Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

מעוניין לבצע החלפת נוזל בלמים (יש לי משאבת יניקת שמן) והחלפת פילטר סולר. אשמח מאוד לשירטוטים ו/או הסברים בנושא.

צריך להחליף בלמים אחוריים ושוב כנ"ל מאוד אשמח לשירטוטים ו/או הסברים.

טרנספורטר 2002 TDI דגם רכב 7DA1U2 דגם מנוע AJT מספר 93200

תודה רבה לכל המסייעים!

פורסם
תעלה צילום של הפילטר שרכשת.

עדיין לא ברשותי. פילטר סולר מקורי. המוסכניק האחרון שנגע לי ברכב (זה שגרם לי להשתכנע סופית לחזור לטפל לבד..) אמר שהוא נמצא עמוק מאחורי המצבר. לשם כך צריך שירטוט. מה שלא דחוף בפילטר אוויר או שמן ששניהם גלויים זה בתא מנוע וזה מלמטה.

פורסם

קפוץ לצ'מפיון וקנה פילטר סולר מקורי ואחרי זה תקבל הסבר כיצד להחליפו.

אתה יכול לנסות אולי לרכוש פילטר תחליפי שווה ערך תוצרת MANN FILTER.

איזה כייף לי :)

פורסם

הפילטר באמת תקוע שם באיזה חור, אני מציע לך להצטייד גם בפלסטיק שמתחבר על הפילטר, הוא עלול להישבר והוא גם לא יקר, משהו כמו 40 ש"ח לפי מה שאני זוכר.

בעיקרון אתה צריך לפרק את הטמבון הקדמי, לפרק את הפנס הימני ולהכניס משם את היד כדיי לעבוד.

אם אתה צריך עזרה דבר איתי, יש את המס' בחתימה.

קובי

פורסם
קפוץ לצ'מפיון וקנה פילטר סולר מקורי ואחרי זה תקבל הסבר כיצד להחליפו.

אתה יכול לנסות אולי לרכוש פילטר תחליפי שווה ערך תוצרת MANN FILTER.

MANN FILTER באיכות זהה? יש עוד חברות לפולקסווגן שוות ערך?

• תוכן חדש...