Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Just want to drive

AvielT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שיחקתי קצת עם סוני וגאס,לוקח זמן לקלוט אותה ואתה צריך לעבוד קצת כדי למצוא אותה להורדה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מצטרף, אני חושב שסוני וגאס זה ה-תוכנה למי שלא מחפש עריכה מקצועית מאוד, והיא יחסית לא כזאת קשה, ואפשר למצוא לכל דבר מדריך בסרטון ביוטוב.

מה שכן שמתי לב שכל שטות שאני מחפש אני מבזבז 10-20 דקות על סרטון או שניים לראות איך לעשות אותה. אז אני ממליץ מאוד להשתמש במדריכים כתובים אם אפשר.

פורסם
מצטרף, אני חושב שסוני וגאס זה ה-תוכנה למי שלא מחפש עריכה מקצועית מאוד, והיא יחסית לא כזאת קשה, ואפשר למצוא לכל דבר מדריך בסרטון ביוטוב.

מה שכן שמתי לב שכל שטות שאני מחפש אני מבזבז 10-20 דקות על סרטון או שניים לראות איך לעשות אותה. אז אני ממליץ מאוד להשתמש במדריכים כתובים אם אפשר.

התוכנה לא קשה,

אבל הסתבכתי עם ההורדה טיפה.

היא עולה לא מעט והמערכות הגנה קיימות עליה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...