Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קלאץ ,פונטו 2002 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אובחן אצלי שהמיסב של הקלאץ הולך למות ,כי בבוקר הוא מרעיש נורא בתנעה קרה ,כמה דקות אחרי זה זה מפסיק ועדיין אם לוחצים קלאץ זה מתחיל להרעיש שוב ,רק אחרי נסיעה של 10 דקות נוספות זה נעלם כמעט לגמרי .

מוזר שקלאץ צרפתי חליפי הולך אחרי 35 אלף ,בן שנה.

אז קניתי מקורי של פיאט ב500 שקל ,ושאלה שלי היא כזאת ?מה מומלץ עוד להחליף אם כבר מורידים את הגיר ?מחזיר שמן ?איך בודקים את מצב התושבות ? עצות יתקבלו בברכה .האוטו עבר 205K

פורסם

אתה קצת סותר את עצמך כשאתה אומר שהמיסב כמעט גמור ואתה קנית מצמד עבור התיקון, או שאני הבנתי אותך לא נכון.

מ שכן בשביל ראש שקט אפשר להחליף קיט קלאץ' שלם כיסוי, פלטת לחץ, מצמד ומיסב.

פורסם
אתה קצת סותר את עצמך כשאתה אומר שהמיסב כמעט גמור ואתה קנית מצמד עבור התיקון, או שאני הבנתי אותך לא נכון.

ייתכן ולא אפשרי לקנות מייסב לחץ בניפרד וזה מגיע עם סט כולל רפידת הקלאצ' וטס לחץ.

פורסם

בהחלט ,ביקשתי קיט .יש לי צלחת גדולה ופלטה שנכנסת אליה ואיזה מין גילגלת קטנה .

משהו חסר ??

פורסם

לפי הרעש הלך לך מיסב לחץ, בדרך כלל אפשר להחליפו בלי הקלאץ׳, במיוחד אם אתה אומר שהקלאץ כמעט חדש.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם
לפי הרעש הלך לך מיסב לחץ, בדרך כלל אפשר להחליפו בלי הקלאץ׳, במיוחד אם אתה אומר שהקלאץ כמעט חדש.

בסדר אבל אם כבר מורידים אז נשים חדש ומקורי במקום הצרפתי התחליפי שהיה שם .

• תוכן חדש...