Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 65K לקראת הפנסייה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן אבל הוא יכול לרדת ברמה, ולא לרכב צעצוע כמו הסוזוקי\יונדאי למיניהם. (אני מדבר על יונדאי I30 ומטה, לא נסעתי\נהגתי ביותר טובות כמו הI40).

אני נעלב בשם יונדאי וסוזוקי. נכון - הן לא מפנקות כמו האניות שהוצעו, מצד שני הן גם עולות הרבה פחות, הן ברכישה והן בשימוש השוטף. מדובר בכלים שנועדו לתחבורה בסיסית אמינה, לא לפינוקים ופוזה.

באופן מובהק מדובר במישהו שחי קצת בפנטזיה ונוחת עכשיו על קרקע המציאות. וכשהמציאות מכתיבה זאת מצטמצמים, אפילו מוותרים על רכב לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים הכוונה לא לוותח מקיף היא על הרכב הנוכחי אם יוחלט לא להחליף אבל כל עוד לוקחים רכב חדש שיהיה גם כניראה שנת 2007+ אז כמובן שיהיה מקיף אין על מה לדבר.

פורסם

שלא יצא לפנסיה. אם לא יכול להרשות לעצמו את החיים שלאחר הפסקת העבודה יתכן שפוט הוא צריך להמשיך ולעבוד.

אני לא צוחק ולא מנסה לפגוע/להעליב, ממש לא. להפך, לדעתי יצאה לפנסיה רק מנוונת את האדם הבוגר ומרחיקה אותו מהסביבה הדינמית שנמצאת במקומות העבודה - אנשים מכל מיני גילים, שפה, צורך לבצע חשיבה והחלטה .... וכו'

פורסם

C5 דור קודם תהיה זולה מאד לרכישה וזולה לביטוח מקיף - היא לא גניבה בשיט והנהג מבוגר. לי הביטוח המקיף כולל צד ג' היה פחות מאלפיים ש"ח בשנה, קל וחומר כאן.

צריכת דלק סבירה לחלוטין ויותר טוב אפילו.

מה שכן - לא בטוח שהייתי מכניס את סבא'לה לצרה התחזוקתית הזו. אפעס אם הקילומטרג' שהוא מתכוון לעשות נמוך, אזי אולי הייתי בודק אצל אורן בן סימון או שאפט אם יש להם לקוח עם רכב שמור שרוצה למכור. לא הייתי קונה C5 מהרחוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

1. הבנאדם בן 67. שיקנה מה שהוא רוצה ולא מה שהנכד שלו חושב שנכון בשבילו.

2. החיסכון מהחלפת הרנדוו ברכב אחר כלשהו בנסועה של 7K ק"מ בשנה לא יהיה משמעותי בכלל. ההפרש בביטוח הוא ודאי זניח וגם בדלק לא משמעותי. החסכון היחיד שאני יכול לראות הוא מכירת הרכב ורכישת רכב זול יותר.

פורסם

בני, אני שייך לקבוצת הגיל שאליה התיחסת בשרשור שלך, סבא של פות"ש יותר מבוגר. מסכים עם חלק מהדברים ולא מסכים עם חלק אחר. אבל הבה נשוב לנושא השרשור.

הבעיה שמעלה פות"ש אינה מידות הרכב אלא עלותו, ובמיוחד עלות החזקתו. וכאשר הרכב יקר מכפי היכולת הכלכלית צריך להצטמצם. הוזכרה נסועה נמוכה אבל בהמשך צוין כי היא צפויה לגדול. צוינה עלות גבוהה של הביטוח, למרות שהחסכון ברכב אחר יהיה מזערי. זו הסיבה שבגללה הוצעו דגמים יותר פשוטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום לכולם!

סבא שלי בעוד שבוע יוצא לפנסיה וכבר מזמן החלו החששות שהוא לא יוכל לשאת בהוצאות של הבהמה הנוכחית ביואיק רנדוו שהוא נהנה איתה כל רגע רק הבעיה היא שהרגעים האלה הם לא כל כך תכופים עקב צריכת דלק גבוהה מאוד ועלויות אחזקה גבוהות של ביטוח בעיקר. אבל מה שהכי מפחיד זה צריכת דלק מכיוון שהוא יצא לפנסיה יתחיל לנסוע על האוטו יותר ולכן דבר חשוב זה צריכת דלק נורמלית.

הוא כרגע שם עין ומאוד רוצה את ה C5 שנת 2010 בערך שנחנסת בתקציב אבל אני מסביר לו שביטוח יהיה יקר מכיוון שהרכב הוא בדרגת מנהלים וכמו כן גם הטסט לא זול, ובגדול הוא מסתכל לרכבים בגודל הזה וברמה הזאת אולי פאסט דיזל שנת 2007 אבל אני מוריד אותו מהעיניין ומסביר לו שיהיה קשה להנות מרכב כזה ולא לשלם הרבה ולכן אני מציע לו אולי I30 שנת 2008 דגם supreme מנוע 2ל שיהיה מפואר אבל משפחתי רגיל כמו כן גם הC3 פיקאסו אבל היא ממש פשוטה ביפנים ולרדת אליה אחרי הביואיק ממש לא קל...

נסוע שנתית של 5-7K אבל עיניין הדלק עדיין משחק עיניין גדול מאוד בגלל העדר משכורת גבוהה.

וכאן אתם באים לתמונה מה אתם מציעים לרכוש אחרי שהבנתם מה הכיוון.

רכבי סופר מיני לא יתאימו זה לא הכיוון ויש לציין שהרכב צריך להיות אמין כמה שיותר מכיוון שככל הנראה זה יהיה הרכב האחרון שיהיה בבעלותו.

הביטוח בC5 זול ובכלל לא יקר,גם הטסט זול משמעותית מהביואיק.

חבל להטעות את הסבא!.

פורסם

הוא מאוד יהנה מ-C5 ואל תנסה לשכנע אותו שעדיף לו I30. זה בערך כמו ההבדל בין כורסת טלויזיה לכיסא מסמרים. האיש עבד כל החיים שלו, העצמות בגוף מעריכות נוחות ותן לו להנות. עוד שקל יותר או פחות בביטוח או בדלק זה לא משנה. הרגשה נוחה מרכב או סתם להתפשר זה לא נמדד בכסף.

פורסם

גז לא משתלם לו, הוא בקושי נוסע!

לא הבנתי למה רכבי סופר מיני לא יתאימו לו?

יצא לו לנהוג בהם?

לבנאדם פנסיונר, שלא מסיע את כל המשפחה ברכב אלה בעיקר הוא נוהג לבד\עוד מישהו איתו, לדעתי מתאים יותר סופר מיני מכל הבחינות.

היום יש אלטרנטיבות מעולות, שכבר פשוט לא שווה לקנות רכב גדול למי שלא ממלא אותו!

פורסם

להנעה בגז מספר יתרונות:

תחסוך לו בצריכת הדלק לאורך זמן

תאפשר לו להישאר עם רכב שהוא נהנה ממנו

תבטל את הטרחה בחיפוש אחר רכב מוצלח

בעלות מזערית מהחלפת רכב

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...