Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש. יש לחץ אבל ההחלטה לקנות את הרכב כבר התקבלה לפני חודשיים.

משומשת בת שנתיים שעולה 50K יכולה לעלות רק 50K או שפתאום תהיה תקלה וזה יעלה לי עוד 10. גם אם עושים בדיקה, לרוב הבדיקה שווה לתחת ואני לא סומך על מכוני בדיקה.

במחיר הזה אני קונה סקודה סיטיגו, שאם לא מאשרים עוד מימון, זה הכיוון הבא.

חוץ מזה, איזו משומשת תאפשר צריכת דלק כל כך נמוכה וגם תא מטען מספיק גדול?

כרגע האלפא היא ממש מאפרה ואי אפשר לנקות את זה.

כרגע היא מעשנת 2-3 קופסאות ליום ומתעצבנת כשאומרים לה משהו על זה.

השטיחים מלאים אפר, המושבים מסריחים ואני לא יכול לנשום אפילו באוטו ואני מגיע לכל מקום מאוד מסריח (בהנחה שבאמת הרכב היה זמין ואני יכול להשתמש בו).

להזכירכם, אני גר במושב ואין פה תחבורה ציבורית בכלל.

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סלח לי יוסי, אני אמנם לא מכיר את הדינמיקה בינך לבין אמא שלך, אבל אם זה היה המצב אצלי, אז אמא שלי הייתה מקבלת ממני חתיכת בעיטה! זה האוטו שלך? היא רוצה לנהוג בו? שתנהג לפי הכללים שלך!

שוב, אני לא יודע מה הדינאמיקה אצלך, אבל נדמה לי שאתה כבר לא ילד, ואולי הגיע הזמן לעמוד קצת מול האמא.

זה נדמה כאילו הפאקט שהיא מעשנת עכשיו עלה לה 250 שקל ולך 80,000.... לא הגיוני....

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני אמרתי שזה KLS? לא אמרתי.

עד שלא אומרים לי "לא", אני לא משנה כלום.

ובלי קשר, בגלל "אי ההבנה" שלי עם לאומי לפני כמה חודשים, אף בנק לא ייתן לי כרגע הלוואה.

KLS או כל חברה אחרת, זה לא משנה.

אף בנק לא ייתן לך הלוואה? עובדה שמזרחי כן נותנים. בטוח שאין טעם לברר?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

שקלת לקנות מטרייד/ליסינג?

אולי אפשר למצוא במימון מלא רכב בן שנתיים שלוש, אחרי שספג את ירידת הערך הגדולה ועדיין במצב חדש,

ייתכן עם אחריות לתקופה כלשהי על מנוע, גיר ואוליי מכלולים נוספים?

כך אתה לא משלם מחיר מלא, יש לך אחריות מסויימת ושקט נפשי כלשהו.

מה דעתך?

סלע

פורסם

חוץ מזה, איזו משומשת תאפשר צריכת דלק כל כך נמוכה וגם תא מטען מספיק גדול?

למה לא רכב גדול עם מערכת גז? למשל שברולט מאליבו דגם קודם? או אולי B4 למשל? אתה מקבל גם רכב גדול ומפנק ולא קופסת שימורים וגם חיסכון בצורה של מערכת גז ומנועים שסובלים גז בצורה טובה מאוד. מה רע?

ובצורה פרקטית, B4 בד"כ שחוטות משהו, אבל מאליבו לא יהיה קשה למצוא אחת שמורה, נניח 2006-7 במחיר של באזור ה 40K, מערכת גז ב 7.5K, וקיבלת רכב גדול מפנק ונוח שהמנוע שלו ייסע עוד 300K אם צריך בלי בעיה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
למה לא רכב גדול עם מערכת גז? למשל שברולט מאליבו דגם קודם? או אולי B4 למשל? אתה מקבל גם רכב גדול ומפנק ולא קופסת שימורים וגם חיסכון בצורה של מערכת גז ומנועים שסובלים גז בצורה טובה מאוד. מה רע?

ובצורה פרקטית, B4 בד"כ שחוטות משהו, אבל מאליבו לא יהיה קשה למצוא אחת שמורה, נניח 2006-7 במחיר של באזור ה 40K, מערכת גז ב 7.5K, וקיבלת רכב גדול מפנק ונוח שהמנוע שלו ייסע עוד 300K אם צריך בלי בעיה.

כי אני לא מעוניין במשהו גדול ולא צריך את זה בכלל.

הרעיון הוא לקנות רכב קטן, אמין וחסכוני. מה אתה מציע לי מאליבו או B4?

שקלת לקנות מטרייד/ליסינג?

אולי אפשר למצוא במימון מלא רכב בן שנתיים שלוש, אחרי שספג את ירידת הערך הגדולה ועדיין במצב חדש,

ייתכן עם אחריות לתקופה כלשהי על מנוע, גיר ואוליי מכלולים נוספים?

כך אתה לא משלם מחיר מלא, יש לך אחריות מסויימת ושקט נפשי כלשהו.

מה דעתך?

לא מעוניין. תודה שקראת את השרשור :roll:

פורסם

לי זה מרגיש כמו "עוד חוזר הניגון".

איך שקראתי את המשפט שאתה קונה רכב ב-100% מימון ידעתי שזה יסתיים בצרות.

בחברות האלה עובדים בד"כ סוכנים צעירים שלא הכי מבינים בתחום ורק מחפשים לקוחות קלים כמוך שיחתמו וישלמו (מבלי לקרוא את החוזה הדרקוני שחתמת עליו).

אני אספר לך גם עוד מידע שאתה לא יודע. אני צופה פה עוד שנה שרשור הזוי נוסף תוצרת פרנקוס על זה שאתה לא עומד בהוצאות ו/או מעקלים לך את הרכב (הלוואי ואני טועה) ו/או המדינה הזו זבל ויקרה למחייה וכו'.

ואני לא רושם את זה כדי "לרדת" עליך. מכל השרשורים שלך אתה עושה רושם של בחור מאוד משכיל שפשוט כל הזמן ממשיך לעשות טעויות על ימין ועל שמאל בלי שום סיבה מוסברת. לכמה זמן לקחת את ההלוואה? כמה יהיה שווה הרכב (בערך) בתום ההלוואה? עשית חישוב כמה תכלס אתה משלם על האוטו בגלל הריביות? ממש לא 78 או 80 כמו שאתה חושב, יותר בכיוון של 90, אז עדיין משתלם לקנות קליאו?

אני עדיין דובק בכלל שלי, למי שאין לפחות 50% מערך הרכב לא כדאי לקחת מימון. מכיוון שזה לא הגיוני לממן 100% עלות של רכב +ריביות ב-3-5 שנים. ואם מעורבת פה עיסקת בלון (טריידאין בסוף התקופה) אז אתה פשוט נותן לחברה כרטיס כניסה לארנק שלך כי מעכשיו הם ישלטו בו. או במילים אחרות יחזיקו אותך בביצים כשבוי שלהם כי הם יודעים שאין לך את הכסף כדי לקנות את הרכב.

נכון שרכב חדש זה "כיף" ונחמד אבל רק למי שיש את הכסף בכיס לממן את זה, ולא בונה על הכנסות עתידיות. כי לעתיד יש תכונה מאוד מרגיזה, הוא נוטה להשתנות בכיוונים שאנחנו אפילו לא מדמיינים. הנה, תשאל את רוני אם הוא חשב לפני 3 שנים שהוא יחייה במדינה שהיום הכי חם בשנה הוא כמו שיא החורף בישראל.

Cuore Sportivo, אתה טועה. הבנקים מנהלים מאגר של לקוחות "בעיתיים" בשביל למנוע בדיוק תוכנית זדונית כמו שאתה רשמת. אני מאוד מקווה שפרנקוס שלנו לא נכנס לרשימה הזו כי אז יקח לו הרבה יותר מ"זמן קצר" כדי לצאת ממנה וזה לא יפגע לו רק בנושא ההלוואות אלא גם בשאר הדברים (משכנתא, ריביות בבנק וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

משום מה קראתי, כך הבנתי:

כרגע אמך חולקת אתך את הרכב וגם מעשנת בו, לא נוח.

אין לך רכב כשאתה עם החברה, לא נוח.

אין לך כרגע כסף לרכב משומש והלוואה לכך יקרה, לא נוח.

אבל ממילא אוטו משומש לא מתוחזק בד"כ וטוב קשה למצוא, לא נוח.

קיבלת הלוואה לרכב חדש, יקר אבל נוח.

לא קיבלת ההלוואה במלואה, לא נוח.

אתה צריך לרדוף אחריהם, לא נוח.

אתה כועס אך מנסה להיות נחמד, לא נוח.

חושב על פיאט פנדה זולה, זה נוח.

אך אז תזדקק שוב להלוואה, לא נוח.

כלומר:עדיין אין לך תלונה או מסקנה או המלצה או פתרון קונקרטי, לא נוח.

אפשר לכתוב בפורום, נוח.

מסקנת ביניים: החיים מלאים באי נוחות אך פה ושם נוח.

שאלה:אם החברה תגור קרוב, יהיה יותר נוח?

אופס, כעת ראיתי הודעתך הלפני אחרונה. באמת לא קל אך תשתדל . אמא יש רק אחת.

בהצלחה יוסי.

פורסם

בניגוד לאחרים אני לא רוצה להיכנס לך לארנק או ליחסים המשפחתיים, אני רק רוצה להבין על מה שילמת עמלה של 1300 שקלים לחברת המימון?! הרי כל הקטע שלהם זה הריבית שהם גובים אז עוד משחילים 1300 עמלה, בשביל מה?! זה ניצול של העובדה שהגעת אליהם, אתה "חם" על הרכב והדבר היחיד שעומד בינך לסגירת העסקה זה ה1,300 שקל עמלה שלהם שאפילו לא טרחו לעדכן אותך עליה מראש. חוצפה וחבל ששילמת. אני הייתי קם ומפוצץ את העסקה. תאמין לי שהם היו חוזרים אליך מהר מאוד. יש עוד מכוניות בשוק ועוד חברות מימון.

בכל מקרה, מאחל לך שבסוף הכל יסתדר ותהנה מהרכב. שנה טובה

פורסם
.....

ההבדל הוא שבפעם הראשונה בחיים הבוגרים שלי, אני לא עובד אצל ההורים.

הכסף שלי נשאר אצלי ואני מחליט מה אני עושה איתו.

כמעט כל ההחלטות הכלכליות הדפוקות (מאוד) שהתקבלו היו בגלל מצב שבו לי אין שליטה על ההחלטות הכלכליות שלי.

ההחלטות הכלכליות כללו בין השאר:

- למכור מכוניות בלי צורך כי אילצו אותי (הרכב על שם ההורים והם לא רוצים להשקיע 1900 ש"ח אז שולחים לגריטה ואני צריך הלוואה בשביל רכב חדש שגם עושה בעיות והוא במצב פחות טוב)

- הייתי צריך לקחת הלוואה בשביל לשלם דברים בעסק

- גרתי אצל ההורים והצלחתי איכשהו לחסוך ואז החליטו שאני עף מהבית (עוד 5000 ש"ח הוצאות מיותרות לחודש)

וכל זה בזמן לימודים, כשאני משלב נסיעות יומיות כרמיאל-חיפה ומשלם עליהן בעצמי

- גם שילמתי בעצמי על 7 שנים של אוניברסיטה, במקביל לכל זה

- בגלל שזה היה עסק משפחתי, הייתי מרוויח פחות מההוצאות הכי בסיסיות שלי, ככה שבסוף נותרתי גם עם חובות גדולים שאני משלם כל חודש

זו הייתה תקופה ממש גרועה כלכלית ולא הייתה לי שליטה על ההחלטות האידיוטיות האלו.

כל מה שיכולתי לקוות זה שהעסק כן יסתדר ולקרוע את התחת בשביל זה. זה שחק אותי עד רמה שהייתי צריך לטוס לחו"ל בשביל לסגור מהר חלק מהחובות שלי ולנקות את הראש רחוק מהמשפחה.

כיום אני יכול לקבל החלטות משלי ואני מרוויח מספיק בשביל לחסוך.

בגלל זה שום דבר כזה לא יחזור על עצמו.

יותר מזה, אני יכול לפרוע חלק מהחוב מתי שאני רוצה אז אתחיל להכניס כספים לאט ולסיים עם זה תוך פחות זמן.

כלומר:עדיין אין לך תלונה או מסקנה או המלצה או פתרון קונקרטי, לא נוח.

שאלה:אם החברה תגור קרוב, יהיה יותר נוח?

אני מחכה שיהיה לי רכב כדי לעבור מפה ולגור עם החברה.

זה הפיתרון הקונקרטי ולזה אני חוסך, מעבר לרכב.

הרי כל הקטע שלהם זה הריבית שהם גובים אז עוד משחילים 1300 עמלה' date=' בשביל מה?! [/quote']

הריבית פה היא פריים.

ה1300 האלו יותר משמעותיים מהריבית.

פורסם
אני רק רוצה להבין על מה שילמת עמלה של 1300 שקלים לחברת המימון?!

העמלה זה דמי פתיחת תיק (משהו כמו אחוז מכלל הסכום) ודמי שיעבוד רכב.

יוסי, בגדול ההודעה הראשונה שלך נשמעת לי כמו "לא בדקתי על מה אני חותם ועכשיו אני מחפש אשמים".

אני מבין שהם עשו פאשלה ולא אתה, אני מבין שהחוזה באורך הגלות ואין לך זמן לקרוא כל דבר שרשום שם, אבל לפחות ב placeholders היית צריך לבדוק שהכניסו את הסכומים\חודשים\ריביות הנכונים..

צר לי שככה נראית חווית הרכב החדש שלך, זה באמת אמור להיות הרבה יותר חיובי, אבל לדעתי האישית זה קצת באשמתך.

בכל אופן - קח את זה בקלות. יבוא יום ותצחק על זה :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ג'וני בוי, ברוך הבא למדינת ישראל.

ניסית פעם להתקשר לכל הפרסומות האלה של "הלוואה ללא ערבים"/"100% מימון"?

החברות האלה לוקחות הרבה מאוד כסף מכל האנשים שאין להם אבל רוצים לחיות כאילו יש להם או אנשים דחויים של הבנק (וזה לא משנה כרגע אם זה מסיבות מוצדקות או לא).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני דווקא מבין את פרנקוס, בכל התהליך.

נעשתה טעות - אם לא מסתדר תדרוש את כל הכספים חזרה ותקנה סיטיגו או סוזוקי אלטו.

אם KLS ושות' לא יתנו לך חזרה כסף תלך לתביעות קטנות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
העמלה זה דמי פתיחת תיק (משהו כמו אחוז מכלל הסכום) ודמי שיעבוד רכב.

יוסי, בגדול ההודעה הראשונה שלך נשמעת לי כמו "לא בדקתי על מה אני חותם ועכשיו אני מחפש אשמים".

אני מבין שהם עשו פאשלה ולא אתה, אני מבין שהחוזה באורך הגלות ואין לך זמן לקרוא כל דבר שרשום שם, אבל לפחות ב placeholders היית צריך לבדוק שהכניסו את הסכומים\חודשים\ריביות הנכונים..

צר לי שככה נראית חווית הרכב החדש שלך, זה באמת אמור להיות הרבה יותר חיובי, אבל לדעתי האישית זה קצת באשמתך.

בכל אופן - קח את זה בקלות. יבוא יום ותצחק על זה :)

ככה לא נראית חוויית קניית הרכב שלי.

ככה כן נראית חוויית המימון.

תאמין לי שברגע שאני מקבל את הרכב, או אפילו תשובה חיובית וודאית שאני מקבל אותו, רמת העצבים שלי יורדת לאפס.

אני מפריד לגמרי בין קניית רכב לבין המימון שלו ואני אופטימי לגמרי שזה ייפתר כמו שצריך. אם לא יתנו לי מימון לקליאו, אז שייקחו את הכסף הזה ואני אקנה איתו איזה סיטיגו או משהו בסגנון, בתוך התקציב הזה.

האמת היא שאני אפילו לא כל כך כועס כי זו טעות, וזה יכול לקרות.

עדיין לא אמרו לי שיש בעיה, רק עיכוב, והאמת היא שזה "סוג של סביר".

אני אכעס אם הם יגידו לי שהם לא יתקנו את זה אבל בינתיים הם לא התנערו מאחריות, רק מתעכבים בטיפול.

אם זה היה עוד חודשיים המצב היה שונה לגמרי כי יש לי הכנסות שצריכות להכנס בסוף החודש הזה ובתחילת החודש הבא.

פורסם
ג'וני בוי, ברוך הבא למדינת ישראל.

ניסית פעם להתקשר לכל הפרסומות האלה של "הלוואה ללא ערבים"/"100% מימון"?

החברות האלה לוקחות הרבה מאוד כסף מכל האנשים שאין להם אבל רוצים לחיות כאילו יש להם או אנשים דחויים של הבנק (וזה לא משנה כרגע אם זה מסיבות מוצדקות או לא).

אבל כל הרעיון של המימון הוא הריבית שהם גובים. הם נותנים לך 100 ואתה מחזיר להם 150 לצורך העניין. גביית עמלה נוספת היא ניצול ציני ועושק לשמו. שיגידו שיש דמי פתיחת תיק וטיפול בסך לפני שהאוא מגיע אליהם ולא כשהכל סגור והוא מחכה לאישור העסקה ונמצא בפינה.

• תוכן חדש...