Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל המוצרים המדהימים שיש בשוק לדיטיילינג ושיחזור ושמירה על צבע הרכב, אין שום מוצר שיכול להמיר את הלכה השרופה או לשפר את מצבה ? ואם לא (וממה שאני יודע, אין באמת אין שום דבר חוץ מצביעה מחדש) האם יש איזשהו חומר שאוטם את הלכה לפחות במצב כלשהו ולעצור לחלוטין את ההתדרדרות של חלק מסוים שהחל "להשרף"?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

תעלה תמונות - אולי מהן יהיה ניתן להבין את גודל המכה.

אם התמונות לא יהיו חד משמעיות, דיטיילר מנוסה/מקצוען יוכל לתת לך תשובה רצינית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ספריי לכה אומר לצבוע את החלק, מה גם שהבנתי שלכה חדשה על לכה שרופה לא עוזרת, ונוצרים פיצוצים וכדומה.

אנסה להביא תמונות של הרכב (לא שלי) אבל שאלתי שאלה כללית האמת, האם אוטמי צבע מטפלים בזה וכו ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

גם לא דיטיילר הטוב ביותר יוכל לשפר/להציל לכה שרופה

אין מנוס מלבצע צביעה מחדש. ישנם כל מיני קומבינות של שיוף וציפוי מחדש של לכה

אבל זה רק טלאים זמניים.

פורסם

מה הכוונה לשרופה? כי אצלי ממש הלכה התחילה להתקלף עם עיגולים כאלה שהלקה התפוצצה, וממש לא ניראה לי שהיה אפשר לעשות משהו אחר חוץ מצבע חדש, וזה גם מה שעשיתי, לקחתי לפחח ועשיתי צבע חדש, למזלי יצא מעולה אותו צבע אחד לאחד.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

למען האמת אצלו אין פיצוצים, רק מרגישים שהלכה מחוספסת שרופה, רואים אותה לבנה ממש, יש מלא מכוניות ככה..

משהו מאד מוזר זה שנראה כאילו מתחת ללכה הצבע מבריק, כלומר יש מתחתיה עוד שכבת לכה מבריקה, יכול להיות ? אנסה לצלם.

גם הדיטיילר הכי מקצועי לא יכול לפחות לעצור התדרדרות של לכה שרופה (בעיקר אם זה רק ממש בתחילת התהליך ?)? בכלל הייתי שמח לדעת יותר למה התופעה הזאת קיימת ואיך ניתן למנוע אותה על רכבים חדשים יותר עם צבע מטאלי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

טיפול קבוע של פלסטלינה + אוטם צבע איכותי ימנעו את התופעה הזו לרוב.

אני מוציא מכלל אפשרות רכבים/חברות מסוימות שאיכות הצבע שלהם ידועה בתוך בעייתית

לאקלים בארץ. (מספיק להביט על רכבים בכבשי הארץ כדאי לדעת על מה מדובר)

פורסם
למען האמת אצלו אין פיצוצים, רק מרגישים שהלכה מחוספסת שרופה, רואים אותה לבנה ממש, יש מלא מכוניות ככה..

משהו מאד מוזר זה שנראה כאילו מתחת ללכה הצבע מבריק, כלומר יש מתחתיה עוד שכבת לכה מבריקה, יכול להיות ? אנסה לצלם.

גם הדיטיילר הכי מקצועי לא יכול לפחות לעצור התדרדרות של לכה שרופה (בעיקר אם זה רק ממש בתחילת התהליך ?)? בכלל הייתי שמח לדעת יותר למה התופעה הזאת קיימת ואיך ניתן למנוע אותה על רכבים חדשים יותר עם צבע מטאלי.

במצב שאתה מתאר יש עוד סיכוי להציל את המצב בעזרת שלייף סבון כי רק השכבה העליונה של הלקה נשרפה ועוד לא התקלפה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה אתם אומרים אצלי אפשר להציל?

ככל הנראה נגרם אצלי כתוצאה של עבודה לקויה בתהליך "ההשבחה" של הרכב בחברת אוטוסנטר.

יש לציין שהחלק לא חשוף לשמש ונמצא תחת שיפוע למטה (דלת).

attachment.php?attachmentid=349641&d=1376331948

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...