Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. פיאט פונטו מודל 1998 XTZ 60, יד 2, 150K טסט לחודשיים. 5.500K והמוכר אמר שאפשר לדבר על המחיר.

1_1_1_183149_20131003001031.jpg

2. פיאט פונטו 2000, טסט נגמר החודש, 130K, יד 3, זאת בחורה שנהגה עליו 5 שנים ולפני זה הרכב היה של סבא שלה.

אמרה שמוכנה לרדת מ6K ל5K.

o1_1_2_178893_20130929160934.jpg

3. פיאט פונטו 2000, יד 2, 165K, טסט עד 1/2014, 6500K.

1_1_1_173126_20131005151014.jpg

1_1_2_173126_20131005151015.jpg

השאלה שלי אם כדאי לקחת את הרכב למוסך לבדיקה? או שבמכוניות ישנות לא עושים זאת?

פורסם

כפי שחשבת - אל תיקח את הרכב לבדיקה במכון, אלא למוסך, אחד כזה שאתה סומך עליו (ואולי גם מתכוון לטפל אצלו).

השאלה הגדולה היא באיזה מצב הרכבים. לשניהם הטסט ממשמש ובא וזו הוצאה כספית נוספת.

נסה לבדוק אם יש למוכרים מסמכים המעידים על טיפול (שוטף !) ברכב. ככלל - עדיף הרכב המטופל יותר והשמור יותר.

הזכיר קודמי את רמת הגימור - איני מומחה ברמות הגימור בפונטו, אבל רצוי לברר ביתר פירוט גם מה ההבדלים (ואם יש למשל כריות אויר באחד הדגמים / יותר כריות אויר - מה טוב, במיוחד אם המצב הכללי הוא זהה, לפחות למראית עין).

alfa 156 2.5.

פורסם

הפונטו השנייה נראית ממש שמורה, ברמה קיצונית אפילו. יש לה מגנזיום וזה נראה שהיא הטובה ביותר, למרות הטסט שנגמר החודש.

תציע לה לבוא למוסך, אם הרכב שמור תשלם 5000 ש"ח, אם הרכב צריך קצת תיקונים תציע 4500 ש"ח.

בכל מקרה לא להתאבד בגלל 500 ש"ח אם היא לא מסכימה. סה"כ פיאט בת 13 שתהייה גם שמורה ותיראה טוב זה דבר נדיר. גם הק"מ נמוך מאוד - אני מכרתי פונטו בת 7 עם 40 אלף ק"מ יותר...

פורסם
הפונטו השנייה נראית ממש שמורה, ברמה קיצונית אפילו. יש לה מגנזיום וזה נראה שהיא הטובה ביותר, למרות הטסט שנגמר החודש.

תציע לה לבוא למוסך, אם הרכב שמור תשלם 5000 ש"ח, אם הרכב צריך קצת תיקונים תציע 4500 ש"ח.

בכל מקרה לא להתאבד בגלל 500 ש"ח אם היא לא מסכימה. סה"כ פיאט בת 13 שתהייה גם שמורה ותיראה טוב זה דבר נדיר. גם הק"מ נמוך מאוד - אני מכרתי פונטו בת 7 עם 40 אלף ק"מ יותר...

כמה בדיקה אמורה לעלות?

פורסם

בדיקה במכון לאוטו ישן - חסר טעם . גם יקר מאוד וגם תקבל דוח מכוסתח שבכל מקרה הרכב יראה כגרוטאה חסרת תקנה. תצא מבולבל ומתוסכל.

בדיקה במוסך - רק חלק המוסכים יעשו זאת . המחיר לא קבוע - בין כלום ל400 ש"ח.

המלצה שלי - אם אתה במרכז :

מוסך "שמשון" ביהוד , שהוא מוסך מוסמך היבואן עושה בדיקה לפני קנייה לרכבי פיאט ללא תשלום. מדובר במוסך פיאט כנראה הטוב מכולם. תקבל חוות דעת מקצועית ומהימנה ברמה "שווה לקנות או לא" וחוות דעת כמה יעלה לסדר ליקויים חיוניים.

• תוכן חדש...