Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Just want to drive

AvielT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה , מחכים לעוד. :-)

טיפה הערות -

עדיף שתשים מצלמה מקובעת לדשבורד, כרגע המצלמה מראה יותר מדי מהאוטו וקצת מדי מהכביש, מה גם שהיא זזה. ובנוסף אישית הקטע בהתחלה שאתה מגיע לסיבוב כל פעם ואז מתחיל הקטע בשחור לבן, כשציפיתי לראות את הפנייה, די מעצבן לצפייה. :-P

פורסם

איפה צולם? נראה דומה לירידה מהקסטל לכיוון צור הדסה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם תרצה אשלח לך את המיקום בהודעה פרטית.

בגלל שזו הפעם הראשונה שאני מצלם ועורך משהו בסגנון,אני אשמח לעוד הערות והארות,כי אני מתכנן להמשיך לצלם ולערוך עוד סרטונים...

פורסם

היה בסדר וזהו, השארת אותי עם חצי תאוותי ביד.

בהתחלה עד שכתבת Just want to drive, פרחה נשמתי כל פעם התלהבתי מהנהיגה ובקושי עברה שנייה והוספת מילה אחת, שוב נהיגה קצרצרה ועוד מילה וכך חלף עבר לו חצי סרטון מבלי שראיתי כלום.

שוב קטעי נהיגה קצרים ומהנים מבפנים משלובים בקטעי חוץ שהיו פחות מעניינים.

ונגמר הסרטון.

מאוד אהבתי את נקודת המבט של המצלמה, אך האם היא הייתה אחוזה על מתקן ראש כל שהוא ? מכיון שהיא רעדה דבר שהוריד מהחוויה. אם תמצא דרך לייצבה זה יהיה אדיר.

פורסם

נחמד מאוד,

אני הייתי מקצר את הקטעים שבהם המצלמה ביער ומצלמת את הרכב הולך ובא,לדעתי יש יותר מידי מהם.

את המוסיקה אהבתי.

חבל שלא היה קצת החלקות זנב,אבל מצד שני זה כביש עם רכבים שבאים.

השאיר לי טעם של עוד.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עריכה סבבה אבל זה נראה טיפה מובי מייקר,

ואם אתה רוצה להראות את הספורטיביות של הרכב תעשה מעברים חדים יותר זה יעלה את זה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תודה על הפידבק,זה באמת מובי מייקר,אין לי שום ניסיון בעריכה וצילום וזה הדבר היחיד שהיה זמין על המחשב..

יש תוכנות עריכה מומלצות למתחילים?

• תוכן חדש...