Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאן שאלתי אם זה צריך להיות אצל מקצוען דווקא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=501195

ועכשיו אני שואל על איזה דברים צריך להקפיד שייעשו כראוי, ואיזה דברים כדאי לוודא שייעשו על הדרך, אם כבר הראש נפתח. אולי איזה חצי אוברול. המנוע עבר התחממות כתוצאה מחיבור רדיאטור שנשבר, והמשך נסיעה (לזמן לא ידוע) בלי נוזל קירור. וכעת יש איבוד מים.

אופל זאפירה בנזין 2.2 מודל 2001 בערך.

פורסם

צריך לשלוח את הרכב לחרט /לעשות בעצמך יישור לראש המנוע, מילוי וחריטה כמו שצריך,להחליף רצועת טיימינג (בהנחה שיש),מותחנים,מחזירי שמן,כדאי גם משאבת מיים על הדרך וכמובן,חובה לתקן את התקלה שהיתה במע' הקירור.

החלטה לגבי חצי אוברול מתקבלת כאשר מרימים ראש מנוע ובודקים האם יש מרווחי יתר ושחיקה של טבעות הבוכנה.

אם הרכב עבר מעל 180-200K ק"מ והרכב אכל גם שמן כדאי לעשות חצי אוברול אבל כדאי,שעיין מקצועית תעיף מבט ותאשר לחיוב/שלילה את הצורך בכך אם בכלל קיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...