Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המצלמה הייתה נמוכה, היא מהסוג הישן (ולא פעיל)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, בעת ביצוע העבירה המצלמה הייתה מהסוג הישן והנמוך.

החבר למד את הלקח שלו אחרי שחי כמה חודשים בפחד שישללו את הרישיון וייקחו את הרכב ואולי להכניס אותו בפנים לכמה חודשים :).

שונא גזענים !.

פורסם

לא הותקנה מצלמה מהסוג הישן בכביש החוף באזור הזה מעולם. המצלמות שהותקנו באזור ג'יסר (בשני הכיוונים) הן מהסוג החדש והן תמיד היו עם עמודים גבוהים. מה שכן, מתישהו בחודשים האחרונים צבעו אותם בכתום במקום באפור.

החבר שלך הרוויח, כנראה כי יש פחות מצלמצות מעמודים וחלק מהעמודים הם דחלילים עם הכנה למצלמה בלבד. לא שאני תלית שכולה תכלת, אבל 230 קמ"ש על כביש החוף זה באמת מוגזם. מקווה שהוא למד את הלקח, זה יותר חשוב לדעתי מאיזה דו"ח ועוד כמה אלפי שקלים לקופת המדינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לשאול באיזה אוטו הוא נהג?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
לא שאני תלית שכולה תכלת, אבל 230 קמ"ש על כביש החוף זה באמת מוגזם. מקווה שהוא למד את הלקח, זה יותר חשוב לדעתי מאיזה דו"ח ועוד כמה אלפי שקלים לקופת המדינה.

מסכים עם הסתייגות קלה: הקטע הספציפי שסמוך לג'סר אלזרקא אינו מתאים למהירות כזאת - הוא גלי, לעתים משובש, יחסית צר ואינו מואר. אם כל זה לא מספיק, אז לעתים תושבי המקום מנסים גם לחצות אותו, על אף הגדר שהוקמה שם.

צדיק אני לא וגם לא מתיימר להיות, אבל מהירות כזאת בקטע כזה אינה מצביעה על מחשבה רבה. אני מקווה שהחבר להבא יבדוק את היכולות של מכוניתו במקומות ראויים יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...