Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מה גודל הרמקולים בקליאו החדשה. בכל מקרה אני מניח שמדובר ב 6.5".

אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקדמיים לקומפוננט כיוון שהפרדת הצלילים במקוריים לא טובה מספיק, והרמקול "נחנק" בבאסים אפילו כשהעוצמה לא גבוהה ( עלק מערכת איכותית עם BASS REFLEX )

הייתי ביבנה במקום שנקרא אוטו-קלאס והוא הציע לי MOREL TEMPO כולל התקנה ב 800 ש"ח. לי זה נראה יקר, אפילו אם אני אוריד אותו בכמה עשרות שקלים.

למישהו יש המלצה לקומפוננט איכותי יחסית שיספק הפרדת צלילים טובה? טווח המחירים הוא בערך 800 ש"ח. אין לי בעיה עם יד 2...

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820140

עם הרמקולים שהוא התכוון זה אלה , אז תעשה לבד את החישוב עם זה יקר או זול בשבילך, המחיר שלהם כמו שאתה רואה נע בין 560 לכמעט 700 .

ולגביי ההתקנה , אני חושב שעם אתה לא מחליף את הרדיו דיסק אז התקנה לא אמורה לעלות יותר מ100 ש"ח, תקנו אותי עם אני טועה זאת רק השארה, פותח האשכול חכה לעוד תשובות

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

האם מישהו משניכם מכיר את הרכב על מנת לדעת במה כרוכה ההתקנה? 100 ש"ח להתקנת קומפוננט? מי שמתקין קומפוננט ב100 ש"ח בטח לא עושה לך התקנה מקצועית. בקיצור לשלוף את המחיר הכי זול בזאפ (זאפ הוא בטח לא מדד אמיתי למחיר השוק) ולהגיד שהמחיר יקר זה כבר שחוק. בשורה התחתונה המחיר בטח שלא מופרז ובהחלט הגיוני לגמרי.

פורסם

התקנה של קומפוננט כולל טבעות עץ מותאמות לרכב יכולה לעלות 200-300 שקלים ולכן המחיר אולי לא הכי זול שתמצא, אבל אם העבודה ברמה טובה אז המחיר סביר ולא "גניבה".

אסור להמליץ על מתקינים וחנויות התקנה בפורום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
האם מישהו משניכם מכיר את הרכב על מנת לדעת במה כרוכה ההתקנה? 100 ש"ח להתקנת קומפוננט? מי שמתקין קומפוננט ב100 ש"ח בטח לא עושה לך התקנה מקצועית. בקיצור לשלוף את המחיר הכי זול בזאפ (זאפ הוא בטח לא מדד אמיתי למחיר השוק) ולהגיד שהמחיר יקר זה כבר שחוק. בשורה התחתונה המחיר בטח שלא מופרז ובהחלט הגיוני לגמרי.

ההתקנה כרוכה בפירוק הדשבורד כדי לשים את הטויטרים ( ליד השמשה הקדמית). בדלתות אין צורך במשהו מיוחד. המחיר שהוא דרש עבור התקנה הוא 150 שח. הרמקולים 650.

פורסם

טמפו עולה 500-550 בממוצע, התקנה זה תלוי איזו התקנה הוא עושה, אם התמחור של ההתקנה 150 ושל הסט 650, הייתי אומר שהסט קצת יקר, אבל יכול להיות שרק היה לו נוח להציג את החלוקה כך ובפועל להתקנה יש משקל יותר גדול.

פורסם

דניאל, ב150 ש"ח התקנה כרוכה בפירוק דשבורד ?

אני לא הייתי לוקח סיכון שמבחיר כזה יפרק ויתקין את הקומפוננט,

מה שגם הרכב חדש מאוד ואני בספק אם מתקינים כאלה נגעו בהם בכלל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ההתקנה לא כרוכה בפירוק דשבורד, מדובר בשני מכסים שמכסים את הטוויטרים בצידי הדשבורד.

ממליץ לפותח השרשור שהשקיע ברכב חדש לשלם קצת יותר על התקנה, ולא לחפש את המחיר הזול ביותר ואחר כך לבוא לבכות לנו בפורום על עבודה גרועה ונזקים לרכב החדש. היו מספיק דוגמאות כאלה בפורום. חפש מקום שמכבד את עצמו. תשאל מה כוללת ההתקנה ואז תעשה חושבים.

פורסם

התקנה מאוד חשובה מכמה סיבות:

1) התקנה נכונה תאפשר לך להוציא את המקסימום מהרכיבים;

2) הפירוקים הדרושים יתבצעו ללא כל נזק לרכב (או כמה שפחות );

3) תישאר לך אופציה לחזור למצב המקורי במקרה שתרצה לפרק את מה שהותקן כאשר אתה מוכר את הרכב;

4)אם יקרה מצב ותחליט על שדרוג עתידי, שלא כולל בתוכו חלקים שכבר הותקנו לא יהיה צורך לשפר את ההתקנה שכבר בוצעה (כמובן בהנחה ולא מדובר על שידרוג קיצוני) , דבר שיחסוך לך כסף.

שורה תחתונה, תרכוש את החלקים במקום שמציע לך מחיר טוב, לגבי התקנה , תקרא קצת בפורום ותראה איפה מומלץ. קח בחשבון שהמחיר לא זהה לכל רכב משום שקושי העבודה וכמות החומרים הדרושים (לפעמים דרושים כל מני חומרים לעבודה) לא זהים.

• תוכן חדש...