Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה , מדובר ברכב של אחי, שנה וחצי הרכב עומד בחניה ללא תנועה.

לפני כשנה הגיע חיוב מכביש 6 , מכיוון שהרכב לא נוסע הבנו שכנראה שיכפלו את המספר (ימח שמם וזכרם!!)

מבירור עם כביש 6 מסתבר שהרכב הוא אומנם אותו רכב אבל בצבע אחר (בכוונה אני לא רושם פרטים) וכאמור הוגשה תלונה במשטרה וכמובן שהם לא עשו כלום ...

היום הגיע לאחי דו"ח על מעבר צומת באור אדום ובצילום רואים בירור שמדובר ברכב עם צבע אחר, אחי אוכל סרטים קשים,

הוא כתב היום מכתב למשטרה עם פרטי כל המקרה וצירוף התלונה הישנה ,

מחר הוא מתכוון ללכת למשרד הרישוי ולהוריד את הרכב מהכביש, אני מאמין שעם הטמטום הישראלי אם החלאה ימשיך לעשות עבירות תנועה/תאונה/כביש 6/ וכו זה ימשיך להגיע לאחי, מה לעזאזל עושים במצב הזה ?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לנו מקרה כזה עם סיטרואן bx אחרי דין ודברים אמרו לנו למכור את הרכב כמה שיותר מהר.

אפילו פעם אחת התקשרו אלינו שהרכב שלנו חונה בתל אביב באדום-לבן והרכב היה בכלל בבית.

תיפטר מהאוטו כמה שיותר מהר.

פורסם

ואז אני מעביר את הבעיה לאומלל אחר..

האוטו בכלל לא מניע ואני רוצה להעיף אותו לפירוק , השאלה אם זה יתן לי משהו?

פורסם

אם הוא לא מניע ובכל מקרה מוגדר כגרוטאה לברזל, למה לא לדווח עליו כגנוב?

זה בהחלט ימשוך הרבה יותר תשומת לב לרכב המשוכפל מאשר תלונה באיזה תחנת משטרה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה נסגר עם העצות פה?? תמכור ותעביר למישהו אחר את הבלאגן, תדווח כגנוב, תחשבו קצת לפני שאתם מקלידים.

לפעמים אם אין באמת עצה מועילה, עדיף פשוט לא לכתוב!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה מה שנאמר לנו מנסיון.

אין מה לעשות עם זה, יהיו לו מלחמות לשווא עם הרשויות שרק יתישו אותו.

אם הרכב לא מניע והוא מתכוון למכור אותו לפירוק אז שיוריד אותו מהכביש ( יפקיד את הרישיונות) ועדיין יוכל למכור לפירוק.

פורסם

לפני כשנה הגיע חיוב מכביש 6 , מכיוון שהרכב לא נוסע הבנו שכנראה שיכפלו את המספר.

מבירור עם כביש 6 מסתבר שהרכב הוא אומנם אותו רכב אבל בצבע אחר

היום הגיע לאחי דו"ח על מעבר צומת באור אדום ובצילום רואים בירור שמדובר ברכב עם צבע אחר

ברגע שיש לך תלונה ממתינים לבדוק ולראות דפוס התנהגות של אותו רכב.

(נהיגה בכביש 6 חניה במקומות מסויימים וכו').

אתה יכל לראות 2 דוגמאות אחרונות שאני זוכרת שפורסמו, האחת של קצין בצה"ל ששכפל את לוחית הרישוי ונהג באותו הרכב רק עם מספר אחר.

ומקרה נוסף של אדם שקיבל חיובים חוזרים על נהיגה בכביש 6, צוות ימ"ר המתין לו במקום ביחד עם סיירים של כביש 6,

והרכב נעצר.

אני מקווה שיצליחו לאתר את הרכב בזמן קצר ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לעניות דעתי למכור ולהעביר למישהו אחר את הבלאגן (כדברי אחד החכמים פה) זה מעשה מגעיל.

לא היית רוצה שיעשו את זה לך נכון?

אמרו לך, תוריד את הרכב מהכביש ופתרת עניין. ברגע שהרכב המשוכפל יעבור עבירה זאת כבר לא

בעיה שלך יותר אלא של המשטרה.

הכי מהיר, הכי פשוט.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
מה נסגר עם העצות פה?? תמכור ותעביר למישהו אחר את הבלאגן, תדווח כגנוב, תחשבו קצת לפני שאתם מקלידים.

לפעמים אם אין באמת עצה מועילה, עדיף פשוט לא לכתוב!

למכור את הרכב למישהו אחר זה באמת לא נחמד, על גבול הנפשע לאור הנסיבות,

להוריד את הרכב מהכביש זה אפקטיבי אפילו פחות, בטופס ההורדה רשום שאתה מודע שאסור לנסוע עם הרכב יותר ואתה מבטיח להוריד ממנו את לוחיות הרישוי.

למעשה - אתה עדיין נחשב הבעלים של הרכב גם אחרי ההורדה. כל תלונה תבוא אליך. (יש כאן אינספור מקרים של אנשים שקיבלו דוחות על רכבים שירדו מהכביש לפני שנים, אפשר להריץ חיפוש)

מה נשאר? פתרונות יצירתיים.

כמובן שהכול לשיקולו של פות"ש, ויש לקחת כל עצה בערבון מוגבל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפי דעתי שווה לקחת עו"ד, כדי שיטפל בכל הדברים שקרו ויקרו,כשאתה בתור אזרח קטן פונה לרשויות שום דבר לא זז ! כשעו"ד פונה לרשויות בדרך כלל זה אחרת .

:fadein:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם תפנה למשטרה ותגיש תלונה על זויף עם הוכחות: הרכב עומד בחניה שנה וחצי ולא מניע. תביא שמאי או מכונאי שיאשר את זה שהרכב לא במצב נסיעה כבר הרבה זמן. יש שכנים שראו את הרכב בחניה כשכביש 6 טוענים שהוא נסע שם. מה רע בזה?

למה למכור למישהו כזו צרה או לשקר למשטרה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפי דעתי שווה לקחת עו"ד, כדי שיטפל בכל הדברים שקרו ויקרו,כשאתה בתור אזרח קטן פונה לרשויות שום דבר לא זז ! כשעו"ד פונה לרשויות בדרך כלל זה אחרת .

זאת העצה הכי טובה שניתנה כאן.

לא הורדה, לא דיווח כגנוב, לא כלום. פשוט עו"ד.

אפילו שעו"ד יעלה לך כסף, זה שווה את השקט הנפשי. וכמובן שאם המשטרה תעשה את העבודה שלה ותמצא את העבריין, תתבע אותו על הכסף שבזבזת על הסיפור. לא יודע אם זה ייתן לך משהו, אבל זה יעשה לו בעיות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...