Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בחדרה, בכניסה לאיזור של המוסכים יש רמזור שפשוט אין סיכוי לדעת מה הצבע שלו בשעות 16:00 עד חמש וחצי, ממש מתסכל.

אתה רואה אדום וירוק ביחד. סיוט.

פורסם

הבעיה היא שהשמש מאחוריך או מולך?

בכל מקרה תפנה למוקד 106 של חדרה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני במצבים כאלו מקפיד לבצע האטה כמעט עצירה, תוך זהירות מתמדת.

בינתיים, תוכל להיעזר ברמזור הולכי הרגל (אך לבדוק שהכביש פנוי בלי קשר). תפנה לעירייה בכל מקרה.

פורסם

הבעיה כשהשמש מאחורי,כשהשמש ישירות על הרמזור. אין רמזור להולכי רגל.

אתם בטוחים שזה באחריות העירייה ולא מעצ?

אתם יודעים מה הכי מעצבן? אני כמעט בטוח שיש שם גם מצלמת רמזור כתומה, לא יודע אם זה דחליל או לא.

פורסם

תפנה לעירייה, אם השטח לא באחריותם אלא באחריות מע"צ הם יפנו אותך למע"צ

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני במצבים כאלו מקפיד לבצע האטה כמעט עצירה, תוך זהירות מתמדת.

בינתיים, תוכל להיעזר ברמזור הולכי הרגל (אך לבדוק שהכביש פנוי בלי קשר). תפנה לעירייה בכל מקרה.

עצרתי, ויצרתי אפילו פקק מאחרי, מלא ציפצופים וקללות.

כנראה אלו שמאחרי רואים את הרמזור שמעליך כשאתה בקו העצירה.

פורסם

בעיה נפוצה מאד - חמורה יותר כאשר השמש מאחורי הרמזור. אני מנסה כל מיני טריקים של לבדוק יותר מרמזור אחד וכן להתמקם בעמדה שבה הרמזור נמצא בין סך השמש לקורה A והשמש מוסתרת איכשהו. בל זה די טריקי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...