Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בשיטוט ב EBAY נתקלתי במוצר הבא

12 פדי אפליקטור ב- 7 ש"ח כולל משלוח. החלטתי להזמין, סתם בשביל הקטע ולראות.

האפליקטורים היגיעו בשבוע שעבר (ההזמנה בוצעה בערך לפני חודש). יש לציין שיש לי בבית אפליקטור של CG.

אז בקצרה, אמנם הם עשו את העבודה אבל לדעתי הרבה יותר נוח לעבוד עם האפליקטור של CG, וגם ניראה שהוא לא סופג אליו הרבה מהחומר ולפי האיכות שלהם והצפיפות, לא ניראה לי שהם יחזיקו הרבה זמן מעמד אבל ביחס למחיר שלהם, אין תלונות.

איתמר :) .

פורסם

על איזה אפליקטורים של cg אתה מדבר? לינק.

ברגע שמחזיקים פד צהוב של נניח מג'ס לעומת פד סיני פשוט, מבינים את ההבדל.

המג'ס פשוט צפוף, דחוס, "שמן" יותר, ובכללי מרגיש מעולה.

מה שכן, הזמנתי לי 3 חבילות של אפליקטורים סיניים פשוטים, מנסיון שלי עם אופטיסיל, הם פשוט יותר טובים למוצר הזה מכל אפליקטור אחר שניסיתי, המריחה יותר קלה.

בנוסף, הם מעולה למריחת חומר לצמיגים, ולמריחת חומרי הגנה על הפלסטיקה הפנימית.

אני אפילו לא טורח לשטוף אותם מרב שהם זולים, משתמש וזורק.

"יאללה בירי".

פורסם
בהשוואה שלהם מול הכחולים של הקוריאני,

אם אתה מכיר אותם כמובן...מה התובנות?

אצל הקוריאני הם עשויים מיקרופייבר וייעודם אחר מאלו שמיוצרים מספוג.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הזמנתי בדיוק מהלינק הזה ומהמוכר הזה, הגיעו יחסית מהר, משהו כמו שבועיים - שלוש.

כבר החבילה ה3 שאני מזמין של פדים כאלה, מצויינים ליישום חומרי הגנה לפלסטיקה חיצונית, ועוד ועוד, סך הכול מרוב שהם זולים, אפשר לזרוק אחרי השימוש.

פורסם
הזמנתי בדיוק מהלינק הזה ומהמוכר הזה, הגיעו יחסית מהר, משהו כמו שבועיים - שלוש.

כבר החבילה ה3 שאני מזמין של פדים כאלה, מצויינים ליישום חומרי הגנה לפלסטיקה חיצונית, ועוד ועוד, סך הכול מרוב שהם זולים, אפשר לזרוק אחרי השימוש.

:mm_yeah:

פורסם
Kenworth,

אם כך האם הספוג הוא לווקס בצורת משחה והמיקרופייבר לנוזל?

ווקסים - אפליקטור עשוי ספוג איכותי, דחוס. לגבי נוזלים אני לא יודע, מעדיף לא לנסות אותם בכלל.

אוטמים- כנ"ל כמו הווקסים ובחלקם יהיה הרבה יותר נוח לעבוד עם פד איפור עגול וקטן.

coating -פד איפור זה מעולה! יש כאלה שאוהבים למרוח בעזרת מטלית עדינה (כמו המטלית של המשקפיים) ומתחתיו בלוק שממש לקונטרה.

עבורי פד המיקרופייבר לא מתאים ליישומים אלו והוא מיועד עבור מגוון של משימות אחרות : מוצרי AIO, גלייז, מוצרים כמו היבריד V7, פלסטיקה בפנים ומחוץ לרכב, כל מיני pre-wax cleaning ולפעמים פד כזה יתאים גם לפוליש ידני. לניקיון גאנטים וגם ליישום חומרים על הגאנטים.

בקיצור אני לא חושב שהם מיועדים עבור מוצרי LSP (לרוב).

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הזמנתי. כבר יש לי אפליטור לווקס.

האם אפשר להשתמש באלו בשביל דברים אחרים? כמו אוטם צבע? בתהחשב שאפליקטור דומה עולה 25 שקל באוטוסטור, ומצהיר שהוא מתאים לווקס ואוטם צבע וכל זה.

כבר נראה. מקסימום יהיה לי איזה עשרה פדים לעוד דברים.

• תוכן חדש...