Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה פיג'ו 206 שנת 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,

לצערי היום הבחנתי שהרכב שלי משאיר טיפות של נוזל כלשהו מתחת לרכב.

כאשר התכופפתי על מנת לראות מה קורה מתחת לרכב, ראיתי רטיבות ממספר(!) מקומות.

החלטתי שאין טוב מעיניים רואות, ולכן החלטתי לצלם עבורכם סרטון בלינק הבא:

לאחר שהבחנתי בנזילה בדקתי שמן מנוע, שמן בלמים ושמן הגה, ובכולם מד השמן נמצא על המקסימום בדיוק כפי שמיליתי אותו.

יש לציין שעשיתי טיפול 10K לפני חודש בו החלפתי שמן מנוע, פילטר אוויר+פילטר שמן תחליפי ושמן בלמים.

בסרטון ניתן לראות את החלק הקדמי-תחתון של הרכב, ואת הטיפות אשר הרכב השאיר מתחת למקום החניה.

אשמח לעזרה מכם באבחון התקלה, ודרכים לפתור אותה.

תודה רבה!

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם
מה לגבי נוזל הקירור? אתה מזהה שחסר? כי זה ניראה נוזלי מידי.

היי מאור, תודה רבה על תגובתך.

גם נוזל קירור לא חסר כך שאני לא חושב שזה נוזל קירור.

ביצעתי

-הפעם מחזית הרכב במבט מלמעלה.

שם רואים שאני מתמקד באזורים הבעייתים שלעניות דעתי מאזורים אלו נובעת הנזילה.

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם
מה לגבי שמן גיר. ידוע לך על חוסר?

לא נדלקה לי ברכב אף נורה המתריעה על שמן גיר, ולא ידוע לי על חוסר כלשהו.

כך שאין באפשרותי לדעת בוודאות מה הולך שם.

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

תראה...על פי הסירטון הראשון לפחות ניראה שקיימת נזילה ממחזיר השמן האחורי כלומר בין המנוע לגיר כך שכדאי שתעקוב אחרי שמן המנוע בכל מיקרה. לגבי שמן הגיר כדאי שתבדוק שהנזילה לא קשורה אליו כי במידה וכן באיזשהו שלב זה יהיה מאוחר מידי על הנזק שייצטבר.

פורסם

נזילה ממחזיר שמן בין הגיר למנוע, צריך להוריד גיר כדי להחליף את המחזיר, הנזילה נראית קריטית, בדוק את טיב שמן המנוע שנמזג, ייתכן והוא לא מתאים או מאיכות ירודה, קרה לי כבר ששמן מאיכות ירודה גרם לנזילות במחזירי השמן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
נזילה ממחזיר שמן בין הגיר למנוע, צריך להוריד גיר כדי להחליף את המחזיר, הנזילה נראית קריטית, בדוק את טיב שמן המנוע שנמזג, ייתכן והוא לא מתאים או מאיכות ירודה, קרה לי כבר ששמן מאיכות ירודה גרם לנזילות במחזירי השמן.

כפי שציינתי, עשיתי טיפול 10K ושמתי שמן מנוע מאיכות טובה של חברת AGIP חצי סינטטי 10W40.

לפני כן היה שמן סינטטי מלא 5W40 של חברת TOTAL

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

שמן שלא מתאים למנוע, כדאי בכל מקרה להחליף את המחזיר ולמזוג שמן גיר חדש וגם שמן מנוע סינטטי מלא תואם תקן פיג'ו, חבל להעמיס על המנוע והמכלולים שלו עם שמן פחות טוב.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

פנה לאורן שירותי שהנו חבר הפורום על מנת לקבל הצעת מחיר מסודרת, המחזיר עצמו עולה כ80 שקלים, הוסף לכך 2 ליטר שמן גיר וכדאי להחליף את שמן המנוע לסינטטי מלא של וולווליין סינפאוור או קסטרול אדג', עיקר המחיר הוא העבודה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יש עוד דעות לגבי אופי התקלה? או שכולם תמימי דעים שזה מחזיר שמן אחורי? אם כן מה העלות של עבודה הוגנת וחלפים?

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

מקפיץ לפני שאני הולך לתקן. אורן אשמח אם תגיב לפוסט ותיתן הצעת מחיר להחלפת מחזיר שמן אחורי. הבנתי שאתה מומחה לצרפתיות

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

תוסיף גם פילטר שמן מקורי, אל תנסה לחסוך בזה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...