Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-GTI MK6 שלי מגיעה ל-90K אוטוטו, יש הבדל בין לעשות את הטיפול במוסך מורשה או לא?

צריך להביא איתי שמן מנוע שהם לא משתמשים בו? כי הבנתי שיש מוסכים שמשמשים בשמנים ממש זולים ואני לא רוצה את זה.

מה בדיוק נעשה בטיפול הזה וסביב כמה בערך הוא אמור לעלות? האם לרכב הספציפי שלי הטיפול יהיה יקר יותר מאשר רכב רגיל?

תודה רבה!

פורסם

תוכל לפנות לסדנת השיפורים של TIG בחולון שהנה מטפלת ברכבים מהסוג שבבעלותך, אילן וירון הם שני מקצוענים ומכינים גם את רכבי הדראג למירוצים בארץ.

TIG מוטורספורט הנו אחד מבעלי המקצוע המומלצים והוא גם חבר הפורום.

נסיעה טובה ובטוחה!

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תודה על ההמלצה אך למען האמת יש לי ניסיון טוב עם רון ופליקס וההתלבטות שלי ללכת לאחד מהם.

מה בדיוק נעשה בטיפול הזה? מה מחליפים?

פורסם

אם הייתי אתה הייתי ניגש לרון.

לפי הטיפול הקודם שעשית הוא יגיד לך מה צריך להחליף, ובאופן כללי אותו טיפול שתעשה אצל רון , בפליקס יעלה כמעט כפול.

לצורך השוואה , טיפול ראשון לרכב שלי שעשיתי בפליקס בגלל האחריות, עלה 750 כולל מעמ. אותו טיפול אצל רון עולה 450 כולל מעמ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...