Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

קניתי השבוע אוטו ראשון גולף 2002 מנוע 2000.

הייתי במוסך שחבר המליץ לי עליו. החבר אומר שהוא ישר ושיש לו מחירים סבירים אז הלכתי אליו.

בכל מקרה הוא עשה לי טיפול לאוטו שכללו תיקוני נזילות החלפת משולשים ופילטרים. ואיזון גלגלים.

אחת הבעיות שביקשתי ממנו לבדוק היא שהמנוע לא חזק מספיק למנוע 2000 והוא מרגיש שהוא לא סוחב.

ובמהירות נמוכה סביבות ה40-50 קמש הוא מוציא רעשים של חוסר סחיבה. כאילו הוא נכנס לניוטרל. וכשאני נותן ״קיק״

האוטו קופץ ומסתדר.

אז המוסכניק אמר לי שזה בגלל חלק שנקרב חיישן כמות אוויר ושהוא מחלה נפוצה בגולף.

הוא אמר שאם אני יחליף אותו האוטו יתן את העבודה.

קיבלתי ממנו הרגשה שהוא יודע על מה הוא מדבר ויחד עם זאת שאולי הוא מנסה לערבב אותי.

מישהו יכול להסביר לי על החיישן הזה? (מה הוא עושה, לאן הוא מתחבר ומה תפקידו?)

זה מה שבאמת יעשה את העבודה?

תודה רבה לעונים והמשך שבוע מעולה!

פורסם

דבר ראשון, הסגנון כתיבה שלך מוציא כל חשק לענות לך. זה גולף בנאדם, לא פרארי.

רעש של חוסר סחיבה? מאמץ של המנוע? כשאתה נותן קיק הגיוני שתרגיש קפיצה.

בכל זאת, רכב עם 12-11 שנים על הכביש. אין סיכוי שהוא ירגיש לך כמו רכב חדש.

זה לא רכב חדש ובטח לא שיא הטכנולוגיה (של אז), השלדה מאד כבדה. בקיצור זה לא רכב מרוצים.

מערבב אותך? יודע על מה הוא מדבר? תסגר על עצמך, תלך למוסכניק שאתה סומך עליו ותסגור את העיניין

אין אפשרות לדעת מה המצב של הרכב דרך הפורום, בלי לבדוק אותו.

חיישן אוויר זה בגדול, חיישן שנמצא לפני הפילטר אוויר והוא בודק כמה אוויר

נכנס ע"מ שהרכב ידע כמה דלק צריך כדי שהתערבות אוויר-דלק תיהיה דליקה...

עוד יותר בגדול, כן, הגיוני שהחיישן אוויר שנמצא שם עדיין מקורי ויתכן שאפילו מזייף קצת ולא נותן נתונים מדוייקים,

התערובת אוויר-דלק לא אופטמלית ואתה מרגיש חוסר סחיבה קל, וול, LIVE WITH THAT.

אין טעם לנסות להגיע לביצועים אופטמלים עם רכב כזה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

תודה. מותר להתלהב מרכב ראשון זה בסדר. אני בטוח שגם אתה התלהבת מהרכב הראשון שלך וחשבת שיש לך מינימום פרארי.

Never mind. בכל מקרה במידה ואני יחליף את החלק. הרכב עשוי להאיץ מהר יותר?

אם הבנתי נכון הוא גם יהיה טיפה יותר חסכוני?

פורסם
אולי תנקה את החיישן עם ספריי ניקוי

חיישן MAF עם פז"ם של 12 שנים שום ספריי לא יעזור לו וחבל על הכסף ברכישת ספריי לניקוי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...