Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במהלך בבוקר עבודתי חניתי אוטו ליד ערימת משטחים והיה משטח אחד עמד צד ליד גדר רשת והייתה רוח חזקה בבוקר ומשטח נפל על כנף ימני של אוטו חדש שקניתי לפני 3 חודשים סקודה פאביה ואז משטח שרט לי כמה נקודות ושריטות חלק עמוקות ואני לא יודע מה לעשות וזה עשה לי שריטה מהלב בבוקר, אני לא יודע אם כדאי ללכת לפחח מורשה של סקודה כמה עולה יסתכם תיקון כולל פוליש ווקס ותיקון שריטות עמוקות? או ללכת לפחח לא מוכר אבל זה יעשה עם הבדלי צבע שונה מפחח מקורי של סקודה.

526690c102468.jpg

פורסם

קודם כל, תפסיק לאכול את הלב. זה לא מועיל בכלום.

אני מבין ללבך. זה אוטו חדש, שריטה ראשונה, אבל שלא תחשוב שיש סיכוי שהיא תהיה האחרונה.

שנית, מהיכן אתה בארץ?

אם מאיזור המרכז, דבר עם דניאליס מאוטו-פיקס בהרצליה. 09-9512133

יש סיכוי טוב שהוא ידע להעלים את זה לגמרי בלי לצבוע את כל המשטח, ואם לא, אז הוא יגיד לך מראש שאין סיכוי ולא ימרח אותך סתם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...