Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא רק 20 ש"ח לחודש, זה גם עלייה של 20 אחוז במחיר.

תפסיקו לספר לנו שהחברות הללו לא יכולות להוריד מחירים, מספיק שתסתכלו על הרווחים בסוף שנה. החזירות להרוויח עוד מיליון ועוד מיליון שווה את כל המפוטרים שהולכים הביתה ? את יוקר המחייה כשכל תחום עושה תחרות עם תחום אחר מי יהיה יקר יותר ? את המנכ"לים שמקבלים משכורות עתק על חשבון עובדים מפוטרים, העיקר שבטווח הקצר החברה נראית טוב.

די לחזירות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה לעשות בלאגן, תתקשר לבזק בינ"ל ותבקש לעשות BUNDLE

המחיר שתקבל יהיה באיזור ה 70-80 לשניהם יחד (ספק ותשתית) בהצלחה.

ואז כשתיגמר תקופת הבאנדל לא יודיעו לך כלום, בחשבונית ימשיכו לרשום באנדל ובפועל פתאום יצוץ חיוב נוסף בבזק של 99 ש"ח על התשתית. כשתגלה את זה אחרי מספר חודשים יגידו לך שזו בעייה שלך שלא בדקת ושהם ממשיכים לכתוב באנדל כי אסור להם לשנות את שם המסלול (טענה מאוד תמוהה בהתחשב בכך שהחוק מחייב לרשום בחשבונית את השירות שקיבלת ולא דברים אחרים).

אני איתם גמרתי לתמיד ועברתי לטריפל C. בינתיים אני מרוצה מהשירות ומהמחיר (שקלים בודדים לחודש).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תוספת של 20 ₪ לחודש וכבר "יקר לי"

החלק הבעייתי זה לא ה"יקר לי" אלא "למה אני אמור לשלם 20 שקל יותר מכל CF", זה העיקר 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש לך את הוט ותמיד אפשר להשתמש בגלישה סלולרית.

תוספת של 20 ₪ לחודש וכבר "יקר לי", "נבלות", "להקיא"... כאילו מישהו הכניס יד לכיס שלך וכייס אותך, כאילו מישהו הבטיח לך משהו ולא קיים - אולי כוס מים קרים תעשה לך טוב ותרגיע אותך.

חתימה טובה.

סגרתי איתם על 89 רק אחרי מריבות וצעקות. כי בטוב זה אף פעם לא הולך. ואולי בשבילך זה "רק" 20 לחודש, אבל יש אנשים שה 20 שח האלה יכולים ללכת לדברים אחרים ולא לכיס של בזק.

התגובה שלך מתאימה למישהו שיש לו אינטרס באחת החברות.

בדיוק כמו מחיר של לחם, קוטג', אורז, חלב... הרי אם יעלו את המחיר מ 5 שח ל 8 שח מה תגיד? כולה תוספת של 3 שקלים? זה בכלל לא העיקרון.

גם בחברות הסלולר לא היה לאן לברוח. כולם היו יקרים. אז מה היית אומר לי אז? תעבור למתחרות?

בכלל, כל החרטא הזה של מחיר לשנה בלבד. הכל כדי לדפוק את הלקוח

אינטרנט סלולרי? נו באמת...

הוט? לא שונים מבזק.

כמו שאמרתי בהתחלה.. מצפה ומחכה שיגיע היום שלבזק יקרה מה שקרה לחברות הסלולר

פורסם

גם אני הצלחתי להגיע ל89 השבוע ולא יותר טוב מכך.

לצערי הרב שורה בפונט קטן עד בלתי נראה בחשבונית של בזק ציינה שמאז מאי אני משלם 120 ש"ח (סוף תקופת המבצע)

במקום 75 שהיה אמור להיות. (עוד לא מצאתי תיעוד למתי התחיל המבצע שלי אבל זה עוד בעבודה)

בינתיים לא עזר כלום - הכי טוב שהגעתי היה 89 ל 15 מגה, בעוד לקוח חדש משלם 85 ל40 מגה. (או 68 ל15 מגה)

זמנית העברתי ל 89 , אני מתכוון להתנתק ולחזור כלקוח חדש כי יש גבול לכל תעלול.

לקוח של הוט אני לעולם לא אחזור להיות בכל מקרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מתכוון להתנתק ולחזור כלקוח חדש כי יש גבול לכל תעלול.

לקוח של הוט אני לעולם לא אחזור להיות בכל מקרה.

ישנה השהייה של כ-6 חודשים למיטב ידיעתי (על פי מספר הקו) על מנת לקבל סטטוס של לקוח חדש. היות והאופציה הנותרת היא הוט אז כנראה שהתוכנית הזו לא תצלח.

גם אני לא חוזר להוט עקב ניתוקים בימי גשם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תפסיקו לספר לנו שהחברות הללו לא יכולות להוריד מחירים, מספיק שתסתכלו על הרווחים בסוף שנה.

זה בסדר,אותם אנשים מייללים שבזק והוט מפסידות המון אם יורידו מחירים.

אותם אנשים גם בוכים שבגלל רפורמ הסלולר,חברות הסלולר הגדולות מפסידות הון תועפות בגלל המחירים הנמוכים כרגע.

ושוב,אותם אנשים נגד הורדה של כל מחיר של כל מוצר או שירות,שכן זה יגרור ירידה דראסטית של רווחים.

אל תתרגש מהם :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
זה לא רק 20 ש"ח לחודש, זה גם עלייה של 20 אחוז במחיר.

תפסיקו לספר לנו שהחברות הללו לא יכולות להוריד מחירים, מספיק שתסתכלו על הרווחים בסוף שנה. החזירות להרוויח עוד מיליון ועוד מיליון שווה את כל המפוטרים שהולכים הביתה ? את יוקר המחייה כשכל תחום עושה תחרות עם תחום אחר מי יהיה יקר יותר ? את המנכ"לים שמקבלים משכורות עתק על חשבון עובדים מפוטרים, העיקר שבטווח הקצר החברה נראית טוב.

די לחזירות.

הבעיה שמציקה לי היא סיגנון ההודעה של פו"ש.

אם 20 ₪ מוציאים כאלה אגרסיות, מה ייקרה כשיהיה מדובר בסכום גדול יותר?

זה בסדר,אותם אנשים מייללים שבזק והוט מפסידות המון אם יורידו מחירים.

אותם אנשים גם בוכים שבגלל רפורמ הסלולר,חברות הסלולר הגדולות מפסידות הון תועפות בגלל המחירים הנמוכים כרגע.

ושוב,אותם אנשים נגד הורדה של כל מחיר של כל מוצר או שירות,שכן זה יגרור ירידה דראסטית של רווחים.

אל תתרגש מהם :)

אני מניח שהכוונה אלי.

בעבורי המושג 'רווח' איננו מילה גסה, אתה הולך לעבודתך תמורת שכר ולא בהתנדבות, אני משקיע כשרון בתחום עיסוקי ומקבל תמורתו תגמול נאות וחברות מוקמות כדי שהיזם ירוויח כסף.

לדעתי טוב שאנשים וחברות רואים ברכה בעמלם. די לחשוב כמה מרוויחים עליך ותתחיל לחשוב אם אתה מקבל תמורה נאותה בעבור הכסף ששילמת.

כך לפחות אני חושב.

חתימה טובה לכולם!

פורסם

89 שקלים לחודש במקרה הטוב בשביל 15 מגה זה ממש לא תמורה נאותה לכסף.

מחיר מופרז ללא פרופורציה תוך ניצול מצב השוק, מונופול כבר אמרתי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ואז כשתיגמר תקופת הבאנדל לא יודיעו לך כלום, בחשבונית ימשיכו לרשום באנדל ובפועל פתאום יצוץ חיוב נוסף בבזק של 99 ש"ח על התשתית. כשתגלה את זה אחרי מספר חודשים יגידו לך שזו בעייה שלך שלא בדקת ושהם ממשיכים לכתוב באנדל כי אסור להם לשנות את שם המסלול (טענה מאוד תמוהה בהתחשב בכך שהחוק מחייב לרשום בחשבונית את השירות שקיבלת ולא דברים אחרים).

אני איתם גמרתי לתמיד ועברתי לטריפל C. בינתיים אני מרוצה מהשירות ומהמחיר (שקלים בודדים לחודש).

אני גם עם טריפל סי כבר למעלה משנה, וטפו טפו טפו אין תלונות.

שמעתי שמועה שCCC היא המארחת של שרתי הוט נט. הנכון הדבר?

אגב, המצב הקיים היום בשוק נקרא דואופול.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

חברים תבדילו בין ספק לתשתית!

טריפל סי זה ספק אינטרנט, בדיוק כמו בזק בינלאומי, 013net, נטויז'ן, 012 סמייל, אקספון ועוד ועוד. יש בערך 40 ספקי אינטרנט בארץ. את חלקם אף אחד לא יכיר כי הם למשל למגזר מסוים.

חברות שמספקות תשתית אינטרנט יש בדיוק 2 - הוט ובזק.

בתור עובד בזק לשעבר, בזק באמת כבולה תחת הוראות משרד התקשורת. המצב היום הוא עדיין מונופול ולא דואופול. בזק שולטת ב75% מבתי האב בארץ ולכן היא נחשבת עדיין מונופול וכפופה להוראות משרד התקשורת. וטוב שכך.

למה? כי אם זה לא היה ככה, בזק הייתה מנצלת את הגודל העצום שלה, את המצב הנוכחי של הוט, מורידה מחיר בצורה דרסטית, וגורמת להוט פשוט לקרוס, או במקרה הכי גרוע אפילו לפשוט רגל. ואז מה? מי יתחרה בהם?

הפיתרון הוא בדיוק כמו שקרה בסלולר. הוספת מתחרים, והסרת מגבלות ללקוח.

זה יקרה, אבל יש עוד זמן. עד אז זה יימשך ככה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
89 שקלים לחודש במקרה הטוב בשביל 15 מגה זה ממש לא תמורה נאותה לכסף.

מחיר מופרז ללא פרופורציה תוך ניצול מצב השוק, מונופול כבר אמרתי?

זורם אתך.

מה לדעתך המחיר הסביר לשירות הזה?

מה מחירו במדינות אירופה ובארה"ב?

פורסם

לא בדקתי בחו"ל ואני לא מומחה תמחורים, אבל אם הוט נותנים במחיר נמוך יותר, למה בזק לא יכולים?

אני אלך אחרת, למה העלו ב-20 שקלים? אם לא היו מעלים את המחיר, אף אחד לא היה אומר כלום, בדיוק כמו עם המחאת הקוטג'.

שוב אנחנו חוזרים לאותה הנקודה, בזק יודעים שבגדול הם היחידים בשוק ולכן הם מרשים מעצמם. גם אל תשכח שרוב הלקוחות לוקחים דרכם ראוטר בחיוב זיכוי לשנתיים ככה שבשנה השניה או שתשלם את יתרת הכסף על הראוטר (שלא שמיש בהוט ואז בכלל נתקעת עם מוצר לא שמיש) או שתשלם עליית מחיר לפי רצונם.

מדובר פה נטו בניצול מעמד ובבצע כסף לא מעבר לזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה לדעתך המחיר הסביר לשירות הזה?

מה מחירו במדינות אירופה ובארה"ב?

הנה אנגליה לדוגמה,שם אין את הקומבינה שיש בארץ תשתית בנפרד וספק בנפרד,אלא גוף אחד וזהו!

http://www.productsandservices.bt.com/products/broadband/packages

הנ"ל מתייחס לחבילות של קו טלפון ואינטרנט בלבד,גם להם יש טריפל כמו בארץ אבל הוא עם מגבלות תעבורה ושאר שטויות - לא רלבנטי לשרשור (וללקוח הישראלי בפרט :D)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...