Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה HU עדיף Kenwood DDX4027bt או aclipse 7200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות בין מוסיקה לבין חווית מולטימדיה. השאלה מה הפער באיכויות בין השניים. האם הפשרה בסאונד היא קטנה ובתמורה מקבלים מולטימדיה ושות'... או שהפער בסאונד הוא כזה גבוהה ששווה לוותר על החוויה של הקנווד.

פורסם

אין ספק שהECLIPSE איכותי יותר אבל יחד עם זאת השאלה מה הם שאר רכיבי המערכת, פרט לכך אם אני לא טועה יש באג קטן במכשירי האקליפס בשמיעה דרך USB. (כל מספר שירים הוא עוצר לרגע, לא קריטי אבל מציק)

בנוסף לאקליפס יש PREOUT גבוה (8V) שלא כל מגבר יכול להתמודד איתו ולא צריך יותר מדי מאמץ לנגן קליפינג בצורה קבועה עד שהרמקולים ישרפו.

לסיכום אם אין לך מערכת ברמה גבוהה לך על הקנווד בעיניים עצומות.

פורסם

בתור בעל אליפס 7200

הסאונד מדהים...

אם אתה הולך עליו תיזהר באמת עם הגיינים אצלי הם סגורים כמעט עד למטה..

הUSB באמת החוליה החלשה שלו... רעשי רקע כמו זימזומים בקטעים שקטים בווליום גבוה

מה שלא קורה שמנגנים בדיסק... העברה מאוד איטית בין שירים.. למרות שאם מתרגלים לעבוד עם הגלגלת אז אפשר להתרגל לזה דיי מהר....

לא שמעתי מערכות אחרות עם בלוטוס אבל הבלוטוס פה באמת ברמה נמוכה..

ולמרות כל החסרונות... עדיין ממליץ בחום...

פורסם

רמקולים קדמיים מורל Elate מגבר עוד לא סגור.

סאב של MB QURT

יש לאקליפס יציאת AUX טובה? כי אז אולי ניתן לחבר נגן חיצוני באיכות טובה ולעבוד איתו

פורסם

מכל הקריאה שלי בפורום (וזה לא מעט קריאה), אני הבנתי שכניסת AUX פשוט לא איכותית.

אולי לא הבנתי נכון?!

אשמח להשכיל קצת

:)

פורסם

הכניסת aux שלהמכישרים היחסית חדשים דייי טובה (8350sd, 80prs), אך נופלת מה usb ובוודאי שמה cd, הבלוטוס של ה 80prs באיכות מצוינת.

בכל אופן תסגר מה יוצר חשוב לך המולטי מדיה או איכות הצליל.

אישית הייתי הולך על ה 80prs בלי לחשוב פעמיים, גם מקור איכותי מאד, גם בסיס טוב לשידוגים עתידיים, נוח, מהיר מאד (הכי מהיר שאני מכיר), מחיר סופר משתלם.

SCANSPEAK

פורסם

אני הייתי הולך על האקליפס בעיניים עצומות, לדעתי יש להם סאונד ברמה גבוה מאוד,עם לא היה נופל לידיי הסאונד מוניטור(גם של אקליפס) אין מצב שהייתי מחליף את ה7200, מכשיר מדהים.

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

אחרי הרבה התלבטויות ולמרות אהבתי לסאונד מושלם, הבנתי שלרכב אני לא הולך להביא דיסקים. כנראה שרוב המסיקה תרד לדיסק און קי או מהגאלקסי. אני מוריד מוסיקה לקבצי FLAC. לכן השאלה עכשיו תהיה מה עדיף דאבל דין של קנווד או של פיוניר.

הרמקולים יהיו של מורל Elate 2 WAY סאב של MB-Quart הגברה (עוד לא סגור).

אשמח לשמוע דעות.

• תוכן חדש...