Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב לדעתכם לקבל דו"ח או אפילו הורדה מהכביש במפגש עם בוחן תנועה/שוטר במידה ואמשיך לנסוע עם הרעש הנ"ל?שמעתם פעם על מקרה של הורדת הרכב מהכביש עקב אגזוז רועש?

גילוי נאות ,אני אישית מכיר עוד שניי קמארואים כמו שלי עם הדרסים פתוחים ובעליי רעש הרבה יותר חזק ועוצמתי מהמצב שלי ומעולם לא שמעתי מבעליי הרכבים הללו (חברים שלי)על בעיות למינהם משוטרים או במבחן הרשוי(טסט).

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
אם תצא בעדינות ובלי הרבה גז לא תעיר אף אחד.

לדעתי אבישי צודק בהחלט,אם תצא מהחניה(איזור מיושב)בטורים נמוכים/סבירים וללא הרבה גז לא תפריע ותעיר אף אחד אפילו בשעות המוקדמות של הבוקר, כמובן שבבוא העת(הטסט)תצטרך לתקן את החור באגזוז על מנת לצלוח את המבחן במידה ואכן הרעש נובע מהחור באגזוז/דוד ולא מרעש/צליל מקורי של הרכב/מנוע.

אבישי,האל קמינו שלך יפהפיה ונשמעת מדהים.

פורסם

בימים שאני צריך להתנייד בלילה אני פשוט מחנה את הרכב עוד כמה מטרים מהבית ליד כביש ראשי.

אם השכן מולי עם ההייבוסה היה מניע ב5 בבוקר הייתי קונה רובה אוויר למטרות שהוא לא נועד להן XD

בכל מקרה תתקן את החור, זה גם פוגע בזרימה וגם מושך צרות, יש דודים ייעודים שיכולים לתת לך אותו אפקט ביותר עדין וכמובן לשאוג בסל"ד גבוה שכל העיר תשמע

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...