Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט, שמתי לב שלאחר אחוז הרייטינג הגבוה בכלבוטק העלימו את הכתבה על הנעת הרכב מגפ"מ.

כנפגע נוסף ממערכת ההנעה בגפ"מ שמתחיל בהליך משפטי בימים הקרובים

אשמח באם למישהו יש הקלטה או לינק לכתבה הנ"ל.

תודה מראש

פורסם

אני יודע שזה לא כל כך קשור אבל תוכל אולי לספר על זה קצת?

ממה נפגעת ולמה?

לא מזמן יצא לי לראות חברה בשם "גזפרו" שעושה הסבות ואף מפעילה את תחנות התדלוק בגז ועל פניו היה נראה שזה שווה ושהם נורא אמינים.אם זה לא שווה,אני אשמח לדעת לפני שנשקול הסבה של הרכב :)

פורסם

מדובר במספר כלי רכב שברשותנו שעשו ראש מנוע, ואחד החלפת מנוע לאחר 3 וחצי שנים שנרכש מהיבואן.

ועל כן אינני מעוניין להרחיב את הנושא.

כל אדם שטיפה מבין באינטרנט יכול לחפש במאגרים המשפטיים פסקי דין בנושא ולראות כמה תביעות היו כבר.

כנגד חברות שונות של הסבות לגז שרובם הומלצו בפורום.

כל קישור לכתבה של כלבוטק יהיה מועיל ביותר!

פורסם
מדובר במספר כלי רכב שברשותנו שעשו ראש מנוע, ואחד החלפת מנוע לאחר 3 וחצי שנים שנרכש מהיבואן.

ועל כן אינני מעוניין להרחיב את הנושא.

כל אדם שטיפה מבין באינטרנט יכול לחפש במאגרים המשפטיים פסקי דין בנושא ולראות כמה תביעות היו כבר.

כנגד חברות שונות של הסבות לגז שרובם הומלצו בפורום.

כל קישור לכתבה של כלבוטק יהיה מועיל ביותר!

קישור? שניים? עזרה במשהו?

כוון אותנו כי אני באמת לא יודע על מה מדובר.

יונדאי גטס 2005 מונעת בגפ"מ כבר מעל 7 שנים.

נוסעת פעם בשבוע חצי דרך אילת הלוך חזור.

עברה 220 אלף קילומטר ובמצב נהדר (בבעלות חבר טוב שלי.)

סובארו אימפרזה 2006 מונעת בגפ"מ כבר 6 שנים.

עשתה כמעט 200 אלף קילומטר נוסעת כל יום מבאר שבע למרכז.

מצב נהדר ללא תקלות עד כה. (בבעלות גיסי)

אני באמת אשמח שתכוון אותי לאיזה משהו שלא שמעתי.

פורסם

ממש תודה על הקישור!!!

Gunner

אם באמת מאוד מעניין אותך מה הבעיות לאחר התקנת גפ"מ ולא מספיק לך התוכנית של 10 מקרים בכלבוטק

אתה מוזמן לעבור שם אחר שם של מתקינים מורשים למערכות גפ"מ ולראות את כמות התביעות כנגדם על תקלות כגון

ראש מנוע, משאבת דלק(עקב אי שימוש בדלק-והמעברים בין דלק לגפ"מ),שריפת מנוע, ואפילו תביעות על שיבוש במערכת הגיר ברכב

ממליץ לך לרשום בחיפוש את שם המתקין והמילה"תביעה" ואז תגלה את האמת על מערכות הגז לרכב.

אבל שכל אחד מהגולשים יעשה מה שטוב לו.... אני את הטעות כבר עשיתי.

פורסם
ממש תודה על הקישור!!!

Gunner

אם באמת מאוד מעניין אותך מה הבעיות לאחר התקנת גפ"מ ולא מספיק לך התוכנית של 10 מקרים בכלבוטק

אתה מוזמן לעבור שם אחר שם של מתקינים מורשים למערכות גפ"מ ולראות את כמות התביעות כנגדם על תקלות כגון

ראש מנוע, משאבת דלק(עקב אי שימוש בדלק-והמעברים בין דלק לגפ"מ),שריפת מנוע, ואפילו תביעות על שיבוש במערכת הגיר ברכב

ממליץ לך לרשום בחיפוש את שם המתקין והמילה"תביעה" ואז תגלה את האמת על מערכות הגז לרכב.

אבל שכל אחד מהגולשים יעשה מה שטוב לו.... אני את הטעות כבר עשיתי.

ההבדל בין מתקין ואחריות לבין מערכת גז במהותה כמערכת הוא הבדל גדול.

זה כמו שתגיד שהיה לך סיוט עם YES או הוט אז בגלל זה אתה לא מחזיק טלויזיה בבית.

אם יש מתקינים שעשו פאדיחות וכנראה התקינו בצורה לא נכונה או מערכות לא תואמות למנועים, זה לא בסדר,

צריך לטפל בהם פרטנית ולתבוע אותם, וזה בסדר. זה קורה כל יום וכל שעה במדינה שלנו ובכל תחום.

זה שמשרד התחבורה גם מתחמק מזה, אני הייתי תובע גם אותם.

אבל מפה להגיע עד לזה שמערכת גז כולה חרטא וזה רק עבודה בעיניים- ההבדל ענק.

פורסם

*יבואנים מסירים את האחריות מהרכב-כי המערכות גפ"מ "מצויינות"

*רכבים מקרטעים ללא פתרון נראה לעין ממתקיני הגז-כי הגז לא מתאים למרבית הרכבים בארץ.

*צריכת גז גבוהה יותר מדלק.

*פחות סחיבה

*אמינות לקוייה לטווח ארוך-החלפה ושיפוץ חלקים.

*האשמות ממתקיני הגז למוסכים מורשים ולהיפך.

*נזק למנוע

*תחנות שמוכרות גז בישול-כי אין פיקוח של המדינה

אם כל הכאב ראש הזה לא מטריד אותך, ממליץ לך לעבור לגז עוד היום!

ולסיכום שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...