Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון רכב שלא חודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החודש יש לי טסט לרכב, מחכה לרשיון והבחור לא מגיע בדואר.

תפסתי יוזמה, התקשרתי למשרד הרישוי והאמת דיי מהר הגעתי למענה אנושי שאחרי מסירת מס' פרטים, אמרה לי בחגיגיות שיש לי איזושהיא חסימה על הרשיון שלי ועלי לגשת למשרד הרישוי פיזית.

WTF ?

לא ידוע לי על איזו עבירה או דוח שלא שולם או משהו שקשור לרכב שלא דווח או בוצע.

עד מחר שאגש למשרד הרישוי, למישהו היה ניסיון דומה? למה עלי לצפות ?

פורסם

נזדיין בסבלנות עד מחר

מעניין במה דברים אמורים

הרכב רשום על מישהו שנפטר לא עלינו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ניסית לשאול בטלפון על מה ולמה אתה צריך לגשת פיזית ?

כמובן, מי רוצה לבזבז זמן ? הפקידה הנחמדה אמרה שאין לה אפשרות לדעת במה מדובר.

נזדיין בסבלנות עד מחר

מעניין במה דברים אמורים

הרכב רשום על מישהו שנפטר לא עלינו

בפעם האחרונה שבדקתי (לפני 10 שניות), אני עדיין נושם אז גם לזה התשובה היא לא . :-D

אני דוחה את הגילוח למחר אחרי משרד הרישוי וסימסתי לאשתי לחפש לי את גופיית הסבא עם הקרע הגדול מקדימה, מי יודע אם צריך לאיים על מישהו ??

פורסם

בצל ושום לארוחת הבוקר יוסיפו גם כן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בוקר..

אז ככה, ניגשתי למשרד הרישוי ושם הפקידה בדקה והוציאה מסמך שהרכב הורד מהכביש עקב תאונה בספטמבר 2012 (לפני שנה).

כמובן שלי אין מושג על מה מדובר אבל לה אין יכולת לעזור לי והיא מפנה אותי למשטרה.

שיחה למוקד 100 מפנה אותי למחלקת תנועה במשטרת ראשון לציון ,שם אני מגיע לרכז בוחנים בתחנה(בחור נפלא שתכף יתברר כמה הוא עזר לי) והבחור מתחיל לחקור, לא אספר את כל הסיפור אלא בקצרה :

לפני כשנה בוחן תנועה ממשטרת העמקים בצפון הגיע לחקור תאונת דרכים שבגינה הורד רכב מהכביש, מס' הרכב היה זהה לשלי חוץ מספרה אחת.

למזלי במערכת של המשטרה במס' התיק של התאונה, נרשם מס' הרכב הנכון שעשה את התאונה אולם במערכת שמורידה רכבים מהכביש, נרשם לחוסר מזלי הרכב שלי.

הרכז לא התעצל, חיפש את שם הבוחן מהצפון, חיפש את מס' הסלולארי שלו והתקשר אליו ויישר את ההדורים, נשלח מייל מפורט לבוחן מהצפון של המקרה וביום רביעי כאשר הוא יחזור לעבודה, הוא יחזיר לי את הרכב לכביש ויוריד את הרכב הנכון במערכת.

כמובן שהודיתי מאוד לרכז ולקחתי את פרטיו (למרות שהוא לא היה מעוניין בהתחלה), ושאלתי למי הכי יעזור אם אשלח מכתב תודה, הוא אמר לי למפקד המחוז וכך אעשה, בימים הקרובים ישלח מכתב תודה.

מקווה שבאמת הכל יסתדר לטובה עד אחרי החג.

המשך יום טוב לכולם.

פורסם

כמילות השיר

הכל בגלל מס(מ)פר קטן

כן מכתב למפקד המחוז יהיה סיום יפה לפיאסקו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישלח גם ישלח.

אני לא רואה את הטיפול המקצועי והמצויין שניתן לי ע"י אותו בחור כמובן מאליו, בטח לא במשרדים הממשלתיים.

• תוכן חדש...