Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מקרים שאי אפשר להימנע מלשלם את ה 2000 ש''ח האלה,לדוגמה אני מחפש המון זמן רכב שבמקרה קיים בהשכרה של טריפטי דולר (אלבר). נציג המכירות כבר חצי שנה נלחם על הרכב כיוון שהוא במצב מעולה עם קילומטראז' נמוך ומחיר קורץ. בסופו של דבר הרכב נמכר לנו לפני שבוע אבל נדרשה מקדמה של 5000 ש''ח כדי שיראו שאנחנו רציניים וכדי לאשר השבחה לרכב.

כמובן שזה די ביזיון לקחת סתם 2000 ש''ח כדי לקבל לפחות חצי שירות ואז להילחם חודשים רבים על מנת לקבל החזר (קרה לנו פעם). אבל אני מניח שחברות הליסינג מחייבות ב2000 ש''ח האלה כדי שהלקוח יגלה רצינות,למשל אם צריך להוביל רכב שהלקוח חושק בו ממקום למקום. לעומת זאת אני לא רואה שום הצדקה למקדמה הזאת כאשר קונים רכב חדש.

נ.ב הרכב שלנו מתעקב לו בהשבחה ובהובלות (בירוקרטיה מפגרת של אלבר) אבל כשהוא יגיע הוא יכנס לשירות בלתי פוסק בעסק המשפחתי 8) .

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור חד שהוציא מצמפיון בחיפה שתי איביזות חדשות מאז 2011 אין לי מילה רעה לומר על השירות שלהם.

את הראשונה הוצאנו ב 92 K השירות היה מאוד אדיב ההסבר על האוטו ומה לא, לא רק זה כשבאנו להתעניין לגבי הרכב מאוד רצינו אחת כתומה צהובה או לבנה שום צבע אחר לא בא בחשבון.במלאי לעומת זאת נשאר רק שחור ואפור מטאלי.

נרשמנו לרשימה במידה ומישהו ייבטל את האוטו, לאחד שלוש שבועות התקשרו אלינו וארו שמישהו ביטל את הרכב ויש עוד חתיכה לבנה אחת.

הקנייה נעשתה בטלפון הרכב הוצא מהבונדד ולאחר 5 ימים היה בבעלותנו.

בתחילת השנה הוצאנו עוד אחת ב 72 K. בעיסקת טרייד אין, העסקההייתה משתלמת לכל הדעות מה גם שהשרות והיחס היה מעולה.

לא זוכר איך קראו לנציג מכירות אבל הוא אחד שבהחלט אחזור אליו שוב ( למען האמת לאחר הקנייה סידרנו לו עוד 2 איביזות ולאון אחת למכור :-) ) ככה שלדעתי פשוט נפלת בין הכסאות ידידי

פורסם

אין מה לעשות, תמיד יבוא הפראייר התורן שימכרו לו סיפורי סבתא של "זה מחיר מבצע , כדאי לשמור עליו". זה נכון למכוניות, ריהוט, YOU NAME IT.

אין חיה כזאת. לא נותנים שקל. מי שחושב שאני לא רציני, מדוע שאני אחשוב שהוא רציני? למה אני צריך להיות בידיים שלו? נגמרו האלטרנטיבות? נגמרו היבואנים? אין יותר מכוניות חדשות למכירה בארץ מלבד אותו נציג בסיאט?

מה נולדתם היום? תמיד יש"מבצעים", תמיד יש "ימי מכירה", תמיד יש "סוף חיי דגם", כל פעם תירוץ מפגר אחר כדי לתת "הנחה" על רכב חדש, אז אתה צריך לרוץ אחריו ולתת לו מקדמה שיעשה טובה וישמור על המחיר, למה מה הוא מוכר זהב שעומדים אצלו בתור?

די כבר עם השטות הזאת. אם קנית ואתה שלם על הרכב, אז סבבה לתת מקדמה זה בסדר.זה הגיוני. אבל אם אתה רוצה נסיעת מבחן טרם קבלת החלטה, אתה צריך "להוכיח רצינות" ולשלם 2000 ש"ח כדי שיסכימו?

את הכסף תקבל, אל תדאג, אבל למה ומדוע שהכסף הזה ישכב לו בנחת חודש בחשבון הבנק של היבואן, הוא עוד יקבל עליו ריבית, ואתה תהיה בלחץ כל יום?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לא הבנתי מה הסיפור.. לפי דעתי רשום בחוזה שביטול לא מחייב החזר מקדמה. תגיד תודה שבכלל מחזירים.

מה קרה בסוף? החזירו את הכסף?

פורסם
לא הבנתי מה הסיפור.. לפי דעתי רשום בחוזה שביטול לא מחייב החזר מקדמה. תגיד תודה שבכלל מחזירים.

תן לי לנחש....אתה מוכר רכבים מליסינג\טוטאל לוס בשביל להתפרנס?

פורסם

לא הבנתי משהו, הרי יש דבר כזה שהמבצע נגמר ואם הוא לא היה משלם מקדמה ובכל זאת, היה רוצה לרכוש את הרכב, ועובר המבצע, הוא לא היה מקבל את המחיר המיוחד, לא? אני טועה?

פורסם

רציתי מאוד להודות לכולכם וכמובן ל"Tzvika-Pick".

אני שלחתי מייל ליוזר של צ'מפיון מוטורס אתמול בלילה.

היום בבוקר התקשרו אלי פעם אחת לעדכן שהם מצטערים ושהם מזכים עד יום ראשון את הכסף.

פעם השני התקשרו אחרי שעה ואמרו שכבר זיכוי.

עוד לא בדקתי האם באמת זיכוי ושהכל תקין אבל הושאר לי מספר ישיר ונהנתי מאוד לשמוע מישהו אנושי מהחברה הזאת.

חבל ששרות כזה לא היה בהתחלה.

הפסידו לקוח אבל לפחות תיקנו במקצת.

אני יעדכן בהמשך.

*בקשר למקדמה הם התחייבו להחזיר, זאת לא מקדמה של רכישה וגם אם היית יש חוקים בכל מקרה.

פורסם
רציתי מאוד להודות לכולכם וכמובן ל"Tzvika-Pick".

אני שלחתי מייל ליוזר של צ'מפיון מוטורס אתמול בלילה.

היום בבוקר התקשרו אלי פעם אחת לעדכן שהם מצטערים ושהם מזכים עד יום ראשון את הכסף.

פעם השני התקשרו אחרי שעה ואמרו שכבר זיכוי.

עוד לא בדקתי האם באמת זיכוי ושהכל תקין אבל הושאר לי מספר ישיר ונהנתי מאוד לשמוע מישהו אנושי מהחברה הזאת.

חבל ששרות כזה לא היה בהתחלה.

הפסידו לקוח אבל לפחות תיקנו במקצת.

אני יעדכן בהמשך.

*בקשר למקדמה הם התחייבו להחזיר, זאת לא מקדמה של רכישה וגם אם היית יש חוקים בכל מקרה.

כל הכבוד ,שמח שנפתרה הבעיה , למדתי המון מהסיפור הזה, להבא צריך להיזהר.

פורסם
זאת לא מקדמה של רכישה

מה זאת אומרת לא מקדמה של רכישה? מקדמה כלשונה כן היא - תשלום מקדים על חשבון תשלום עיקרי. אם לא על חשבון רכישה, אז על מה? אם לא על חשבון רכישה, למה לתת אותה בכלל?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין מה לעשות, תמיד יבוא הפראייר התורן שימכרו לו סיפורי סבתא של "זה מחיר מבצע , כדאי לשמור עליו". זה נכון למכוניות, ריהוט, YOU NAME IT.

אין חיה כזאת. לא נותנים שקל. מי שחושב שאני לא רציני, מדוע שאני אחשוב שהוא רציני? למה אני צריך להיות בידיים שלו? נגמרו האלטרנטיבות? נגמרו היבואנים? אין יותר מכוניות חדשות למכירה בארץ מלבד אותו נציג בסיאט?

לא מדוייק,

לא אתייחס למחיר מבצע אלא לרכב עצמו.

ישנם הרבה מקרים שהלקוח מעוניין רק בצבע מסויים שנשארה ממנו יחידה אחרונה או כל דבר אחר בסגנון.

הוא עוד לא בטוח 100% שהוא רוצה את הרכב אבל אם כן, רק בצבע הנ"ל.

במקרה הנ"ל אמליץ לו לשריין את הרכב כדי שהוא לא יהיה פנוי במלאי.

אם זאת, אני תמיד אעדיף לקוחות שמשאירים מקדמה במזומן/צ'יק, כך במקרה של ביטול אני פשוט מחזיר להם את המעטפה.

עניין הצבע נכון גם לגבי רמת גימור, צבע פנימי, חלון גג ועוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה קרה בסוף? החזירו את הכסף?

אתה חי בעולם הזה? שמעת על המושג ביטול עסקה? המוכר חייב להחזיר לו את הכסף בניקוי 5% מהעלות, או 100 ₪, הזול מביניהם. סיאט מעל החוק כאן? שלא לדבר על השירות השערורייתי לאורך כל הדרך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני חדש כאן

אני חתמתי כבר ב4 בדצמבר על רכב סיאט טולדו מצ'אמפיון

עדיין אין להם תאריך שאוכל לדעת בכלל מתי אקבל את הרכב

47 יום אני מתפוצץ

מישהוא יכול להגיד לי מה אפשר לעשות?

כל פיצוי כבר לא יחזיר לי את כאב הלב של לחכות לרכב שכבר שילמתי עליו

תודה רבה

• תוכן חדש...