Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מפעיל אורות ראשיים, אור רגיל, צד אחד עובד, צד שני לא עובד.

החלפתי בין המנורות, ושניהם הפסיקו לעבוד.

החזרתי הכל כמו שהיה בהתחלה, ועכשיו 2 הפנסים ראשיים לא עובדים.

אור גבוה כן עובד.

שאר האורות עובדים כרגיל.

הסתכלתי על המנורות בפנים, הן לא נראות שרופות, או משהו.(יש מצב פיוזים נשרפו?)

מה זה יכול להיות?

תודה.

פורסם

אם אני זוכר נכון הנורות שלך הן H4. לכל נורה יש שני סלילים, אחד של אור גבוה ואחד אור נמוך. כנראה שרפת את הסליל של האור הנמוך.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם יש ברשותך נורת ביקורת ואתה יודע איך להשתמש בה תבדוק אם מגיע מתח לנורה.

אם אין ברשותך את הכלים תנסה להוציא את הנורה להסתכל עליה טוב לתת לה מכה קטנה ולראות אם אחד הסלילים מרקד לך אם כן כנראה שהוא קרוע.

לגבי פיוזים אם אני לא טועה האורות הראשיים אמורים להיות מחוברים עם עוד רכיב אחר ולכן אם נשרף הפיוז גם לא יעבוד לך עוד משהו, תפתח את קופסת הפיוזים תראה איזה פיוז הוא של האורות הראשיים תבדוק את תקינותו.

בהצלחה.

8)
פורסם
אם יש ברשותך נורת ביקורת ואתה יודע איך להשתמש בה תבדוק אם מגיע מתח לנורה.

אם אין ברשותך את הכלים תנסה להוציא את הנורה להסתכל עליה טוב לתת לה מכה קטנה ולראות אם אחד הסלילים מרקד לך אם כן כנראה שהוא קרוע.

לגבי פיוזים אם אני לא טועה האורות הראשיים אמורים להיות מחוברים עם עוד רכיב אחר ולכן אם נשרף הפיוז גם לא יעבוד לך עוד משהו, תפתח את קופסת הפיוזים תראה איזה פיוז הוא של האורות הראשיים תבדוק את תקינותו.

בהצלחה.

המכה עבדה אחת באמת הייתה שרופה, והשנייה מכה עובדת, מכה לא עובדת, החלפתי את שתיהן הכל עובד.

ואכן H-4 למי שירצה לדעת בעתיד.

תודה רבה:)

• תוכן חדש...