Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלים של WORKSTEEL

RACEPAK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בזמן האחרון אני נתקל בהרבה כלים של חברת WORKSTEEL.

האם למישהוא יש ניסיון עם כלים אלו? (PROS AND CONS)

בברכה מושיק גלימידי

קו---------------------------------------

פורסם
לי יש נסיון מצוין עם כלי העבודה של Beta. אני יודע על חנות המפיצה ומוכרת אותם בת"א, אם תרצה הכוונה, אז כתוב ותענה.

בברכה - רפי לין :-)

לפי מה שאני יודע BETA זאת חברה יקרה. תקן אותי עם אני טועה.

WORKSTEEL זאת חברה דיי נמכרת וזולה יחסית. אני חושב שהיא בבעלות ACE.

פורסם
שלום לכולם

בזמן האחרון אני נתקל בהרבה כלים של חברת WORKSTEEL.

האם למישהוא יש ניסיון עם כלים אלו? (PROS AND CONS)

בברכה מושיק גלימידי

Steelwork - Chinese garbage.

Same as "Wolf", "Magnum", "Craftsman", "Hyundai" and

other names...

:turn-l:
פורסם

מכיון שאני מקצוען והשמוש היה יומיומי, העדפתי תמיד כלים טובים, מדויקים וחזקים שלא מתקלקלים או נשברים ולא שוחקים ברגים אומים וכו'.

עליך להחליט אם אתה רוצה מחיר זול בלבד או איכות. אם השמוש בכלים הנו רק לעיתים רחוקות אז אתה יכול להסתפק בכלי עבודה זולים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
Steelwork - Chinese garbage.

Same as "Wolf", "Magnum", "Craftsman", "Hyundai" and

other names...

Craftsman לא זבל סיני !!! אלו כלים איכותיים ואם אתה לא מבין בזה אל תזרוק שטויות לאויר.

רפי, לא שאלתי אותך אם אתה מקצוען כי אין לי ספק שאתה כזה :-D. לפי מה שהבנתי מחבר בארה"ב Steelwork היא חברה שמוכרת כלים זולים ואיכותיים (יכול להיות ..), יש דבר כזה ?!

בברכה

The Stig

• תוכן חדש...