעתכם?

• תוכן חדש...