Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושבת שלא ניתן לבדוק זאת.

אין מקור באינטרנט שכותב מתי והיכן המצלמות פועלות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
למרות הסיסמה שהמהירות הורגת את הרכב לא לוקחים, בניגוד למשל לעבירת שכרות.

כאמור רכב שנתפס נוהג 230 קמ"ש זה לא 230 קמ"ש כי הספידומטר מגזים כלפי מעלה וכן מורידים 5 קמ"ש ,עבור סטיה אפשרית של המכשיר.

כך או כך ובתלות גם בעבר התעבורתי שלו שיכין עו"ד תותח.

שלום לך

במצלמות אלקטרוניות נייחות לא מפחיתים 5 קמ"ש ,

פורסם

תשובה לשאלה המקורית:

בניגוד למטוסים, המצלמה קולטת אם טסים מתחת לרדאר, ואינה קולטת אם טסים מעל הרדאר...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
שלום לך

במצלמות אלקטרוניות נייחות לא מפחיתים 5 קמ"ש ,

אם כל הכבוד לך אתה טועה

מפחיתים גם מפחיתים 5 קמ"ש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון : עבור כבר 3 וחצי ועדיין לא התקבל שום דבר .

בעת ביצוע העבירה, הגוף של המצלמה היה בצבע אפור מה שמצביע על הסוג הישן של המצלמות.

לפני כמה ימים עברתי מהאזור שם והגוף של המצלמה צבוע בצבע כתום. מה שמבציע על הסוג החדש של המצלמות.

שונא גזענים !.

פורסם

בעת ביצוע העבירה, הגוף של המצלמה היה בצבע אפור מה שמצביע על הסוג הישן של המצלמות.

לפני כמה ימים עברתי מהאזור שם והגוף של המצלמה צבוע בצבע כתום. מה שמבציע על הסוג החדש של המצלמות.

לא קשור הצבע של המצלמה. צבעו כמעט את כולן לאחרונה ( גם את הישנות ) לצורך התרעה בלבד.

כנראה שהמצלמה המדוברת לא הייתה מאויישת בעת ביצוע העבירה.

פורסם

קראתי פה דיווחים בפורום שצבעו חלק ממצלמות המהירות בכתום, זה לא אומר שהיא בהכרח חדשה לגמרי או שהיא באמת פועלת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

Sameer_tuning

בקשר לעידכון - חבל, אני לא שמח על המצלמות, אבל יש מהירויות ואזורים שמה שסיפרת ממש מוגזם.

(ושמתי לב שזה -חבר- ולא אתה).

DJI

שמתי לב השבוע שבכביש מס' 2 לאחת המצלמות לכיוון צפון שמו מחזיר אור על העמוד,

(לא נראה כמו סתם משהו שאזרח הדביק).

so far so good so what

פורסם

מתחיל להזכיר את המצלמות בהולנד, מולדת הגאטסו. לפני די הרבה שנים שמתי לב ששם מסמנים את המצלמת כך שאי אפשר לפספס אותן. מצד שני - השפיל שם הוא של 1 קמ"ש (אולי ידידנו D Liven ידייק יותר, הוא חי בצל המצלמות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המצלמה היא אותה מצלמה,המצלמות עוברות צביעה והדבקת פסים זוהרים,ע"מ שמשרד התחבורה ושמואל אבואב הגאון,יוכלו לטעון שזה להרתעה,ולא על מנת לשנורר את הנהגים ולשלול להם את הרישיון.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

למה אני חושב שזאת לא אותה מצלמה ? כי הגוף של המצלמה נמצא הרבה יותר גבוה מהצלמה הקודמת.

אני לא יודע אם רק החליפו את הזרוע שמחזיק את המצלמה, אבל בכל זאת עדיין לא התקבל דו"ח כלשהו.

שונא גזענים !.

פורסם
איך ניתן לבדוק את העבר של המצלמה ? אם הייתה פעילה בזמן ביצוע העבירה ?.

זה קל, פשוט ניגשים לתחנת משטרת תנועה הקרובה, "שלום, בתאריך XX.XX.XX חבר עבר במהירות של 230 קמ"ש ליד המצלמה, ועדיין לא קיבל שום דו"ח או הזמנה למשפט, יכול להיות שהמצלמה לא הייתה פעילה?" :-D:lol:

וברצינות, אני באמת חושב שהמזל חייך לחברך הפעם, אבל אני מקווה שלמד את הלקח לא לנסוע במהירות כזאת גבוהה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...