Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2004

red wolf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי 2004 של מאזדה 3 היה הדגם הראשון אותו הוציעו עם העיצוב החדש.

השאלה אם הדגם הזה באמת טוב (כי בדרך כלל בשנים לאחר מכן משנים טעויות של הדגמים הראשונים)?

אני צריך בעיקר אמינות, רכב חסכוני פחות או יותר.

פורסם

חסכוני המזדה 3 בטוח לא!

אני בעלים של מאזדה 3 והיא ממש לא חסכונית.

אמינות? היא כן אמינה!

ולפי מה שהבנתי בשנתונים הראשונים של המזדה המזגן מאוד חלש

אני אישית לא הייתי מציע לך את הרכב הזה אם אתה מחפש משהו חסכוני

פורסם

הרכב לא חסכוני, אבל לא שונה משאר הרכבים בקטגוריה.

אני מוציא מה-3 שלי במשולב עירוני+בינעירוני צריכה של 1:10.5/1:11 בנסיעה רגילה (לא חסכונית מדי, לא אגרסיבית מדי) ובנסיעה ממש רגועה אפשר לקטוף גם 1:12 בבין-עירוני.

לא נוראי בכלל וסביר ביחס למתחרות. יש יותר בזבזניות ממנה וכמובן שיש גם פחות בזבזניות...

האמינות גבוהה למדי, אבל כמובן שזה תלוי באיך הרכב טופל, איך הרכב תוחזק, איך נהגו בו וכו'. באופן כללי הוא לא רגיש כל כך לתחזוקת שבר.

בשנתונים הראשונים המזגן אכן חלש למדי. אצלי הרכב הוא 2008 והמזגן גם די חלש, אבל אותי לפחות הוא מספק גם בימים החמים של השנה (המזגן לאחר מתיחת הפנים ב-2007 שופר במעט).

בסך הכל מדובר במכונית טובה ואפילו מהנה לנהיגה ביחס למתחרות. אני אישית מאוד מרוצה וממליץ.

פורסם

לי יש אחת מ-2008 כבר חודשיים, 95% מהזמן נוסע רק בין עירוני, נסיעה לא חסכונית, מהירות גבוהה והרבה האצות, 12.5 עד 13 ק"מ לליטר, היונדאי שלי למשל בתנאים כאלה מגיעה בקלות ל-14.5 ק"מ לליטר.

המזגן בסדר גמור לדעתי, הוא מקרר היטב. בימים חמים כשהאוטו עומד שעות ארוכות סגור בשמש תמיד יהיה קשה לקרר אבל גם אז לא סבלתי מדי מהחום ואני אדם עם סיבולת נמוכה מאוד לחום.

לא ממש ציינת צרכים ותקציב ולכן דיי קשה לכוון אותך למשהו שיתאים יותר מהמאזדה.

אני אישית העמדתי את הרכב למכירה לפני סוכות, התאכזבתי יותר מהרכישה שביצעתי מאשר מהרכב עצמו, ההתעניינות נמוכה ביותר (שלטים על החלונות וגם מודעה ביד2) ואני מניח שרק בטרייד-אין אצליח למכור אותו (יד שלישית, מקוריות ליסינג עם 140K ק"מ), אז כדאי לקחת בחשבון שהדרישה לרכבים כאלה היום נמוכה מאוד וזה אמור לשחק לטובת הקונים.

• תוכן חדש...