Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת, האם כדאי להשתמש במוסכים של קרסו או שעדיף למצוא מוסך מורשה אחר?

אין לי מושג באמת מה היתרונות של זה או של זה, חוץ מהעובדה שאני מרגיש (אולי לא בצדק ואולי כן) שבמוסך המרכזי יהיה לי תיעוד יותר טוב ליום שארצה למכור את הרכב.

פורסם

לא קיבלת את הרכב לפני יומיים בערך, כבר אתה חושב על טיפול?!

בשלוש השנים הראשונות כדאי ללכת ולטפל במוסך מורשה של היבואן. לאוו דווקא המרכזי, הוא לא תמיד יותר טוב, אלא מורשה מטעם היבואן. נכון שעל פי חוק אין חובה לעשות זאת ואפשר לטפל גם במוסכים אחרים, אבל עדיף להיות חכם ולא להיות צודק.

בחיפה יש מוסך מורשה טוב בשם מוסך תלפיות. פגשתי בעבר את הבעלים ושלחתי אליו חבר עם פלואנס דיזל שהיה מרוצה. אבל דיה לצרה בשעתה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היום גם ניתן במוסך מורשה שהוא לא יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דגם שרק הגיע לארץ, אומנם מנוע דומה לדגמים ישנים אבל באמת שאף מוסך כללי לא נגע עדיין באוטו הזה וניסיון איתו אין.

אולי יהיו ריקולים שקטים, שאם לא תטפל במרשה, לא יבצעו אותם. אולי יהיו עידכוני תוכנה, שאם לא תטפל במורשה לא תקבל אותם.

בקיצור, בתקופת האחריות ממליץ לטפל במורשה יבואן, למרות שהחוק לא מחייב.

פורסם

אוסיף ואומר שגם חלק מהיבואנים מחייבים ביקורת ממוחשבת בזמני הטיפול כדי לשמר את האחריות.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

גם אנחנו לאחרונה קנינו רנו ובהתחלה לא ידעתי איפה ללכת לטפל (הרכב אוטוטו כבר לא באחריות) במקרה נתקלתי במוסך תלפיות פה בפורום וניגשתי לשם לבדיקה של הבלמים (בסוף זה היה כלום ) אני קיבלתי הרגשה טובה שם, התייחסו יפה ובמקצועיות והכי חשוב אמא שלי יצאה מרוצה (בסופו של יום היא זאת שחותמת על הצ'ק).

כל זה נכתב בהנחה שאתה עדיין גר בחיפה או באזור.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני באזור חדרה ועוד חודשיים-שלושה אני עובר לראשל"צ

אז אם כבר הדרמתה לראשל"צ, ממליץ על הילוך שישי באר יעקב.

מאוד מקצועיים אבל מעט יקרנים.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...