Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב הגדרות תפקידים שאני לא בדיוק מרוצה מהם, החלטתי שבעוד 3 חודשים, ברגע שאני אהיה שנה בעבודה(וככה גם יגמר לי החוזה עם הדירה השכורה) אני עוזב.

השאלה היא איך לעשות את זה ומתי?

אני חושב שבגלל שזה יבוא בתור שוק גמור למנהלת שלי, חשבתי לעשות את זה חודשיים מראש. והאם יש טעם להגיד לה את הסיבה האמיתית לעזיבה?

מה אתם חושבים?

פורסם

מה שלא תעשה, אל תשרוף גשרים. תעשה את זה בצורה מכובדת, בכתב, בפרק הזמן שהחוק מכתיב. אין סיבה לא לשבת עם המנהלת לשיחה ע"מ שתוכל להיערך ולמצוא לך מחליף (ואולי גם תספיק לחפוף אותו).

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

בנימוס ובנועם. מצאת משהו שונה שיותר מתאים לכיוון שאתה שואף אליו. למשל.

תפרט כמה שצריך, לא יותר מדי ולא פחות מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודיע על עזיבה כפי שהמינימום מחייב בחוק.

אחרת יעיפו אותך לפני כדי לא לשלם פיצויים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חודש זה למי שגלובלי בשכר.

עובד שעתי מספיק שבועיים מראש.

מחזק את ההוא עם הרכב האדום - כל מקום עבודה תעזוב ברוגע ובנועם,אתה בחיים לא יכול לדעת מה יקרה בעתיד או מי יאמר מה ולמי...

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני הייתי מתחיל כבר עכשיו בפניה למנהל/ת, תגיד לה/ו שאתה לא מרוצה מ-X,Y ו-Z. תראה מה התגובה שלו/ה, כמובן אל תזכיר את עניין ההתפטרות. אולי היא/הוא תשנה משהו שכן יגרום לך להישאר.

אני חושב שכל בנאדם עם מעט מצפון צריך לתת לארגון שבו הוא עובד את האופציה לגרום לו להישאר. אם תראה שאחרי חודשיים אין שינוי אז תן התראה חודש מראש ותעזוב.

לבוא ולהגיד שהודעת התפטרות תבוא על הבוסים שלך כרעם ביום בהיר זה תעודת עניות שלך. אחד מהתפקידים של המנהל/ת שלך זה לדאוג שכל העובדים יהיו מרוצים. ברור שלא תמיד זה אפשרי אבל אתה חייב ליידע אותם שיש פה בעיה ושאתה לא מרוצה כרגע. ואז כאשר תגיב את המכתב התפטרות הם לא יוכלו להשתמש בתירוץ שהם מופתעים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מבלי למסור יותר מדי פרטים, אז זה לא ישתנה.

משיחה אחרונה איתה הבנתי שהם אפילו הפוך רוצים להטיל עליי יותר סמכויות בתפקידים ה"חדשים" ככה שאין שום סיכוי שיבטלו אותם כליל.

אני חושש ששיחה איתה תגרום לה להכין את הקרקע לעזיבה שלי מוקדם מהצפוי.

פורסם

אם היא מודעת לעובדה שאתה לא מרוצה להאחריות החדשה אז למה אתה חושב שהיא תהיה מופתעת מהמלך שלך?

אתה צריך להסתכל על הסמכויות החדשות כתור מחמאה שסומכים עלייך, לא כקללה. בנוסף אחרי שתוכיך את עצמך עם הסמכויות החדשות יהיה לך בסיס הרבה יותר מוצק לבקש העלאה. בנוסף, ככל שיש לך יותר סמכויות אז העזיבה שלך יותר תפגע בארגון.

אני לא בא להגיד שפה זה המקרה, אבל פגשתי מלא מקרים בחיים של עובדים שבטוחים שהנה מחר הארגון סוגר את הדלת אם העובד לא מגיע לעבודה. במציאות, כמעט לכל אחד יש תחליף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היא לא מודעת/ לא אכפת לה.

ואני לא מעוניין בתפקיד ה"חדש" לא בגלל שזה כביכול יותר מאמץ או יותר סמכות, אני לא מעוניין בו כי הוא לא מעניין אותי ואני לא אוהב את הכיוון הזה. זו גם אחת הסיבות למה גם שכר גבוה יותר לא ידבר אליי(שגם ככה הסיכוי לזה הוא אפסי)

וכשאמרתי שהיא תופתע אם אני אגיד לה שאני עוזב, זה לא בגלל שאני חושב שהארגון יסגר מחר בלעדיי, אלא בגלל שאני כלפיי חוץ לא עושה רושם של מישהו שעתיד לעזוב בקרוב.

פורסם
אם היא מודעת לעובדה שאתה לא מרוצה להאחריות החדשה אז למה אתה חושב שהיא תהיה מופתעת מהמלך שלך?

אתה צריך להסתכל על הסמכויות החדשות כתור מחמאה שסומכים עלייך, לא כקללה. בנוסף אחרי שתוכיך את עצמך עם הסמכויות החדשות יהיה לך בסיס הרבה יותר מוצק לבקש העלאה. בנוסף, ככל שיש לך יותר סמכויות אז העזיבה שלך יותר תפגע בארגון.

אני לא בא להגיד שפה זה המקרה, אבל פגשתי מלא מקרים בחיים של עובדים שבטוחים שהנה מחר הארגון סוגר את הדלת אם העובד לא מגיע לעבודה. במציאות, כמעט לכל אחד יש תחליף.

באותו השכר למה להסכים לסמכויות נוספות?

הם רוצים שאני אעשה מעבר למה עשיתי אתמול-שישלמו יותר.

אם הם לא מוכנים לשידרוג תנאים או העלאה בשכר תעזוב,שבועיים מראש כקבוע בחוק(אם אתה עובד לפי שעות).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה הקשר ללסגור שנה? זה אתה מתפטר ולא מפוטר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה הקשר ללסגור שנה? זה אתה מתפטר ולא מפוטר

חודש מראש. ככה הם גם לא יעיפו אותך בשביל לא לשלם פיצויים.

במקרה הנ"ל מגיעים לבחור פיצויים?

ואם לא, אז מה עומד מאחורי הרעיון של להודיע X זמן מראש על התפטרות?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מתעלק על השרשור..

מה קורה כשעובד מתפטר ויש לו ימי מילואים שנופלים בתוך תקופת ההודעה המוקדמת (נניח שהוא מחויב ב30 יום הודעה מוקדמת)?

איך מתבצע החישוב?

• תוכן חדש...