Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע ברכב (סיויק 99) את הרכיבים האלה:

HU פיוניר 5650

אחוריים פיוניר 220

קדמיים מקוריים (פיוניר גם אני חושב)

מגבר yellowpoint די פשוט 4X100

סאב שאין לי מושג מי האמא והאבא שלו רשום עליו wavesound ולא מצאתי עליהם כלום

בקיצור אני מעוניין במגבר וקומפוננט

התקציב שלי די נמוך ועומד על 1100 ש"ח פלוס מינוס

לגבי הקומפוננט אני די נעול על morel pulse 6.5 כי מצאתי אותו באתר d-sound ב490 ש"ח

אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו בזול יותר אני אשמח

ולגבי המגבר אין לי מושג לאיזה כיוון ללכת

אני רוצה מגבר 4 יציאות שיחליף את הזבל הסיני הנוכחי ואני אשמח להמלצות בתקציב הנותר

במגבר שלי כרגע אני אגביר רק את הסאב ובחדש את הקומפוננט והאחוריים

אני אודה לכם מאוד אם תתנו לי גם לינקים למגברים שתציעו לי

תודה רבה

פורסם

היתי ממליץ לך לשמוע את הסדרה הנמוכה של מורל, לפני הרכישה.

יש גם אלטרנטיבה שקיבלה המלצות חמות בפורום, הסט של MAGNAT עלות של בערך 350 שח לפי זיכרוני.

דבר שיאפשר לך להוסיף טיפה לתקציב של ההגברה שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ביקורות טובות , לא תמיד נעשות על ידי אנשים עם ניסיון או עם בעלי היכולות לכתוב ביקורת,

גם אני לא יכול לתת ביקורת על הסט רק משום שאני חושב שהוא לא שווה את הכסף,

לכן אני ממליץ לך לשמוע אותו קודם, ולא ישר שולל אותו ואומר לך הוא לא שווה את התמורה, תקח סט אחר.

ואכן הוא נחשב לסידרה הנמוכה.

ואתה לא חייב כסף לדוטק, יש עוד חברות בעולם חוץ ממורל, אחד מהן זה מאגנט, סרווין וגה, בלאופונקט,

וכו וכו, יש להן גם כן , סטים בתקציבים נמוכים

על המאגנט יש מספיק תגובות חמות בפורום, היתי ממליץ לך לחשוב גם לכיוון הזה ואולי אף לנסות לשמוע את התמורה אם היא מספקת אותך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש גם אלטרנטיבה שקיבלה המלצות חמות בפורום, הסט של MAGNAT עלות של בערך 350 שח לפי זיכרוני.

אגב אם מדברים על המגנט BP אני הולך שבוע הבא עם חבר לאסוף את החדש יצא ממש השבוע דגם שממשיך את ה BP המוצלח שחכתי באיזה אתר הוא הזמין אבל אני ילך איתו לאסוף את זה.
פורסם

אני מדבר בתור אחד עם נסיון ונסיון טוב עם המורל פולס ולפי דעתי הם נותנים תמורה מצויינת למחיר. אני חייב לציין שבכל אופן לפני שאתה קונה כל רמקול או אלמנט כדאי לך לשמוע אותו אצל אחרים ולא להחליט רק לפי המלצות בפורום (עם כל הכבוד לאנשי הפורום ויש לי הרבה כבוד לאנשי הפורום :-) ), כך לדוגמא את המורל פולס- אני מאד אוהב אותם אבל הרבה אחרים יגידו לך שלטעמם הם צורחים, צורמים ולא נעימים...

כל כלב בא יומו ! :onfire:

• תוכן חדש...