Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ג'ימני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר 3 שנים עם האלטו וחשבתי לעבור לג'יפון הקטנטן הזה. למי שיש/היה , מה חוות הדעת שלכם

לגבי הג'מני ? הבנתי שהוא לא הכי יציב במהירויות גבוהות,אבל זה לא משנה כי גם ככה אני לא נוסע מהר.

איך הוא מבחינת טיפולים? אחזקה? האם הביטוח גבוה משמעותית מרכב פרטי בגלל שהוא קטגוריה אחרת?

כל פיסת מידע תועיל,תודה !

פורסם

יצא לי לנהוג על אחד מס פעמים,לא ניסיתי אותו בשטח למרות שיש סיפורי גבורה רבים על יכולותיו,אם אתה קונה אותו להתנהלות יומיומית על כביש,קח בחשבון שהרכב צפוף,לא נוח על הכביש ורועש מאד,כמו כן המנוע אנמי לחלוטין.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מאוד זול לאחזקה, לא צורך הרבה דלק (במיוחד בהשוואה לג'יפונים אחרים), חיה רעה בשטח ופה זה נגמר.

לא שימושי בעליל (יש מצב שהאלטו שלך יותר שימושית ממנו), לא נוח, אבזור של רכב משנות ה-80 ובטיחות בהתאם.

בקיצור, אם אתה בוגר אלטו אתה תרגיש בבית :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מושבים קשים וחסרי תמיכה.

לא שימושי= כמעט ולא קיים תא מטען. במושב האחורי לא יכנסו 3 אנשים, מרווח רגליים מצומצם. כניסה למושב האחורי דורשת אקרובטיקה מכיוון שהאוטו גבוהה אז צריך לטפס אבל צריך להיות מכופפים כדי לא להיפגע מהגג.

פורסם

לא שימושי= כמעט ולא קיים תא מטען.

כמו באלטו :wink:

בקשר למושב האחורי אני פחות מודאג,גם ככה לא מסיע אנשים.

פורסם

אם אלו הדרישות שלך אז תתחדש.

לחבר יש כזה אוטו ונולד לו ילד. הוא הגן בחירוף נפש על האוטו אבל אחרי 4 חודשים נשבר לאישתו והמשפחה שלה והחליף אותה ב-I30CW.

פורסם

מעניין אותי מה הנקודות תורפה של הרכב,אם יש כאלה. כמובן שאני מתייחס לרכב שלא ראה שטח.

איבזור? הבדל בביטוח מול האלטו?

פורסם

מעולם לא נהגתי באלטו אבל אני משוכנע שהגימני זה אלטו בכביש וחיה רעה בשטח.

אחרי שנתיים עם ג׳ימני אני יכול להעיד שהאחזקה זולה ביחס לגיפים אחרים ודומה מאד לכל רכב קטן אחר, למעט בצריכת הדלק שאצלי עמדה באופן קבוע על 1/9 משולב כביש שטח.

באשר לאמינות הרכב הפגין עמידות מרשימה למרות ההתעללויות שעבר בשטח.

אם האלטו מספקת אותך בכביש אז אין לך מה לחשוב פעמיים, זאת בהנחה ובאמת תעשה בו שימוש בשטח.

אם אתה לא מתכנן לטייל איתו אז אין לך שום סיבה לחשוב עליו, מאחר והג׳ימני אינו ג׳יפ עירוני אלא חיה קשוחה שאת הפיצוי על חוסר הנוחות בכביש הוא מספק בדמות יכולות שטח מרשימות.

פורסם
הבנתי שהוא לא הכי יציב במהירויות גבוהות,אבל זה לא משנה כי גם ככה אני לא נוסע מהר.

מה שמשנה זה לא האם אתה נוסע מהר או לא השאלה היא האם אתה נוסע בשטח.

אם כן אז כנראה שהג'ימני יתאים לך. אם זה לכביש אז אין לך שום סיבה לקנות אותו.

הג'ימני הוא גיפ קטן ומיושן ובכביש הוא משמעותית פחות טוב מהאלטו. ויותר איטי ממנו (בטח מהידני)

פורסם

אחרי שנתיים עם ג׳ימני אני יכול להעיד שהאחזקה זולה ביחס לגיפים אחרים ודומה מאד לכל רכב קטן אחר, למעט בצריכת הדלק שאצלי עמדה באופן קבוע על 1/9 משולב כביש שטח.

באשר לאמינות הרכב הפגין עמידות מרשימה למרות ההתעללויות שעבר בשטח.

אוקיי, וכמה יצא לך ביטוח?

הג'ימני הוא גיפ קטן ומיושן ובכביש הוא משמעותית פחות טוב מהאלטו. ויותר איטי ממנו (בטח מהידני)

האלטו טובה מהג'ימני? :shock:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכביש האלטו תהיה טובה יותר. הג'ימני הספציפי שנהגתי בו היה מתנדנד במהירויות מעל 90 קמ"ש ובחורף היה מפחיד לנהוג בו בסיבובים.

זה בכלל לא ג'יפון עירוני - זה רכב שטח. אם לא תנהג בו בשטח אין סיבה לקנות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ג'מיני זה רכב שטח , קומפקטי, יפה ואמין.

נקודות תורפה יש כמו לכל רכב , אך העיקרית היא לג'ימיני עד מודל 2006 בגרסה האוטומטית, אם אתה מתכוון לקנות אוטומטי ודא שהמנוע מגיע וי וי טי ומשנת 2006 ומעלה. מתחת ל2006 יש לגיר הקיים נטייה להתחמם במאמץ והחלפה של גיר ברכב הזה - כאב לב וכאב לכיס.

אם זה ידני , אין את הבעיה כמובן.

מבחינת יציבות , יציב עד מהירות מסויימת, אל תצפה לקבל יציבות של פרייבט ברכב שמיועד לשטח בעיקרו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...