Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי h1 2006 מעשן קבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש ברשותי יונדאי h1 2006 הוחלף עכשיו מנוע חדש מהחברה ואחרי זה התחיל עשן שחור סמיך מאגזוז לא משנה באיזה תורים האוטו האוטו מעשן כל הקבינה מתמלאת עשן תוך כדי נסיעה כל הקבינה מה היתה שיורה וגם החלק האחורי של האוטו הייתי במוסך אמר לי משאבת סולר

1. זה יכול להיות אחרי מנוע חדש צריך להחליף משאבת סולר ( לפני החלפת מנוע האוטו לא עישן בכלל )

מה זה יכול להיות והאם זה בכלל הגיוני

פורסם

על פניו,עשן שחור,לא אומר בהכרח שהתקלה במנוע אם בכלל.התקלה יכולה להיות קשורה למע' ההזרקה ולכן,כדאי לגשת למקום, שמתמחה בהזרקות דיזל כדי לאבחן מהיכן התקלה בדיוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במקרים קיצוניים אפילו פילטר אוויר סתום יכול לגרום לזה. חוץ מזה בדוק- האם הרכב אוכל שמן?

לפי שאמרת שהעשן שחור הכי סביר שיש בעיה באינג'קטורים או במשאבת ההזרקה. לפעמים שקונים מנוע מייבוא הוא מגיע עם משאבת ההזרקה ועוד חלקים שונים. כך שיכול להיות שהרכיבו לך את המנוע עם המשאבה שלו והיא לא תקינה. בדוק את כל הפרטים האלה וחזור לדווח

• תוכן חדש...