Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדי להראותשזה אפשרי.

זה לא הרכב שלי, אלא של מישהו שבדיוק היה מחוץ למוסך היום. לי היה משמעותית פחות, אבל זאת המחלה המדוברת

8u2yzuza.jpg

וזה כבר שלי, חדש ומורכב.

rugadyhu.jpg

syjedevu.jpg

בהצלחה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור כי יש עדכון חשוב בנושא.

גם הרכב שלי סובל מהבעיה.

א-ב-ל

בניגוד למה שכתבו פה קודמי, פנייה שלי מוסך היבואן (בו הרכב מטופל מאז שעלה לכביש) וגם לדלק מוטורס נתקלו בסירוב מוחלט להכיר בנזק ולהשתתף בעלות.

כנראה שמישהו שם החליט שהנושא ירד מהכותרות ואפשר שוב פעם לנסות ולהשית את עלויות ההחלפה על הלקוחות.

קריאה חוזרת להתאגדות, בעלי הפגם שטרם תוקן, יחדיו יש לנו יותר סיכוי.

בארה"ב הוגשה לאחרונה תביעה ייצוגית בנושא זה בדיוק:

http://www.girardgibbs.com/mazda-melting-dashboard-lawsuit/

פורסם (נערך)

לצערי למאזדה יש מס מחלות שמהן המון סובלים ואלו כתם דבק בדשבורד צד נוסע, סוכך שמש צד נוסע שהקפיץ נוטה להשבר והוא נשאר נפול מעט ולא הדוק לגג, לד נוחות כחול (בדגמי הפרימיום) שנקרא בשפה המקצועית Down light תפקידו להאיר על איזור קונסולת ההילוכים באור כחול נעים בלילה, והיקר מכולם זה מסרק הגה שרכבים רבים סובלים מ״תיקים״ בבלימה עדינה ו״קנאקים״ בזמן עליה על מהמורות.

בדקתי בהמון פורומים בעולם וכולם מתלוננים על הבעיות האלו.

יכול להיות שאם כמות גדולה של בעלי הרכב יפנו למאזדה בצורה מאוגדת , הם ישתינו לכיוון

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם

^ לפחות לפעמים הם לוקחים אחריות. אני מכיר כמה יוקרתיות גרמניות שסובלות ממחלות לא זולות והיבואנים מתנערים מהבעלים. וזה לא שהצרפתיות הם סוכרייה על מקל.. (לפי הסמלון שלך)

מעדכן שחוץ מזה שהוחלף דש חדש לפני מס חודשים ,כרגע עודכנתי שמסרק הגה קיבל אישור ויוחלף על חשבונם לחדש. למעט עלות עבודה.

פורסם

עדכון גם מהמקרה שלי: לאחר מו"מ קדחתני, פניות ובכתב ובע"פ ולאור מצבו הנדיר של הרכב, החלק הוחלף על ידי דלק מוטורס ללא עלות.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
למי שפספס,בעקבות השרשור הנל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=502606&page=2

בעלי 6 יקרים,

המון רכבי מאזדה 6 משנתונים 08 ומעלה סובלים מבעיה חמורה שחברת דלק מוטורס כנראה לא מתייחסת אליה בכובד משקל. ובצדק, כיוון שאין תלונות מאיש.

מדובר על פגם בייצור בצורה של כתם דביק במכסה הדשבורד הימני (צד נוסע) שמתפתח בדגמי ה 6 במשך הזמן.

חברת דלק מוטורס והמוסכים המורשים מודעים לבעיה ולחומרתה. אך אינם מזדרזים לתקן אותה, ולבצע קריאת "ריקול" לתיקון הפגם בייצור לכל הרכבים הסובלים מהבעיה.

מסתבר שגם אם "דלק" אישרו את החלפת החלק, לאחר הגשת טופס "רצון טוב" וצילום הפגם ע"י המורשה, עדיין יהיה עלינו לחכות חודשים עד להחלפת החלק!! דבר שמקומם אותי נורא, בעיקר כי מדובר על רכבים בני 2-5 בלבד , ורכבים שעלו כ 190K ₪ בדגמי הפרימיום היוקרתיים.

נוסף על כך, נצטרך לשלם למורשה כ 350 ש"ח עבודה על החלפת הפאדיחה שלהם. (תכפילו את זה בעשרות ואולי מאות רכבים), כאילו שהזמן אותו נצטרך לבזבז במוסך, לא יקר לנו מספיק.

בתור תחילתו של מהלך רציני אותו אני שואף לבצע, אני זקוק למספרי רכב של רכבים הסובלים מהליקוי הזה בלבד.

כל אחד מוזמן להעלות כאן את מספר הרכב (רק רכבים עם כתם דבק בצד הנוסע - מכסה כרית אוויר) ואם ירצה גם את שמו.

אולי לא שמתם לב שיש לכם את הבעיה בכלל , או לא ייחסתם לה חשיבות כי חשבתם שזה משימוש בספריי כלשהו או חומר שמרחתם, זה לא!

גשו לרכב, העבירו יד על הדשבורד מהתחלה ועד הסוף (לכיוון השמשה) ובדקו אם רכבכם סובל מהמחלה. אם כן, אתם רשאים להחליף את החלק לחדש במורשה שלכם! ללא עלות! (למעט עלות העבודה כאמור) .

*רק מספרי רכב של רכבים הסובלים מהבעיה הזו. אם יש בעיות אחרות לא להעלות אותם כאן .

אני אמנם התעוררתי מעט מאוחר כי חשבתי שאני אשם ויש לי אותה בעיה כבר למעלה משנה אז אם למישהו יש פתרון מעשי אשמח לקבל הנחיות

תודה

פורסם

גש למוסך מאזדה-פורד הקרוב ויחליפו לך

חבר ניגש אליהם לפני חודשיים והחליפו ללא עלות

--------------------

מינימום גודל מקסימום הנאה

ראלי 16v

פורסם

המאזדה 6 שלי סובלת מהפגם הנ"ל ורק עכשיו שמתי לב לכך, מקווה שיחליפו ללא כל בעיה שכן איני מטפל כבר כמה שנים ברכב במוסך מורשה יבואן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

מבקש לעדכן שהחלק הוחלף ללא בעייה מיוחדת

לקח מספר ימים שכן היה נדרש להזמין החלק עבור הרכב

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

מדוע הגבלתם את ההתאגדות למאזדה 6 בלבד ?

אני מכיר לפחות שני אנשים עם מאזדה 3 2010 עם אותה בעיה בדיוק.

מה לעשות ?

בברכה,

אסף

פורסם

יש טופס שנקרא רצון טוב או משהו בסגנון, אני הגשתי אותו במאזדה והוא אושר ללא כל בעיה. לאחר שבועיים קראו לי שהחלק הגיע ולתאם שירות להתקנה. מדובר על 6 פרימיום 2010

• תוכן חדש...