Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניסיתי לברר כמה אוויר צריך לנפח בצמיגים ברכב. חיפשתי בחוברת שוב ושוב אך ללא תוצאות. שם כתוב כל דבר על הצמיגים,

איך לטפח או לשמור, וכמה הלחץ הנכון עוזר בצריכת הדלק, ועוד המון... אבל המון דברים על הצמיגים, והדבר הכי חשוב כמו לדעת במיספרים את הלחץ ב-PSI או BAR עם אנשים מאחורה וללא אנשים, לצערי אין. בדקתי בחוברת באיטלקית וגם שם אין. יש ציור של

הרכב עם ה-5 דלתות ושם הם אומרים להסתכל בדופן הדלת האחורית. מכיוון שאין לי דלתות מאחור אז גם אין מדבקה כזאת !

בדקתי באינטרנט באנגלית, ספרדית, חיפשתי באתרים של UP ו CITIGO ו MII ואין תוצאות.

האם מישהוא מכם יואיל בטובו להסתכל במדבקה של רכבו בדלתות האחוריות ולומר לנו מה הלחץ האוויר הנכון ? MII או CITIGO זה

בשבילי אותו דבר .נראה לי שאפנה למנהל השיווק ב"צמפיון" כדי שייתן הוראה להדפיס את הנתון החשוב הזה בחוברת וגם שיידאג לצייד כל רכב כזה עם המדבקה המתאימה.

תודה על המאמץ !

פורסם

תבדוק בדלת הנהג הקדמית, כשאתה פותח את הדלת תסתכל על הדופן לא של הדלת אלא מה שהדלת מסתירה, מקווה שהבנת.

יש לי רכב בעל שלוש דלתות וטבלת הלחצים נמצאת שם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תאמין לי שלפני שפתחתי את הנושא כאן, בדקתי כל דופן וכל פינה נסתרת ברכב הזה עם זכוכית מגדלת. ולא מצאתי את מה שאתה מתאר, שזה כמו שרשום בחוברת אך אין שם כלום. בצד הנהג יש מדבקה על הדופן, עם טבלת משקולות של הרכב, ובדלת השנייה,

מדבקה עם אזהרת כריות אוויר ו... זהו. לחץ האוויר זה כנראה סוד שמור היטב.

מה שמפליא אותי יותר מכל, זה העובדה שגם באינטרנט לא ניתן להשיג את המידע הזה.

פורסם
תבדוק גם על החלק הפנימי של מכסה מיכל הדלק.

אוי, כמה שאתה צודק, זה באמת שם. יש שני מדבקות אחת מעל השנייה. סוג דלק ולחץ אוויר. סתם נלחצתי. תודה רבה לך ולילה טוב!

• תוכן חדש...