Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לאנטיס שנת 2000. הרכב לא מניע. בבדיקת חשמלאי נאמר שמחשב המנוע הלך וצריך להחליפו (כולל הסוויץ), מה העלות של עבודה (כולל חלקים), אשמח לדעת עבור חלק מקורי וחלק לא מקורי.

גם זה הפעם הראשונה שזה קרה לי, פשוט באתי להחנות והוא הפסיק לנוע (ולא הניע יותר). בדיקה של טכנאי גרר אמר שהפלאגים לא עושים ניצוצות ולאחר בדיקה של כמה דברים במנוע / פיוזים / מוח אזעקה הוא אמר שזה או המפתח או החיישן קראנק.

במוסך אמרו לי כאמור שזה בעיה של המחשב מנוע, האם זה נראה הגיוני ?

פורסם

קצת בעייתי כי האוטו לא זז....

זה לא נקבע במיידי, גם הטכנאי גרר ראה את הרכב וגם החשמלאי (זו אבחנה אחרי יום וחצי במוסך).

אפשר גם לדעת כמה זה אמור לעלות ?

פורסם

אז כנראה אין בעיה במחשב, תגיד במוסך שיבדקו את מערכת ההצתה. כוייל הצתה, מפלג, חוטי הצתה וכו'.

עשו לרכב סריקת תקלות?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שיחזירו את המחשב הישן, מחשב רכב לא נהרס בקלות - במיוחד המחשב של הלנטיס.

אם הבעיה בתזמון ההצתה שיבדקו את שאר החיישנים מלבד חיישן הקראנק.

שיחברו לסורק תקלות יעודי.

שי.

פורסם

מעולם לא נקתלתי במחשב של לאנטיס שנשרף, ומי שמכיר אותי יודע היטב כמה אני מכיר מקרוב את רכבי מאזדה.

הבעיה שלך היא לא במחשב עצמו אלא באחד החיישנים כמו חיישן גל ארכבוה(קראנק) או קאמשפט.

אני ממליץ לך בחום לקחת את הרכב עם גרר למוסך מקצועי יותר, זה שהחליף מחשב סתם ככה מבלי לבדוק חיישנים, תמת חוטים , מתחים וחיישנים כניראה שלעולם לא יצליח למצא את הבעיה ומי שישלם בסופו של דבר זה אתה.

פורסם

בכל מקרה, לטענתם היו אורות שנדלקו בפאנל אחרי ניסיון התנעה עם המחשב הישן והם הראו לי שהמחשב המקורי מתחמם מאוד לאחר השימוש (אם כי אין לי יכולת לדעת האם זה תקין או לא).

לאחר החלפת המחשב, האוטו עדיין לא התניעה (אם כי לטענתם פתאום החלו להופיע ניצוצות).

הם החליפו את הגלגלת טיינמינג (לא רצועה) שמחוברת למנוע ואז האוטו גם התניע.

לבסוף אחד מהסלילים גם היה דרוש החלפה.

סה"כ

מחשב מנוע חלופי 1200 ש"ח

גלגלת טיימינג 600 ש"ח

סליל 150 ש"ח

עבודה 650 ש"ח

יש לי את המחשב הישן, כולל הסוויץ ואימובליזר הידני. האם יש לי מה לעשות אותם ? (מכון שעושה שיפוץ יהיה מוכן לקנות אותם ממני? או לפי מה שרשמו פה מקודם אולי אין להם בכלל בעיה והם בסדר)

מקווה שלא דפקו אותי חזק מדי במחיר....

פורסם
אם המחשב והגלגלת טיימינג הובאו מפירוק המחיר בהחלט יקר.

המחשב כמובן זה גם אימובליזר, סוויץ ומפתח. מה אמור להיות מחיר סביר לכל אחד מהדברים הנ"ל מפירוק ?

פורסם

אני מאמין שניתן להוציא מחשב עם מפתח וסוויץ סביב ה 600-700 שח. גלגלת טיימינג סביב ה 300 שח מקסימום. זה שונה שאתה קונה את החלקים ממוסך. בפירוקייה אתה יכול להיתמקח ולכסח בחצי מחיר.

• תוכן חדש...