Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הנה, גם לי נגמרה "ההטבה" של לקוח חדש בבזק והתקשרתי כדי לנסות ולשמור על המחיר הקיים (65 או 69 לחודש למהירות 15 מגה, לא זוכר בדיוק). כמה מפתיע, שעכשיו אחרי שנה המחיר קפץ ל 99 ש"ח. (ואני מדבר על התשתית בלבד כן? זה לא כולל עוד 30 שח לבזק בינלאומי שזה עוד בסדר). צעקות הביאו אותי לשימור לקוחות. שאלתי, מדוע אי אפשר להשאיר את המחיר הקיים? התשובה היא שבגלל שהייתי לקוח חדש אז שילמתי התקנה ולכן "צ'יפרו" אותי במחיר מוזל. צעקות, איומים לניתוק, שום דבר לא עזר. הסכימו להוריד לי 10 שח ל 89 לחודש למשך שנה. לא ממש מעניין אותם אם אתנתק או לא. זה המחיר ואי אפשר לשנות.

אגב, בהוט המצב לא יותר טוב ובכל מקרה אני לא סובל את הוט. מבחינתי לעבור להוט זה מהפח אל התחת.

פשוט להקיא מהחברות האלו... אני מאחל שיגיע היום שבו יקומו עוד חברות שיתנו תשתית אינטרנט ובזק תרד על הברכיים ותוריד את התחתונים בדיוק כמו שקרה לחברות הסלולר. לצערי, זה לא נראה באופק ורק נשאר לי לבחור בין מחט לתחת ולשלם את המחירים האלה אם אני רוצה שימשיך להיות לי אינטרנט.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה לעשות בלאגן, תתקשר לבזק בינ"ל ותבקש לעשות BUNDLE

המחיר שתקבל יהיה באיזור ה 70-80 לשניהם יחד (ספק ותשתית) בהצלחה.

כבר ניסיתי.. הם אמרו לי שזה רק ללקוחות חדשים

פורסם

דואופול בשבילך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טרם פתיחת האשכול היית צריך להסתכל באשכול האינטרנט שהיה עד אתמול בראש הפורום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נכון, עכשיו אני רואה. אם אחד המנהלים רואה את זה, אפשר לאחד את זה.

בכל אופן, בבזק אמרו לי שהם יודעים שהמוצר של הוט נחות יותר ולכן כנראה זה לא ממש מזיז להם את מתנתקים מהם

פורסם

חברת החשמל כרגע בתהליכי פריסה של סיבים אופטיים בכל הארץ. זה למעשה ייתן פיתרון *לכל* הארץ שכן אין בית אחד בארץ שאין בו חשמל (או לפחות תשתית לחשמל.......).

עכשיו נשאלת השאלה מתי הם יסיימו וכמה הם ייגבו על זה כל חודש.

אגב, בזק עובדת בזמן האחרון על פרוייקט פייברנט. שזה בעצם השחלת סיב אופטי עד בית הלקוח ולא רק עד הארון תקשורת שליד הבית ומשם עוברים כבלי נחושת.

זה גם אמור להוזיל את עלויות התשתית למרות שפריסה של כזה דבר עולה הרבה, היא דורשת תחזוקה מופחתת משמעותית מכבלי נחושת.

בקיצור, קורים דברים, אבל הם לוקחים זמן...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אגב, בזק עובדת בזמן האחרון על פרוייקט פייברנט.

כמה עצוב שלאבא שלי, שגר במדינה "מערבית ומתקדמת" (רומניה) יש FTTH, ובמדינת ישראל, מעוז ההייטק והסטארטאפים, אנחנו רק בתחילתה של הפריסה.

פורסם

מה הפריסה של תשתית ה FTTH ברומניה, לעומת אפשריות התשתית שיש לך בישראל?

אז יפה שברומניה יש לו FTTH, אך ברומניה יש ישובים שאין בהם אינטרנט בכלל מכל סוג שהוא ואני לא מתכוון לישוב של 100-200 תושב אלה ישובים גם יותר גדולים.

פורסם

פשוט להקיא מהחברות האלו... אני מאחל שיגיע היום שבו יקומו עוד חברות שיתנו תשתית אינטרנט ובזק תרד על הברכיים ותוריד את התחתונים בדיוק כמו שקרה לחברות הסלולר. לצערי, זה לא נראה באופק ורק נשאר לי לבחור בין מחט לתחת ולשלם את המחירים האלה אם אני רוצה שימשיך להיות לי אינטרנט.

תקיא דר' - תקיא.

עם כל הכבוד לך, אף אחד לא חייב לך דבר וחברה עסקית היא לא מלכ"ר, יקר לך? לך למתחרים.

כשיכנס מפעיל נוסף, אולי המחירים ירדו ואולי גם לא - כי מה לעשות התשתית עד בית הלקוח עולה כסף, תשתית העברת הנתונים בבזק גם היא לא נבנתה בחינם ותתפלא - גם העובדים של החברה מגיעים בבוקר לעבודה ומקבלים משכורת.

שאול אלוביץ צריך להרוויח כדי לשרת את החובות שלו, את כל זה אני יודע - ועדיין הוא רכש את גרעין השליטה של בזק כדי להרוויח כסף - ככה זה.

פורסם

זה לא משהו חדש. אף אחד לא יתרגש אם תבקש להתנתק. מניסיון אתה תחזור מהר מאוד עם הזנב בין הרגליים ותסכים לשלם כל סכום שיבקשו ממך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
תקיא דר' - תקיא.

עם כל הכבוד לך, אף אחד לא חייב לך דבר וחברה עסקית היא לא מלכ"ר, יקר לך? לך למתחרים.

כשיכנס מפעיל נוסף, אולי המחירים ירדו ואולי גם לא - כי מה לעשות התשתית עד בית הלקוח עולה כסף, תשתית העברת הנתונים בבזק גם היא לא נבנתה בחינם ותתפלא - גם העובדים של החברה מגיעים בבוקר לעבודה ומקבלים משכורת.

שאול אלוביץ צריך להרוויח כדי לשרת את החובות שלו, את כל זה אני יודע - ועדיין הוא רכש את גרעין השליטה של בזק כדי להרוויח כסף - ככה זה.

מה אתה אומר... בוא בבקשה ותמנה לי את המתחרים הרבים שבאפשרותי ללכת אליהם כי בבזק יקר לי והמתחרים כנראה זולים יותר.

אין ספק, האפשרות בחירה בין שלל המתחרים והמגוון הרב עושה את הבחירה הרבה יותר קלה.

פורסם
מה הפריסה של תשתית ה FTTH ברומניה, לעומת אפשריות התשתית שיש לך בישראל?

למיטב ידיעתי בכל בוקרשט יש FTTH.

:idea: בוא ניקח עיר מקבילה "בחשיבותה" לבוקרשט, נגיד ת"א או ירושלים, לכמה אחוז מהתושבים בערים האלו יש FTTH?

:idea: רומניה היתה סתם דוגמה לפריסת תשתית, כיון שאנחנו לא באמת רוצים להשוות את עצמנו אליה.

אגב - ההודעה שלי לאו דווקא היתה ביקורת, סתם תסכול. דווקא במדינות מערביות, שיש בהן כבר תשתית נחושת לא רעה ההטמעה של FTTH לוקחת יותר זמן, למיטב הבנתי כיון שהיא כרוכה בהשקעות שלא יחזירו את עצמן. במדינות מתפתחות, כשבונים תשתית מאפס, הרבה יותר קל להצדיק את ההשקעה הזו.

פורסם

בזק כבולה תחת הוראות משרד התקשורת, שאוסר עליה להוריד מחירים באופן דרסטי בכדי לא לחנוק את המתחרים.

מהיכרות קרובה למדי, בזק של היום רחוקה שנות אור מהחברה שהייתה לפני 15 וגם 10 שנים (תאמינו לי, הייתי שם. שרדתי 5 חודשים וברחתי בגלל חוסר המעש). על המחיר הגבוה (יחסית) אתם מקבלים שירות טוב יותר מכל חברת תקשורת מקבילה, בוודאי בהשוואה למתחרים.

אם לא היו הנחיות מש"התק, הייתם משלמים היום פחות מחצי על השירות שלהם, אבל לא הייתה מתפתחת תחרות (שזה מה שהמשרד רוצה).

פורסם
מה אתה אומר... בוא בבקשה ותמנה לי את המתחרים הרבים שבאפשרותי ללכת אליהם כי בבזק יקר לי והמתחרים כנראה זולים יותר.

אין ספק, האפשרות בחירה בין שלל המתחרים והמגוון הרב עושה את הבחירה הרבה יותר קלה.

יש לך את הוט ותמיד אפשר להשתמש בגלישה סלולרית.

תוספת של 20 ₪ לחודש וכבר "יקר לי", "נבלות", "להקיא"... כאילו מישהו הכניס יד לכיס שלך וכייס אותך, כאילו מישהו הבטיח לך משהו ולא קיים - אולי כוס מים קרים תעשה לך טוב ותרגיע אותך.

חתימה טובה.

• תוכן חדש...