Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אין לי שום ידע או ניסיון בתחום, מה שכן הגאנטים שקניתי עם האוטו במצב לא מזהיר, ועל כן בא לי לצבוע אותם בצבע שחור מבריק ( לא פלסטידיפ).

אין לי את הזמן הכלים או הידע לפרק את הגלגלים מהרכב, האם יש דרך לצבוע בלי להוריד?

מה החומרים, השלבים העצות.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אין לך ידע לפרק גלגל מהרכב? מה תעשה כשתיתקע עם פנצ'ר?.

מציע לך לפני הכל ללמוד לעשות זאת, בלי שום קשר לצביעה.

ולעניין השאלה ששאלת - תיאורתית הכל אפשרי. אבל התוצאה שתקבל תהיה בהתאם.

נדרשת עבודה לא קלה של שיוף, ניקוי, התזת שכבות צבע ולקה שגם הן דורשת מיומנת מסויימת וגישה נוחה לג'אנט.

אציע לך לפנות לפחח עם ידיים טובות או לסדנאות שמתעסקו בזה.

250-300 ש"ח לג'אנט הוא סכום יפה, ששווה לך המון זמן ועבודה קשה. ובטוח שגם תוצאה טובה יותר מזו שתשיג בעצמך.

פורסם
אין לך ידע לפרק גלגל מהרכב? מה תעשה כשתיתקע עם פנצ'ר?.

מציע לך לפני הכל ללמוד לעשות זאת, בלי שום קשר לצביעה.

ולעניין השאלה ששאלת - תיאורתית הכל אפשרי. אבל התוצאה שתקבל תהיה בהתאם.

נדרשת עבודה לא קלה של שיוף, ניקוי, התזת שכבות צבע ולקה שגם הן דורשת מיומנת מסויימת וגישה נוחה לג'אנט.

אציע לך לפנות לפחח עם ידיים טובות או לסדנאות שמתעסקו בזה.

250-300 ש"ח לג'אנט הוא סכום יפה, ששווה לך המון זמן ועבודה קשה. ובטוח שגם תוצאה טובה יותר מזו שתשיג בעצמך.

זה לא מחיר אטרקטיבי לדעתי, יש לי מחיר של בעל מקצוע לפלסטידיפ באיזה צבע שארצה ב450 לארבעת הגאנטים.

אני יודע לפרק גלגל, הבעיה זה שאין לי ליפט או משו כזה להרים אוטו שלם בו זמנית.

ולא אשים את האוטו על בלוקים.

אני מוכן לעבוד קשה זה לא בעיה ( עשיתי פוליש ידני על כל האוטו פעמיים כבר), העיניין שאין לי ידע.

פורסם

אפשר לצבוע על הרכב אבל התוצאה תהיה פחות טובה. מעבר לזה אני חושב שלא תקצר את התהליך בצורה הזו מכיוון שיהיה מאוד לא נוח לעבוד על הג'אנט כשהוא מורכב על הרכב.

אם אין לך זמן/כוח להתעסק עם זה, ניתן לבצע את זה אצל פחח או עוד אילו בעלי מקצוע במחיר של כמה מאות שקלים (בזמנו כשבדקתי זכורות לי הצעות באיזור ה300 שקל ל4 ג'אנטים).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני מצטער, לא זוכר מקום ספציפי. זה היה סקר שוק שטחי באיזור מגורי וכמה טלפונים באיזור המרכז.

בסוף החלטנו לבצע את העבודה לבד בגלל הסיפוק :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בבקשה (אצלינו זה כלל פירוק של הג'אנטים מהרכב):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487985&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90

פורסם

חח אצלי היה יותר קל בגלל שזה גאנט ברזל של האוטו אין יותר מידי מה להתעסק.

ניקוי טוב של הגאנטים, דבק מסקינטייפ מסביב לכל הגלגלים, וספרי שחור עמיד בחום גבוה עשה את העבודה.

אני יודע שאצלך זה סיפור אחר, אבל סתם רציתי לשטף בכל מקרה, וכן אפשר גם בלי להוריד את הגאנטים.

דרך אגב אתה יכול להוריד כל פעם גלגל, לנקות לצבוע ולהחזיר, אתה לא חייב להוריד 4 גלגלים במכה אחת.

86ke.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אפשר לשאול למה אתה לא רוצה לשים את האוטו את בלוקים?

אם זה מחשש לשריטות אז אפשר לדעתי לשים בין הבלוקים לאוטו 3-4 שכבות של קרטון או לחילופין במקום הבלוקים להשתמש בקוביות עץ עבות (ממחסן עצים כלשהו)

האפשרויות האחרות הן ללכת לבעל מקצוע/להשיג 4 ג'קים רציניים/באמצעות ג'ק אחד לצבוע כל פעם גלגל אחר/לצבוע מבלי לפרק (לא מומלץ)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

האפשרויות האחרות הן ללכת לבעל מקצוע/להשיג 4 ג'קים רציניים/באמצעות ג'ק אחד לצבוע כל פעם גלגל אחר/לצבוע מבלי לפרק (לא מומלץ)

חח אם הוא כבר הולך לבעל מקצוע לא עדיף לו ללכת לאחד כזה שגם יש לי ליפט?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אין לי את הזמן הכלים או הידע לפרק את הגלגלים מהרכב, האם יש דרך לצבוע בלי להוריד?

תודה רבה לעוזרים!

ככה אני צבעתי את הג'אנטים ברכבי :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אז ככה, אין לי שום ידע או ניסיון בתחום, מה שכן הגאנטים שקניתי עם האוטו במצב לא מזהיר, ועל כן בא לי לצבוע אותם בצבע שחור מבריק ( לא פלסטידיפ).

תודה רבה לעוזרים!

אם אין לך את הידע להוריד גלגל מרכב אני מציע לך ללמוד,מה תעשה שיהיה לך פנצ'ר?:-P

בלי להוריד גלגל מרכב(לא חייב להפריד צמיגים) אתה יכול לצבע ,הבעיה שאתה תצבע גם את כל הרכב ואת כל המכלולים מאחורי הג'אנט.

בעיקרון אתה זקוק לחומרים הבאים:

ניירות שיוף בכמה דרגות

צבע בסיס למתכת

צבע למתכת

לקה למתכת

אתה צריך לנקות את הג'אנט לחלוטין מכל לכלוך שעליו,לשייף את הצבע הנוכחי עם נייר שיוף עדין יחסית עד שהג'אנט מקבל גוון מט ומנקה שוב את הג'אנט,לאחר מכן אתה צובע צבע בסיס ומחכה ליבוש,אתה צובע בשכבות דקות יחסית עד שכל הג'אנט צבוע מכל הכיוונים.

לאחר מכן אחרי יבוש מלא של הג'אנט ,שיוף עם נייר מים בדרגה 2000-2500 רק כדי להחליק את פני השטח,ואז צביעה של הג'אנט בצבע לבחירתך.

אחרי יבוש של הצבע אתה מרסס לקה,עלות חומרים משוערת כ450-500 ש"ח לחומרים באיכות מעולה.

אל תשכח לכסות את הצמיגים.

עבודה של יום שלם לפחות מהשעות המוקדמות של הבוקר ועד הלילה.

דרך אגב יש פלסטידיפ מבריק הייתי מנסה את זה אם אין לך זמן להתעסק בצביעה רגילה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...